Προς το περιεχόμενο

Φορτιστής

fs_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους,

Θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι. Αγόρασα καινούργιο φορτιστή για το laptop μου, όταν τον βάζω στο laptop δείχνει ότι υπάρχει φορτιστής πάνω

όμως το laptop δεν ανάβει. Με την μπαταρία μόνο ανάβει. Με κλειστό το laptop, όταν βάλω την μπαταρία δεν δείχνει να φορτίζει. Τι μπορεί να είναι το πρόβλημα ; Υπάρχει περίπτωση να έχει καεί κάτι ; Γιατί ο παλιός μου φορτιστής κάηκε, μήπως έκανε κάποια ζημιά στο τροφοδοτικό ;

Δημοσ.

Δεν έχω κάποιο άλλο laptop που να ταιριάζει ο συγκεκριμένος φορτιστής. Το πρόβλημα είναι ότι , το φωτάκι του φορτιστή δείχνει πράσινο, και φωτάκι του laptop δείχνει ότι ο φορτιστής είναι πάνω. Απλά το laptop δεν ανάβει :-(

Δημοσ.
το φωτάκι του laptop δείχνει ότι ο φορτιστής είναι πάνω.

Δεν το ανέφερες αυτό πριν..!!

Δώσε χαρακτηριστικά της τάσης που είναι πάνω στο φορτιστή και της τάσεις του λαπτοπ..!

Κατα πάσα πιθανότητα ο φορτιστής είναι "λίγος" για το λαπτοπ.

Είσαι σίγουρος ότι η μπαταρια δεν φορτίζει καθόλου όταν είναι κλειστό το λαπτοπ (μπορεί απλά να φορτίζει πάρα πολύ αργά)...

Δημοσ.

To output και το input του νέου μου φορτιστή είναι ακριβώς το ίδιο με τον παλιό φορτιστή. Θα δοκιμάσω να αφήσω την μπαταρία περισσότερο. Υπάρχει καμιά περίπτωση να φταίει το motherboard;

Δημοσ.

Ναι, υπάρχει, κυρίως στο σημείο που κουμπώνει ο φορτιστής στο pc.

Είσαι σίγουρος ότι εφαρμόζει καλά...?

Είναι αρκετά περίεργα τα συμπτώματα που μας λες...

Στην θέση σου πάντως θα δοκίμαζα άλλον φορτιστή πριν πάω σε άλλο μέρος του harware.

Κάτι άλλο, βγάλε και την μπαταρία και τον φορτιστή,κράτα το power button πατημένο για 30 με 40 δευτερόλεπτα και ξανα-δοκίμασε...!

Δημοσ.

Το δοκίμασα και αυτο αλλά τίποτα ..Θα δοκιμάσω και με άλλο φορτιστή, σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...