Vas_oximaton Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 htc hd7 ακομα δε μου ηρθε..το κολπακι της πρωτης σελιδας το παλεψα,αλλα δεν εχω υπομονη..οποτε ειμαι στο περιμενε ακομα
TSELIOSTHEBEST Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Έκανα την ενημέρωση στο lg μου όλα πήγαν καλά κανένα πρόβλημα. επιτέλους menu στα Ελληνικά πως εβαλες ελληνικα?? δεν τα εχω καταφερει. εχω περασει το mango στο lg optimus 7 (E900)
idak22 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Τζίφος με την πατέντα! Όσο γρήγορα ή αργά και να τραβήξω το μπριζάκι μου βγάζει μετά από λίγο "Can't check for updates right now"...
tsagod Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 πως εβαλες ελληνικα?? δεν τα εχω καταφερει. εχω περασει το mango στο lg optimus 7 (E900) και εγώ δεν έχω καταφέρει το ελληνικο μενού. Υπαρχει τροπος αφού έχω περάσει το μάνγκο στο lg optimus?
StavrosD Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Έχει καταφέρει κανείς να αγοράσει κάτι από το marketplace. Δεν μπορώ με τίποτα με πιστωτική.
gkanel Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Έχει καταφέρει κανείς να αγοράσει κάτι από το marketplace. Δεν μπορώ με τίποτα με πιστωτική. Μάλλον δεν έχεις Ελληνικό LiveID. Δες από το hotmail αν η χώρα είναι Ελλάδα
icsd08063 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά κατάφερα και πέρασα Mango στο E900. Το λειτουργικό πλέον είναι πολύ πιο γρήγορο από πριν. Όσο αναφορά την αγορά εφαρμογών, έχει κανείς ιδεά τι πάιζει; Το κινητό settαρίστηκε αρχικά με ελληνικό mail (όχι της ms). Πρέπει να φτιάξω account στο Zune τώρα και αν ναι, τι μορφή θα έχει;
gavros10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά κατάφερα και πέρασα Mango στο E900. Το λειτουργικό πλέον είναι πολύ πιο γρήγορο από πριν. Όσο αναφορά την αγορά εφαρμογών, έχει κανείς ιδεά τι πάιζει; Το κινητό settαρίστηκε αρχικά με ελληνικό mail (όχι της ms). Πρέπει να φτιάξω account στο Zune τώρα και αν ναι, τι μορφή θα έχει; στο zune πρεπει να βαλεις και το mail που εχεις στο κινητο για να δουλευει σωστα κια για να μπορεις να μπαινεις στο marketplace
geniman Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Να ρωτήσω κατι εχω HTC trophy 7 πρεπει να εχω την sim της vodafone? υποχρεωτικα μεσα για να παρει εντολή για το update? γιατι δεν εχει γινει το κυριο μου τηλ. ακομα λογω του οτι πρεπει να το συγχρονισω ή μπορει να το βρει το update μονο του και να μου πεταξει μηνυμα ? Ευχαριστώ (σημ. το αφηνω ανοικτο χωρις σιμ με αναμενο το γουαι φαι και επισης το εχω αφησει καποιες ωρες με την καρτα της vodafone )
geniman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Εχω ενα htc trophy 7 περιμενα περιμενα για το update τιποτα και εκανα reset στο τηλ. οποτε βρηκε το update και το εκανε εκανε περιπου μια ωρα και εινα τωρα οκ αυριο θα δω της αλλαγες παω για υπνο καληνυκτα .....
mourlos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Εγώ, χτες το απόγευμα, μόλις είχε βγει. Αλλά το δικό μου είναι o2 branded Απο Αγγλια και το δικο μου αλλα χωρις branding, εχει πανω την 7392.03 αλλα το forced update δεν εχει κανενα αποτελεσμα.
Domveo Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Για αυτούς που θέλουνε να αγοράζουνε με πιστωτική εφαρμογές πρέπει να αλλάξουνε το region απότο xbox id τους.Παιδευόμουνα μια ολόκληρη μέρα και τελικά το είδα κάπου και το έκανα και έπιασε.
MPAMPIS31 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 με το navigon premium edition τι γίνετε ρε παίδες? λειτουργεί μετά την αναβάθμιση? με την beta έκδοση μου το πέταξε έξω και αναγκαστικά να κάνω downgrade σε nodo για να το ξαναεγκαταστισω, με την mango κλείδωσε και δεν ξεκλείδωνε με τίποτε από την mfg, έχει κανεις εμπειρία με την mango σε αυτά τα θέματα? το navigon premium edition είναι τόσο αστέρι που χ@ζω τα xαζοκαλουδια τις mango εάν είναι να μην έχω navigon, λόγο του ότι ταξιδεύω εκτος ελλάδος, ευχαριστώ σε οποιον μας διαφωτίσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα