Adwnis21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα!! εχω μια τηλεοραση Samsung LCD-TV 32 ιντσων και ενα Home cinema samsung και εχω συνδεσει το Home cinema με την τηλεοραση μεσω hdmi καλωδιο! το home cinema εχει 5 ηχεια και ενα subwoofer.Eχει επισης hdmi out kai h TV hdmi in και μου βγαζει το anynet+ (HDMI-CEC) δηλαδη αναγνωριζει το home theater απο το καλωδιο HDMI και παω στις ρυθμισεις ηχου του home cinema και επιλεγω setting--> audio--> HDMI : on (το αλλαζω απο off σε On) επειτα παταω anynet+ δειτε τηλεοραση απο το χειριστηριο της τηλεορασης και θα επρεπε να μου βγαζει ηχο 2.1 απο τα ηχεια!μου κανει αποσυνδεση της συσκευης anynet+ αλλα τιποτα μουγκο!!! δεν παραγει καθολου ηχο!!! μολις κλεινω το home cinema τοτε παιζει ηχο απο τα ηχεια της τηλεορασης μονο!!! τι αλλη ρυθμιση θελει???? κανονικα θα επρεπε να βγαζει ηχο απο το anynet+. ακουω συμβουλες!!!!! ευχαριστω....
bluesattack Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Παρε ενα καλωδιο οπτικης και συνδεσε το στο optical out της tv και στο optical in του home cinema. Δεν κανεις κατι λαθος στις ρυθμισεις , απλως ετσι δεν . Το anynet δεν ειναι για τον ευκολοτερο τηλεχειρισμο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.