Προς το περιεχόμενο

Πρωτες εντυπωσεις για τα windows 8

kon-man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλοι μου γεια και χαρα, υστερα απο μερικες ωρες συμβιωσης με τα windows 8 νομιζω οτι εχω πλεον διατυπωσει μια πρωτη εντυπωση.

Καταρχην ανοιγω αυτο το θεμα για να διατυπωσουμε οσοι θελουμε και μπορουμε βεβαια τις αποψεις και προσδοκιες μας για το καινουργιο λογισμικο τις microsoft, το οποιο γνωριζουμε ολοι οτι βρισκεται στην δοκιμαστικη περιοδο και αρκετους μηνες ακομη πριν την εμπορικη του-;- εμφανιση.

Ας αρχισουμε..

-Βλεπω παιχνιδι σε διπλο ταμπλο για μου φαινεται;

-Θα παιζει παντου και παντα ή νομιζω;

-Θα υπαρχει ουσιαστικη διαφορα απ τα εφτα ή ριζικη(δραματικη θα ελεγα καλυτερα);

-Ελπιζω και ευχομαι να διατηρηθει το desktop! Εστω κατ επιλογην. Ή συνδιασμος.. πιο καλα θα "δενει".

-Υπαρχει ωραιο look παντως και φαινεται να γινεται δουλεια με μερακι.

-Ευστοχη η κινηση να τα προσφερει δωρεαν αλλα το αποτελεσμα θα μετρησει..(δεν εννοω στο δωρεαν αλλα και ..σ αυτο :P )

-Ελπιζω να μη μας "οδηγησει" καπου αυτο.. και να σεβαστει τις αποψεις ολων, πιστευω καταλαβαινετε τι θελω να πω..

-Και οχι δεν ειμαι συντηρητικος.. απλως παραδοσιακος με ανοιχτο μυαλο! :-D

Καλως ορισατε καλα μου windows οχταρακια και ελπιζω να μη ξεχασετε τις ..ριζες σας!!!

Περιμενω τις αποψεις των ειδικων

Η παραπανω τοποθετηση αφορα την εμφανιση και μονο του νεου λογισμικου χωρις εξειδικευμενες αναλυσεις, καθως οι δυνατοτητες ..πλαθονται ακομα και σιγουρα ειναι πολλα υποσχομενες...

Δημοσ.

Ευστοχη η κινηση να τα προσφερει δωρεαν αλλα το αποτελεσμα θα μετρησει..(δεν εννοω στο δωρεαν αλλα και ..σ αυτο :P )

Μη μπλέκεσαι, δεν είναι το τελικό προϊόν (το οποίο φυσικά και δε πρόκειται να δώσει δωρεάν). Η παρούσα είναι η developer έκδοση (έχει ημερομηνία λήξης την 3/11/12) και δίνεται δωρεάν στους κατασκευαστές προγραμμάτων, προκειμένου να μπορέσουν να ελέγξουν τα προγράμματά τους στο καινούριο λειτουργικό - αντίστοιχες "δωρεάν" άδειες είχαν δωθεί και σε προηγούμενες εκδόσεις

Δημοσ.

Μη μπλέκεσαι, δεν είναι το τελικό προϊόν (το οποίο φυσικά και δε πρόκειται να δώσει δωρεάν). Η παρούσα είναι η developer έκδοση (έχει ημερομηνία λήξης την 3/11/12) και δίνεται δωρεάν στους κατασκευαστές προγραμμάτων, προκειμένου να μπορέσουν να ελέγξουν τα προγράμματά τους στο καινούριο λειτουργικό - αντίστοιχες "δωρεάν" άδειες είχαν δωθεί και σε προηγούμενες εκδόσεις

Μαλλον δεν το προσεξες πιο πανω .."το οποιο γνωριζουμε ολοι οτι βρισκεται στην δοκιμαστικη περιοδο και αρκετους μηνες ακομη πριν την εμπορικη του-;- εμφανιση." :rolleyes:

Παντως ευχαριστω για τις πληροφοριες. :mrgreen:

Πάντως, από την μεριά μου, αυτό το λεγόμενο διπλό ταμπλό μου άρεσε. Τώρα αργότερα πόσο εύχρηστο θα είναι..θα το δούμε.

..Τώρα αργότερα πόσο εύχρηστο θα είναι..θα το δούμε.. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...