Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με σκληρό δίσκο

dennis23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ένα για σε όλα τα παιδιά του φοροουμ.είμαι καινούριος και θα ήθελα το βοηθιά σας. όπως έβγαλα το σκληρό δίσκο από το PC μου έπεσε καταλάθος κάτω εκεί τα ιδα όλα το έβαλα άμεσος σε λειτουργία και ενώ δουλεβε το μοτεράκι για λίγο σταματαγε με από λίγο ξανά ξεκίναγε δεν δουλεβη όμως και το κακό είναι ότι έχω σημαντικά αρχεία που πρέπη να τα πάρω και θα ήθελα τη βοηθιάσας.ευχαριστώ

Δημοσ.

δοκιμασε να δεις που δουλευει και σταθεροποιησε το.εριξα εξωτερικο απο 1 μετρο,εκανε βεβαια θορυβους αλλα δοκιμασα να το στηριξω,και μπορεσα να παρω τα αρχεια μου..

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δεν υπήρχε back up των σημαντικών σου δεδομένων;

Τεσπα... ο σκληρός αναγνωρίζεται από BIOS και λειτουργικό? Αν ναι δοκιμάζεις ανάκτηση με κάποιο πρόγραμμα όπως το active@file recovery!

Αν όχι και αν τα δεδομένα σου είναι πιο σημαντικά από την εγγύηση τότε ανοίγεις το κουτί βγάζεις με προσοχή τον σκληρό και τον μετατρεπεις σε εσωτερικό...

Αν και πάλι δεν γίνει τπτ τότε υπάρχει και η λύση της εταιρείας ανάκτησης δεδομένων με κόστος άνω τον 250 - 300 Ε χωρίς σίγουρα αποτελέσματα!

Χμμμμμ τι λες τώρα δεν ήταν προτιμότερο να είχες ξοδέψει 30 - 40 Ε για ένα ακόμη σκληρό για back up και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο? Αλλά πλέον αυτά είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε!

android.png

Δημοσ.

σκουρα τα πραγματα... πηγαινε σε κανα καταστημα να ρωτησεις αμα μπορουν να σου σωσουν κανα αρχειο..

Όχι, να ΜΗΝ πάει σε "κα'να" κατάστημα. Δε θα κάνουν κάτι περισσότερο απ' ό,τι μπορούμε να του υποδείξουμε εδώ, ώστε να δοκιμάσει μόνος του.

δοκιμασε να δεις που δουλευει και σταθεροποιησε το.εριξα εξωτερικο απο 1 μετρο,εκανε βεβαια θορυβους αλλα δοκιμασα να το στηριξω,και μπορεσα να παρω τα αρχεια μου..

Ντόινγκ.

Αν όχι και αν τα δεδομένα σου είναι πιο σημαντικά από την εγγύηση τότε ανοίγεις το κουτί βγάζεις με προσοχή τον σκληρό και τον μετατρεπεις σε εσωτερικό...

Προς τί η σιγουριά ότι μιλάμε για ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ; Η περιγραφή μου κάνει πιο πολύ για εσωτερικό.

Πριν από οτιδήποτε, ας μας το ξεκαθαρίσει ο topic starter.

Δημοσ.

Προς τί η σιγουριά ότι μιλάμε για ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ; Η περιγραφή μου κάνει πιο πολύ για εσωτερικό.

Πριν από οτιδήποτε, ας μας το ξεκαθαρίσει ο topic starter.

Σωστός απλά επειδή μίλησε για πτώση το μυαλό μου πήγε κατευθείαν σε εξωτερικό!

android.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...