Dionpetrucci Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα!! Μου ήρθε η εξωτερική sd και παρατήρησα οτι δεν μπορώ να μετακινήσω apps απο το apps2sd στην εξωτερική μου sd,γιατι το πρόγραμμα βλέπει την χωρισμένη σε 2 partition internal sd σαν εξωτερική(~5gb) και σαν εσωτερική (~1,6gb) και δεν έχει επιλογή για την πραγματική εξωτερική καν. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να με αφήνει να πάω εφαρμογές στην καινούρια μου εξωτερική κάρτα??? Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω αυτα τα 2 partition ένα και να μην έχω κάποια απώλεια απο gbs,και να χρησιμοποιήσω την external σαν external μόνο??
Luciddream Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 έχεις το official rom? εγώ με cyanogenmod nightly 150 νομίζω μπορώ να τα κάνω όλα τα παραπάνω...γιατι ουσιαστικά σου βάζει την external σαν internal και τα φορτώνει όλα εκεί. μήπως φταίει το πρόγραμμα apps2sd? δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ...
Dionpetrucci Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Λογικά πρέπει να επειδή είναι custom rom να είναι ξεκλείδωτο το Move to sd.Εγώ το έχω μεν rootάρει αλλά είμαι με το rom που μου το δώσανε απο το κατάστημα.
Luciddream Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 αφου το rootares που το rootares βάλε cyanogenmod ειναι πολύ καλό και με πολλά πολλά κόλπα για να παίξεις http://cm-nightlies.appspot.com/?device=p990 εγώ έχω το 150 αλλα σήμερα πρέπει να βγήκε και το 154 βάζεις όποιο θέλεις. για να το κάνεις αυτό νομίζω κατεβάζεις κατευθείαν απο το market το rom manager και σου κάνει install τον bootloader (νομίζω πάει καιρός που το έχω κάνει).
orlox Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Αφου εισαι root πρερνας το αρχειο που σου εχω στο /etc και κανεις restart. Μετα θα μπορεις να κανεις Mount το κινητο σου στο pc μονο με καποια εφαρμογη του τυπου https://market.andro...e=search_result Αυτο το αρχειο αντιστρεφει την εσωτερικη με την εξωτερικη sd. Διλαδι αφου το περασεις και κανεις restart στο /sdcard θα ειναι η εξωτερικη sd και στο /sdcard/_externalSD θα ειναι η εσωτερικη. vold.zip
Dionpetrucci Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ!! Υπάρχει τελικά τρόπος να έχω ένα partition της εσωτερικής SD+εσωτερικής μνήμης και να χρησιμοποιώ την εξωτερική σα 2η μονάδα όπως σε ολα τα άλλα android?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.