Προς το περιεχόμενο

Autocad 2010 πρόβλημα

ckdodis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρά σε όλους,

χρησιμοποιω εδω και καιρο autocad 2010 (64bit), ολα καλα μεχρι εδω, ποτε δεν είχα πρόβλημα με το προγραμμα αυτο που

ητανε ευγενικη χορηγια του 'θειου'. ολα αρχισανε οτνα χρειαστηκε να του φωρτωσω ενα αρχειο περι τα 200mb.

οταν το κανω αυτο κολαει το συμπαν!!!! :mad: :angry: η ραμ φθανει τα 3 γιγα κοντα και cpu στα 20 με 30%!!

δοκιμασα και σε αλλο μηχανιμα αλλα τα ίδια!!!

εχω λαπτοπ acer με τα εξής χαρ/κα:

intel core i5-2410m 2,3 ghz

nvidia geforce gt 540 2giga

4 giga ram

δεν νομιζω οτι το μηχανακι μου ειναι για πέταμα..κατι αλλο συμβαίνει!καμια ιδέα???

ευχαριστω!

Δημοσ.

Είναι φυσιολογικό . Τι αρχείο φορτώνεις ? Και εγώ στο σύστημα της υπογραφής μου περίμενα διαφορετικά αποτελέσματα, αλλά όταν φόρτωνα ψηφιοποιημένο αρχείο με 8 "πινακίδες" η διαδικασία γινόταν εκνευριστικά αργά .Με την προσθήκη άλλων 4gb ram φαίνεται να ανάσανε . Αν υπήρχε και ssd τα πάντα πιστεύω θα ήταν ποιο ρόδινα :mrgreen:

Δημοσ.

Είναι φυσιολογικό . Τι αρχείο φορτώνεις ? Και εγώ στο σύστημα της υπογραφής μου περίμενα διαφορετικά αποτελέσματα, αλλά όταν φόρτωνα ψηφιοποιημένο αρχείο με 8 "πινακίδες" η διαδικασία γινόταν εκνευριστικά αργά .Με την προσθήκη άλλων 4gb ram φαίνεται να ανάσανε . Αν υπήρχε και ssd τα πάντα πιστεύω θα ήταν ποιο ρόδινα :mrgreen:

αρχειο απο cyclone (δεν ξερω αν το γνωρίζεις) σε .dwg απλα αυτο που διαβάζει είναι mesh.

Δημοσ.

αρχειο απο cyclone (δεν ξερω αν το γνωρίζεις) σε .dwg απλα αυτο που διαβάζει είναι mesh.

Αυτό αν δεν κάνω λάθος είναι αρχείο από laser scanner και έχει συντεταγμένες xyz . Αν ναι είναι 3d και δε το λες και ελαφρύ, οπότε είναι φυσιολογικό .

Δημοσ.

Αυτό αν δεν κάνω λάθος είναι αρχείο από laser scanner και έχει συντεταγμένες xyz . Αν ναι είναι 3d και δε το λες και ελαφρύ, οπότε είναι φυσιολογικό .

καλα τα λες!!απο leica scanstation 2 είναι το αρχέιο το οποίο κανω mesh στο cyclone και θελω αν το περασω στο cad!!

αλλα είναι πολύ μεγάλο!έχεισ καμια ιδέα πως να το διαχειριστω χωρίς να επέμβω στο hardware?

Δημοσ.

καλα τα λες!!απο leica scanstation 2 είναι το αρχέιο το οποίο κανω mesh στο cyclone και θελω αν το περασω στο cad!!

αλλα είναι πολύ μεγάλο!έχεισ καμια ιδέα πως να το διαχειριστω χωρίς να επέμβω στο hardware?

Δεν έτυχε να δουλέψω τέτοιο αρχείο οπότε δεν γνωρίζω να σου απαντήσω αν και πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα hardware .

Πάντως εδώ θα σου δώσουν σίγουρη απάντηση .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...