Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια επειδη δεν εχω λευτα για μια 6950,λεω να παω για αλλη μια 5770 σε crossfire,τι λετε? απο θερμοκρασιες δεν νομιζω να εχω μεγαλο προβλημα...και τροφοδοτικο εχω corsair 850w ολοκαινουργιο

Δημοσ.

Δεν παιζει να μαζεψεις λεφτα στο αμεσο μελλον ε?

Εαν οχι τοτε προτεινω να βρεις καμια μεταχειρισμενη και οχι καινουργια.θα εχεις καλες αποδοσεις.

Δημοσ.

Με 2x5770 θα είσαι λίγο κάτω από 5870 ,κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει .Στη θέση σου θα την πουλούσα και θα έψαχνα για κάτι μεταχειρισμένο .

Δημοσ.

καλα θα παω εγω να δω και σε ενα μαγαζι εδω για 6950 σε καμια καλη τιμη,και αμα φευγει πανω απο 230 θα παρω την 5770

Δημοσ.

μου την σπαει που ειναι 1 gb,αμα το ειδες απο το skroutz λαθος ειναι....αλλα λετε να παω σε αυτην? εχω και καταστημα κοντα....αλλα αυριο θα περασω και απο ενα μαγαζι οπως ειπα που ειναι εδω να δω τιμες...

Δημοσ.

τοτε μαλλον θα παρω αλλη μια cf γιατι θελω να συνδεσω και μια 2η οθονη (17-20")

μηπως λετε να παρω την 1gb? απο you που υπαρχει εδω ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια και μεσα στα χρηματα που διαθετω

edit: τελικα θα βαλω μεχρι 280 που ελπιζω να βρω μια 6950 2Gb σε χαμηλοτερη δεν θα παω γιατι το θεωρω σπαταλη....δηλαδη καλυετρα να εχω 2 cf 5770 που φτανει την 6950 παρα να εχω μια 6850....

edit2: αμα εχω και τις δυο καρτες επανω (την 5770 για την μικρη οθονη,την 6950 για την dell) θα υπαρχει προβλημα?

Δημοσ.

Κάτσε γιατί τα έχεις μπερδέψει λίγο.

1. Κάθε κάρτα ΑΤΙ μπορεί να δεχτεί MINIMUM 3 οθόνες. Υπάρχουν υλοποιήσεις που φτάνουν μέχρι και τις 6

2. Όταν κάνεις CF, οι συνδέσεις για οθόνες της 2ης κάρτας είναι ΑΝΕΝΕΡΓΕΣ. Χρησιμοποιούνται μόνο της κεντρικής. Άρα ισχύει ότι και στο 1

3. CF 5770 ΔΕΝ φτανει σε επιδόσεις μια 6950. Απλά δεν υπολείπεται κατά πολύ

4. Τα >1GB στην VRAM χρησιμοποιούνται σε αναλύσεις μεγαλύτερες του 1080p πχ 2560x1440 που πιάνουν αρκετές 27αρες. Η DELL σου πάει μέχρι τα 1920x1080 οπότε σου φτάνει το 1GB

5. Όταν κάνεις CF τα GB της VRAM ΔΕΝ προστίθενται. Υπολογίζει μόνο της βασικής

Αν δεν σου απάντησα σε κάτι, ξαναρώτα

Δημοσ.

Κάτσε γιατί τα έχεις μπερδέψει λίγο.

1. Κάθε κάρτα ΑΤΙ μπορεί να δεχτεί MINIMUM 3 οθόνες. Υπάρχουν υλοποιήσεις που φτάνουν μέχρι και τις 6

2. Όταν κάνεις CF, οι συνδέσεις για οθόνες της 2ης κάρτας είναι ΑΝΕΝΕΡΓΕΣ. Χρησιμοποιούνται μόνο της κεντρικής. Άρα ισχύει ότι και στο 1

3. CF 5770 ΔΕΝ φτανει σε επιδόσεις μια 6950. Απλά δεν υπολείπεται κατά πολύ

4. Τα >1GB στην VRAM χρησιμοποιούνται σε αναλύσεις μεγαλύτερες του 1080p πχ 2560x1440 που πιάνουν αρκετές 27αρες. Η DELL σου πάει μέχρι τα 1920x1080 οπότε σου φτάνει το 1GB

5. Όταν κάνεις CF τα GB της VRAM ΔΕΝ προστίθενται. Υπολογίζει μόνο της βασικής

Αν δεν σου απάντησα σε κάτι, ξαναρώτα

μα δεν τα ζητησα καν ολα αυτα

οκ Θανο ty

Δημοσ.

μα δεν τα ζητησα καν ολα αυτα

Μάλιστα... Να σου ζητήσω και συγνώμη δηλαδή...

Απλά μάζεψα τις απορίες σου από τα Posts που έκανες για τις κάρτες και τις VRAM. Ποιος ο λόγος να ρωτάς, αν μπορείς να βάλεις 2 κάρτες για να συνδέσεις 2 διαφορετικές οθόνες από την στιγμή που μπορείς να τις συνδέσεις στην ίδια? Και για να σου απαντήσω σε αυτό, ΝΑΙ γίνεται απλά δεν θα παίξει σε CF, κάτι που δεν είναι δυνατό ούτως ή άλλως στην περίπτωσή σου αφού είναι άλλη σειρά καρτών. Μπορείς ακόμα να βάλεις μία NVidia και μία ΑΤΙ στο ίδιο PC και να παίζουν μαζί, αλλά εκεί θέλεις modified drivers.

Το μόνο ίσως που δεν ρώτησες είναι το 5, αλλά είναι η αμέσως επόμενη απορία χρηστών που δεν έχουν δοκιμάσει ακόμα το CF/SLI.

Δημοσ.

μα εγω ρωτησα μονο αν γινετε να τις συνδεσεις...δεν ειπα τιποτα ουτε για cf ουτε τι γινετε αμα κανεις με 2 καρτες...

παιδια και full να τα βαλω δεν μου ενφανιζει κανενα artifact......τι λετε καλα δεν ειναι? fps εβγαλα 30 μονο στο τελευταιο τεστ επεσα που συνδιαζει ολα τα τεστ μαζι...

post-209186-0-92374800-1317771969_thumb.png

Δημοσ.

λετε να αγορασω την 1 gb? αν κανω αργοτερα cf θα ειναι 1+1? μπορω να βαλω αργοτερα και 2 gb ή αναγκαστικα πρεπει να ειναι 1?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...