Προς το περιεχόμενο

Διαγωνισμός στο facebook germanos

gs20309

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ κατάλαβα οτι κερδίζουν όλοι δωροεπιταγή και οι κωλόφαρδοι στικάκι ;p

παίδες η δωροεπιταγή για το νοκια c3 με querty πληκτρολόγιο (wifi,2mpx kamera) που από 119 πάει -50 = 69ευρώ είναι μια χαρά για όσους ήθελαν κινητό..

μάγκες κέρδισα το στικακι ;)

επειδή είμαι κάτω των 18 :X όταν τους πάρω τηλ...να δώσω στοιχεία του φαδερ ε?

ναι

Δημοσ.

παίδες η δωροεπιταγή για το νοκια c3 με querty πληκτρολόγιο (wifi,2mpx kamera) που από 119 πάει -50 = 69ευρώ είναι μια χαρά για όσους ήθελαν κινητό..

στο γερμανο το βρηκες? που?

UP, ακυρο το βρηκα. αλλα δεν ειναι στα "smartphone"

Δημοσ.

στο γερμανο το βρηκες? που?

up, ακυρο το βρηκα.

επιεδη και γω ψηνομουν για το συγκεκριμενο κινητακι πηρα τηλ. και ρωτησα το c3 λεει δεν ανηκει στα smartphones και οτι η προσφορα ισχυει μονο για smartphones, αμα πατε στο site του γερμανου και πατησετε στην αναζητηση smartphone nokia το φθηνοτερο ξεκιναει απο 147,60......

Δημοσ.

Δώστε λίγο λινκ για το C3, γιατί σε μένα από το C5 και πάνω εμφανίζονται.

λινκ

Εδιτ: με κάλυψε ο lakisss ;)

Άρα το φθηνότερο είναι το 5250 και μετά το C5 στα 200€. ( Fail :( )

Δημοσ.

Άρα το φθηνότερο είναι το 5250 και μετά το C5 στα 200€. ( Fail :( )

ωραιο κολπακι. θα ξεφορτωθουν τα Symbian που αλλιως κανεις δε θα αγοραζε (& με κερδος) :devil:

Δημοσ.
...Να έχει πρόσβαση στις βασικές πληροφορίες μου

Includes name, profile picture, gender, networks, user ID, list of friends, and any other information I've made public.

Να μου στέλνει email

Η εφαρμογή Φοιτη - tips μπορεί να μου στείλει απευθείας email στη διεύθυνση μου

Δημοσίευση στο Facebook για λογαριασμό μου

Η εφαρμογή Φοιτη - tips μπορεί να δημοσιεύει μηνύματα κατάστασης, σημειώσεις, φωτογραφίες και βίντεο για λογαριασμό μου

Όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω.

Δημοσ.

Αν δεν είσαι στο fb οκ.. αν είσαι τα έχεις ήδη κάνει τα παραπάνω...

Έτσι κι αλλιώς μπορείς αφου τελειώσεις με το διαγωνισμό να διαγραφείς απο τις σελίδες της νοκια κ του γερμανου..

Δημοσ.

Αν δεν είσαι στο fb οκ.. αν είσαι τα έχεις ήδη κάνει τα παραπάνω...

Έτσι κι αλλιώς μπορείς αφου τελειώσεις με το διαγωνισμό να διαγραφείς απο τις σελίδες της νοκια κ του γερμανου..

Και ποιός μου λέει ότι αφού απεγκαταστήσω την εφαρμογή τους από το προφίλ μου δεν θα έχουν ήδη κρατήσει τις πληροφορίες που θέλουνε στο αρχείο τους; Όνομα, διεύθυνση, email, λίστα φίλων κτλ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...