Προς το περιεχόμενο

Firmware update σε Thomson tg585 v7

Trapper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το μόντεμ Thomson tg585 v7 και το Firmware που έχει είναι το 7.4.2.7. Σκέφτομαι λοιπόν να του κάνω firmware update.

Ποια έκδοση είναι η πιο stable για να βάλω; Από που να την κατεβάσω;

Και κάτι ακόμα. Θα χρειαστεί μετά να ξαναβάζω username και password σύνδεσης; Γιατί δεν θυμάμαι τίποτα...

Δημοσ.

Πιθανόν να χρειαστεί να ξανα βάλεις για αυτο εχε τα καπου πρόχειρα, στο δικό μου πάντως vigor δεν εχει χρειαστεί μεχρι στιγμής οποτε εχω κανει update

Δημοσ.

http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v7/R826/Generic/

το τελευταιο generic.το πιο πανω στην forthnet ειναι το 8.2.7.7 αλλα ειναι custom της forthnet.οποτε εγω θα περναγα το generic

απλα περα απο το firmware θες και το wizard για να κανεις το Update.η το κατεβαζεις απο το ιντερνετ η παιρνεις τον wizard απο το site της forthnet.ειναι ο ιδιος .απλα κανεις browse και αντι να δωσεις το firmware της forthnet δινεις το αλλο.ο wizard Της forthnet ειναι μαζι με το firmware.

ναι μαλλον θα χρειαστει να ξαναπερασεις Username και password.εγω παντως θα το εκανα και reset default προληπτικα το ρουτερ μετα το firmware update γιατι εισαι αρκετα firmware πισω.

Δημοσ.

Ωραία και που μπορώ να βρω το username και το password της σύνδεσής μου;

Εντάξει, το username το γράφει στη σελίδα του μόντεμ, είναι κάτι του στύλ [email protected]. Το password όμως; Αν πάρω τηλέφωνο στην Wind θα μου πουν;

Δημοσ.

Ωραία και που μπορώ να βρω το username και το password της σύνδεσής μου;

Εντάξει, το username το γράφει στη σελίδα του μόντεμ, είναι κάτι του στύλ [email protected]. Το password όμως; Αν πάρω τηλέφωνο στην Wind θα μου πουν;

nai to username ειναι του στυλ px [email protected] το pass θα στο πουν η στην χειροτερη να σε βαλουν να στειλεις κανα fax με φωτοτυπια τατυτοτητας για επιβεβαιωση αν και πλεον σε ιδιωτες απλα γινεται επιβεβαιωση.εκτος αν μπορεις να αποκρυπτογραφησεις με κανα προγραμμα το password που ειναι σε αστερακια.

Δημοσ.

ειχα δοκιμασει ενα.ειχε ολα τα feautures κανονικα απο οτι ειχα δει απλα σε ολο το background Μου εβγαζε demo.καποιο προβλημα δεν ειχα.οσο θυμαμαι το ειχα σεταρει σε ενα thomson 787 Νομιζω και επαιζε και το voip κανονικα.ισως ειναι demo firmware Με την μορφη απλα beta.δηλαδη ναι μεν ολα τα feature αλλα δοκιμαστικο.αλλα για το v7 μπορεις να περασεις και το 8.2.6.5 .αν βρεις πιο νεο και ειναι demo οκ περασε το.αν δεν σου κανει απλα το ξαναλλαζεις οποτε θες.δεν μπορεις να το brickareis με τιποτα αυτο.αν δεν δεχτει ενα firmware Θα παιξει με το παλιο.εχω δοκιμασει να του περασω κατεστραμενο firmware για να το brickaro για δοκιμη αλλα τιποτα δεν καταλαβαινει.

Δημοσ.

http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v7/R826/Generic/

το τελευταιο generic.το πιο πανω στην forthnet ειναι το 8.2.7.7 αλλα ειναι custom της forthnet.οποτε εγω θα περναγα το generic

απλα περα απο το firmware θες και το wizard για να κανεις το Update.η το κατεβαζεις απο το ιντερνετ η παιρνεις τον wizard απο το site της forthnet.ειναι ο ιδιος .απλα κανεις browse και αντι να δωσεις το firmware της forthnet δινεις το αλλο.ο wizard Της forthnet ειναι μαζι με το firmware.

ναι μαλλον θα χρειαστει να ξαναπερασεις Username και password.εγω παντως θα το εκανα και reset default προληπτικα το ρουτερ μετα το firmware update γιατι εισαι αρκετα firmware πισω.

Reset default πως κάνουμε;

Και τέλος μπορούμε να αλλάξουμε κάπως το username και το password που μας ζητάει όταν πληκτρολογούμε τη διεύθυνση 192.168.1.254;

Δημοσ.

Reset default πως κάνουμε;

Και τέλος μπορούμε να αλλάξουμε κάπως το username και το password που μας ζητάει όταν πληκτρολογούμε τη διεύθυνση 192.168.1.254;

reset default ειτε μεσα απο το μενου ειτε απο το μικρο κουμπακι στο πισω μερος του ρουτερ για 4-5 seconds.θα σβησουν ολα.για να αλλαξεις τα αρχικα θα πας στο toolbox και κατι γραφει User management

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά έκανα σήμερα το update και όλα καλά.

Δεν μου ζήτησε κανένα στοιχείο να ξαναβάλω αφού ο upgrade wizard από ότι κατάλαβα είχε κρατήσει τις ρυθμίσεις, ενώ ούτε reset default χρειάστηκε καθώς δούλεψε απευθείας.

Η γραμμή συγχρόνισε λίγο υψηλότερα σε σχέση με πριν και θα δούμε τώρα τι παίζει και με τα disconnect.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους και πάλι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...