Προς το περιεχόμενο

Telnet in Win7

fordakias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Παρατήρησα ένα πρόβλημα και στο PC μου και στο Laptop μου. Και στα δύο έχω εγκατεστημένα τα WIn7 (PC->x64 & Laptop->x32). Προσπάθησα μέσα από την προσθαφαίρεση προγραμμάτων να ενεργοποιήσω το telnet server. Το αποτέλεσμα, να κολλάει το λειτουργικό ή να πετάει μπλε οθόνη. Το παρουσίασε και στα δύο μηχανήματα. Το telnet client ενεργοποιείτε κανονικά. Έχεις κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα?

• Moderators
Δημοσ.

Μολις το εγκατεστησα χωρις προβλημα. Win7 x64 SP1 full updates.

Tο μηνυμα που παιρνεις στην μπλε οθονη ειναι ιδιο και στα δυο?

Δημοσ.

Στο PC απλά κολλάει και δεν ανταποκρίνεται ή σταματάει να δίνει σήμα στην οθόνη και γίνεται μαύρη και στο λαπτοπ μου έβγαλε μπλε οθόνη με πολυ μικρά γράμματα που δεν μπορούσα να τα διαβάσω. Περίεργο. Τότε λογικά θα φταίει κάποιο πρόγραμμα που χρησιμοποιώ ή κάποιο registry. Έχετε καμία ιδία με το πώς πρέπει να κινηθώ ώστε να βρω τι φταίει?

• Moderators
Δημοσ.

Για αρχη βεβαιωσου πως κανενα απο τα δυο δεν εχει προβλημα hardware (τα κολληματα/μπλε οθονες εμφανιζονται μονο οταν πας να περασεις το telnet server?)

Δημοσ.

To PC μου είχε κάνει κάτι κουλά πριν λίγο καιρό, αλλά τώρα είναι οκ. Το λαπτοπ δεν μου έχει εμφανίσει καθόλου πρόβλημα με μπλε οθόνη ή κολλήματα. Επιπλέον, στον υπολογιστή, σε άλλο σκληρό, έχω εγκαταστήσει τα windows developer. Όταν σε αυτά προσπάθησα να ενεργοποιήσω το telnet server έγινε μία χαρα. Ενώ όσες φορές προσπάθησα να το κάνω στο κανονικό λειτουργικό το αποτέλεσμα ήταν το αναφερόμενο.

• Moderators
Δημοσ.

To PC μου είχε κάνει κάτι κουλά πριν λίγο καιρό, αλλά τώρα είναι οκ.

Το συγκεκριμενο δυστυχως δεν ειναι και το πλεον καθησυχαστικο.

Οσον αφορα το laptop, δες εαν η μπλε οθονη σου βγαζει παντα το ιδιο μηνυμα λαθους.

Δημοσ.

Αυτό που μου ήρθε πρώτο στο μυαλό είναι ότι φταίνε τα windows μιας και λες ότι με άλλη έκδοση windows είσαι μια χαρά.Εχθές έτυχε και έβαλα telnet μόνο τον client και εγώ και δεν είχα κανένα πρόβλημα.Με win7 x64 sp1 ultimate είμαι.

Από το θείο είναι τα windows?Δοκίμασε να βάλεις ένα vmware με την ίδια έκδοση win που έχει το πρόβλημα και δες αν και εκεί στο κάνει.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι φταίει το PC. Διότι δεν μου έχει κάνει άλλο περίεργο και επιπλέον το ίδιο πρόβλημα το έχει και στο λαπτοπ. Το telnet client λειτουργεί και σε μένα κανονικά. Στο PC έχω Win7 SP1 Professional x64 και στο laptop Win7 SP1 Ultimate x32 με όλα τα update. Θα δοκιμάσω και σε VM και θα αναφέρω τα αποτελέσματα.

• Moderators
Δημοσ.

Διότι δεν μου έχει κάνει άλλο περίεργο και επιπλέον το ίδιο πρόβλημα το έχει και στο λαπτοπ.

Στο PC απλά κολλάει και δεν ανταποκρίνεται ή σταματάει να δίνει σήμα στην οθόνη και γίνεται μαύρη και στο λαπτοπ μου έβγαλε μπλε οθόνη με πολυ μικρά γράμματα που δεν μπορούσα να τα διαβάσω.

Δεν μου ακουγεται το ιδιο εκ πρωτης οψεως.

Δημοσ.

Μόλις το έκανα σε VM με λειτουργικό Win7 SP1 x32. Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο. Παραθέτω και εικόνα απο την οθόνη του VM.

28092011122358.jpg

Παρεμπιπτόντως, σε όλα μετά απο το restart πριν δείξει την εικόνα για εισαγωγή password του χρήστη εμφανίζει το μνμ "Preparing to Configure Windows - Do Not Turn Off Your Computer"

Δημοσ.

Με λίγο googling βρήκα ότι το eamonm.sys που σου κάνει το πρόβλημα προέρχεται από το nod32.

Αν όντως το έχεις εγκατεστημένο δοκίμασε να το κάνεις reinstall ή ένα απλό uninstall και να ξαναβάλεις το telnet να δούμε τι γίνεται.

• Moderators
Δημοσ.

Με λίγο googling βρήκα ότι το eamonm.sys που σου κάνει το πρόβλημα προέρχεται από το nod32.

Αν όντως το έχεις εγκατεστημένο δοκίμασε να το κάνεις reinstall ή ένα απλό uninstall και να ξαναβάλεις το telnet να δούμε τι γίνεται.

Σε 2 διαφορετικα pc δεν εχω κανενα προβλημα με τον παραπανω συνδιασμο.

Δημοσ.

Κι όμως. Κάπου εκεί πρέπει να είναι το πρόβλημα. Στο VM ξαναπροσπάθησα να ενεργοποιήσω το Telnet Server και αυτή την φορά δεν έβγαλε μπλέ οθόνη αλλά κόλλησε όπως και στο PC. Στην συνέχεια, αφού του έκανα επανεκκίνηση, απενεργοποίησαν το NOD32 (Firewall,AntiVirus, Antispyware) και προσπάθησα να ενεργοποιήσω το Telnet Server. Όλα κύλησαν ομαλά. Το Telnet Server ενεργοποιήθηκε.

@Gi0 ποιο Nod 32 έχεις? Η δική μου έκδοση φαίνεται στην παρακάτω εικόνα. Επιπλέον παραθέτω μία εικόνα για τα προγράμματα που υπάρχουν στο VM.

28092011152222.jpg

28092011152155.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...