icsd08063 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Για όσους είναι dev unlocked πρέπει να αλλάξουν ένα κλειδί registry για να έχουν ελληνικό μενού στο mango. Πληκτρολόγιο έχουν όλοι, το βασικότερο τουλάχιστον. Δηλαδή; Ποιό κλειδί; Κάτοχος LG Optimus 7 αλλά ακόμη δεν έχω τον απαραίτητο χρόνο για να το κάνω.
alexzzz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Με ο2 branded hd7 βρήκε το update με την πρώτη 20 λεπτά μετά την ανακοίνωση του... μπράβο Microsoft. Επίσης έχουν πάρει μπρος και τα update των συσκευών... ήδη evernote, tunein radio και μερικά ακόμα είναι mango optimized
flik Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δηλαδή; Ποιό κλειδί; Κάτοχος LG Optimus 7 αλλά ακόμη δεν έχω τον απαραίτητο χρόνο για να το κάνω. Εάν έχεις πρόσβαση σε registry editor η αλλαγή που πρέπει να κάνεις είναι η εξής: Στο \HKLM\MUI\Available έχεις 5 γλώσσες μόνο. Εκεί δημιουργείς νέο value, με όνομα: 0408 και string name: Greek Μετά κάνεις update σε mango. Voila
eAnagnostis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Με αφορμή το άνοιγμα του ελληνικού Marketplace, συγκέντρωσα μια σειρά από εφαρμογές για κόμιξ και ebooks σε ePUB και PDF σε κινητά με Windows Phone 7. Δεν ξέρω αν χρησιμοποιείτε κάποια από αυτές ή έχει άλλες προτιμήσεις. Θα με ενδιέφεραν οι δικές σας εντυπώσεις.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 άντε επιτέλους, γεράσαμε...
alexzzz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 άντε επιτέλους, γεράσαμε... στην ώρα του, κανονικά βγήκε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 άργησε και αυτή περιμένω πως και πως νέα κινητά τώρα, δεν πάει άλλο...
giorgos2807 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκιμασε κανεις το κολπακι με το force update? Το εβαλε να κανει και εχει κολησει αρκετη ωρα στο step 6 of 10 restarting your phone.... Ξέρει κανεις τίποτα?
lepaterious Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκιμασε κανεις το κολπακι με το force update? Το εβαλε να κανει και εχει κολησει αρκετη ωρα στο step 6 of 10 restarting your phone.... Ξέρει κανεις τίποτα? Το κολπακι σε mozart δουλευει μια χαρα.πλεον ειμαι σε mango
alexzzz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 περιμένω πως και πως νέα κινητά τώρα, δεν πάει άλλο... τα nokia... βλέποντας τις φωτό του n9, που έτσι θα είναι και το sea ray, μου τρέχουν τα σάλια
xlapatsas4000 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Το κολπακι σε mozart δουλευει μια χαρα.πλεον ειμαι σε mango εχεις Π.Μ.
chios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Έκανα την ενημέρωση στο lg μου όλα πήγαν καλά κανένα πρόβλημα. επιτέλους menu στα Ελληνικά
johnieXoX Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Έκανα την ενημέρωση στο lg μου όλα πήγαν καλά κανένα πρόβλημα. επιτέλους menu στα Ελληνικά Για να έχει menu στα Ελληνικά, πείραξες την registry ή όχι; Μιλάς για συνολικό menu, όχι μόνο για πληκτρολόγιο εεε;
alexzzz Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 κανεις με HTC HD 7 ; του περασε μανγκο Εγώ, χτες το απόγευμα, μόλις είχε βγει. Αλλά το δικό μου είναι o2 branded
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα