Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μόνο ίσως που δεν ρώτησες είναι το 5, αλλά είναι η αμέσως επόμενη απορία χρηστών που δεν έχουν δοκιμάσει ακόμα το CF/SLI.

Αν βάλεις τώρα μία με 1 GB και αργότερα μια 2η με 2GB, το CF θα βλέπει το 1GB ΣΥΝΟΛΟ

Δημοσ.

και αν οντως βαλω 1 και μετα 2 απλα την 2αρα θα την βαλω στο 1ο pci θα βλεπει τα 2?

αληθεια η μνημη τι ρολο βαραει στην καρτα γραφικων?

Δημοσ.

Eπειδή ρωτάς τι διαφορές υπάρχουν στις επιδόσεις μεταξύ των δύο εκδόσεων 1GB και 2GB δες εδώ:

(συγκρίνεις ΑΜD Radeon 6950 με XFX 6950 1GB)

Crysis Warhead

Crysis%20Warhead.png

Μetro 2033

Metro%202033.png

Είναι δύο από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια. Ποια είναι τα συμπεράσματα? Βλέπουμε ότι στο Metro 2033 σε όλες τις αναλύσεις μέχρι και 1920Χ1200 η απόδοση ειναι ακριβώς η ιδια, μάλιστα η 1GB έκδοση είναι κατά τι γρηγορότερη λόγω ενός πολύ ελαφρού εργοστασιακού overclocking. Στην 2560Χ1600 αλλάζει το σκηνικό αλλά ειναι μια ανάλυση που δεν θα χρησιμοποιήσεις.

Στο Crysis Warhead ισχύουν γενικά τα ίδια ενω ο επιδόσεις είναι ισότιμες ακόμα και στην υψηλότερη ανάλυση και υψηλότερες στις υπόλοιπες αναλύσεις.

Βλέπεις οτι η διαφορά δεν είναι τοση όση θα περιμενες. Πολλοί διαλέγουν την έκδοση των 2GB για να είναι πιο futureproof και επειδή υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να ξεκλειδώσει σε 6970.

Δημοσ.

αν βαλω 2 dell θα με αντεξει η 1 Gb?

και κατι αλλο...επειδη ακομα δεν εχω αγορασει αλλα εχω την οθονη (δενν εννοω οτι εχω 2η dell,μια αλλη παλια),η 5770 θα κρατισει και τις δυο?(samsung+dell) πρεπει να ειναι 18-19 4:3.

Δημοσ.

μαζι με την dell εχω και αυτην Link η 1 gb θα ειναι καλα?

ρωταω γιατι τωρα με την 5770 δεν εχει καλη εικονα...εμφανιζει μαυρες γραμμες κυριως οταν βλεπω βιντεο-ταινια...

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ έχω 2χ 5770 σε διάταξη crosfire εδώ και ένα χρόνο περίπου http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=643&pid=341&psn=&lid=1&leg=0

Αν σου έλεγα ούτε κρύο ούτε ζέστη θα είμουν ψεύτης γιατι απο ζέστη χόρτασαν οι κάρτες και ιδιέτερα η επάνω κάρτα γιατί όλη η θερμότητα ανεβαίνει πρός τα επάνω και δεν είναι μόνο αυτο όσο ζεστένονται οι ανεμηστήρες είναι ''υποχρεωμένοι'' να της κρυόσουν και αυτό συνεπάγετε θόρηβος, κάτι που προσωπικά με εκνευρίζει αφάνταστα οι λόγοι που απογοητεύτηκα απο το crosfire λοιπόν είναι ο θόρηβος και οι υψηλές θερμοκρασίες των καρτών σημειώνω πως δεν είμαι κυνηγός των φρέιμς και ούτε δεινός overclocker απλά θέλω να παίζω αξιοπρεπώς τα παιχνίδια που με ενδιαφέρουν. Πρίν προβείς στην αγορά μιάς δεύτερης κάρτας (αν δεν την αγόρασες ακόμη) θα σου πρότεινα να το ψάξεις εκτεταμένα ανάλογα πάντα με τις ανάγκες σου

και να μην φερθείς επιπόλαια όπως εγω πριν ένα χρόνο.

Δημοσ.

εγω θεμα με την ζεστη δεν θα εχω γιατι αμα δεις το κουτι μου το back panel ειναι πανω και εχω 2χ170 κατω και μαπινει συνεχεια φρεσκος αερας....τελικα βορει καποιος να μ απαντησει εαν με 1 gb 6950 θα ειμαι μια χαρα με dell 2311h και samsung syncmaster 710v?

Link

ακυρο θα παρω αυτην....λογικα το επομενο σ/κ θα εχω τα λεφτα

αυτο το μνμ το πηρα απο εδω Link

Όταν αλλάζεις της κάρτες γραφικών θέλω να πιστεύω οτι το pc το βγάζεις από την πρίζα και έχεις αποφορτίσει τους πυκνωτές έτσι ;

αυτο το πραγμα ισχυει? και αν ναι πως γινετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...