Προς το περιεχόμενο

Αγορά headset για ταινίες κυρίως

metmat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Θέλω να αγοράσω ακουστικά για το pc μιας και αυτά που έχω πέθαναν. Είχα κάτι zalman 5.1 αλλά τα έφαγαν τα ψωμιά τους με τα χρόνια και πλέον δεν λειτουργούν καθόλου. Η κύρια χρήση θα είναι για ταινίες (άντε και κανένα παιχνιδάκι και μουσική) μιας και δεν μπορώ να έχω ανοιχτά ηχεία αργά το βράδυ που βλέπω συνήθως ταινίες. Θα ήθελα να έχουν δυνατό ήχο και να απομονώνουν σχετικά καλά τον εξωτερικό θόρυβο.

Κοιτούσα αυτά:

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/headsets/Creative-Headset-Fatal1ty-Gaming-51MZ0310AA001.htm

Αξίζουν τον κόπο ή να πάω σε κάτι διαφορετικό;

Να συμπληρώσω ότι δεν με καίει ιδιαίτερα να έχουν και μικρόφωνο αλλά δεν θα με χάλαγε κιόλας. Είδα ότι αυτά τα creative έχουν αποσπώμενο μικρόφωνο, κάτι που το θεωρώ πλεονέκτημα. Περισσότερο έπεσε το μάτι μου σε αυτά επειδή έχω και την ίδια κάρτα ήχου.

Το μπάτζετ μου κυμαίνεται στην τιμή τους. Γύρω στα 50 ευρώ.

Δημοσ.

Δεν ειναι ασχημα παντως :rolleyes: .Δεν ειναι 5.1 ομως.Με αυτα τα λεφτα ,αντε κανα 10ρικο παραπανω πας και σε Sennheiser ,akg .Περι ορεξεως βεβαια..ποπ κορν. :P

Δημοσ.

Δεν είναι και προτεραιότητα να είναι 5.1.

Έτσι κι αλλιώς δεν είχα παρατηρήσει και καμιά τρομερή διαφορά σε σχέση με στερεοφωνικά ακουστικά.

Μου αρκεί να έχουν καλή ποιότητα στον ήχο και αρκετή ένταση.

Δημοσ.

Έτσι κι αλλιώς δεν είχα παρατηρήσει και καμιά τρομερή διαφορά σε σχέση με στερεοφωνικά ακουστικά.

Μου αρκεί να έχουν καλή ποιότητα στον ήχο και αρκετή ένταση.

Τα ειχα και τα χρησιμοποιουσα για games .Kαλα ηταν.Αν επαιζαν γυρω στα 40 Ε θα ηταν ακομα καλυτερα. :D

Αξιοπρεπεστατη επιλογη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...