Προς το περιεχόμενο

Συνεχή κολλήματα σε XP

sot20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα εδώ και μια βδομάδα ο υπολογιστής κολλάει κάθε τρείς και λίγο όταν βλέπω κάτι πχ στο youtube ή γράφω ταυτόχρονα σε κάποιο forum στο πληκτρολόγιο και μετά από λίγο,αναγκαστικά μπαίνω στη διαχείριση εργασιών αλλά δε μπορεί να ξεκολλήσει και μου πετάει τη μπλέ οθόνη που δείχνει κάποιο σφάλμα. Πρίν λίγο αφού επανεκκίνησε για πολλοστή φορά είδα ότι έβγαλε το παρακάτω κωδικό σφάλματος και μου ζήτησε να κάνω αναφορά όπως και έκανα.

BCCode : 1000008e BCP1 : E0000001 BCP2 : B3B45925 BCP3 : ACC026E0

BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 3_0 Product : 768_1

Ξέρει κάποιος παιδιά τί μπορεί να φταίει ;

Δημοσ.

Λοιπόν έχει AMD 6000+ στα 3 GHz, μνήμη 4 GB, Windows Xp 32bit, σκληρό δίσκο 250Gb, κάρτα γραφικών MSI NX8600GT και η εικόνα είναι αυτή 45695102.jpg

Δημοσ.

Ναι τα έχω αναβαθμισμένα όλα και απ'οτι έχω παρατηρήσει το κάνει όταν έχω ανοιχτό browser. Πρίν λίγο έτρεξα τα Driver scanner,registry booster και speedupmypc. Ελπίζω έπειτα από αυτό να μη ξαναέχω το ίδιο πρόβλημα. Μπορεί να οφειλόταν σε κάποιο αρχείο dll επειδή έτρεξα και το whocrashed και μου έδειξε ένα αρχείο που είχε crashαρει. Ίσως να είναι μόνο αυτό.

Δημοσ.

Ναι τα έχω αναβαθμισμένα όλα και απ'οτι έχω παρατηρήσει το κάνει όταν έχω ανοιχτό browser. Πρίν λίγο έτρεξα τα Driver scanner,registry booster και speedupmypc. Ελπίζω έπειτα από αυτό να μη ξαναέχω το ίδιο πρόβλημα. Μπορεί να οφειλόταν σε κάποιο αρχείο dll επειδή έτρεξα και το whocrashed και μου έδειξε ένα αρχείο που είχε crashαρει. Ίσως να είναι μόνο αυτό.

Το καθένα από αυτά τα προγράμματα σε συνδυασμό με κάτι άλλο θα μπορούσαν να προκαλέσουν BSOD..!

Γιατί δεν ρωτάς πρώτα...

Τεσπα...

Στο κάνει με όλους τους browser..??

Κάνε και ένα scan μα malwarebytes και spybot s&d , δεν χάνεις τίποτα....!

Δημοσ.

Όχι σήμερα τα κατέβασα και τα εγκατέστησα δε τα είχα πρίν. Έχω το spybot θα του κάνω ένα scan τώρα, αν και ξαναείχα κάνει πρίν 3 μέρες.

Τώρα κατεβάζω και το malwarebytes.

Δημοσ.

Λοιπόν σήμερα μου το ξαναέκανε. Κόλλησε όταν άνοιξα δεύτερο παράθυρο στο youtube, πάτησα ctrl+alt+delete αλλά δεν έγινε τίποτα και μετά από λίγο έβγαλε τη μπλέ οθόνη και επανεκκίνησε μόνο του. Έτρεξα το WhoCrashed και μου έβγαλε το παρακάτω μήνυμα

On Wed 28/9/2011 4:31:39 μμ GMT your computer crashed

crash dump file: C:\WINDOWS\Minidump\Mini092811-01.dmp

This was probably caused by the following module: nv4_disp.dll (nv4_disp+0x1DB0EC)

Bugcheck code: 0x1000008E (0xFFFFFFFFE0000001, 0xFFFFFFFFB8418925, 0xFFFFFFFFABB188B8, 0x0)

Error: KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M

file path: C:\WINDOWS\system32\nv4_disp.dll

product: NVIDIA Windows XP Display driver, Version 280.26

company: NVIDIA Corporation

description: NVIDIA Windows XP Display driver, Version 280.26

Bug check description: This indicates that a kernel-mode program generated an exception which the error handler did not catch.

This appears to be a typical software driver bug and is not likely to be caused by a hardware problem.

A third party driver was identified as the probable root cause of this system error. It is suggested you look for an update for the following driver: nv4_disp.dll (NVIDIA Windows XP Display driver, Version 280.26 , NVIDIA Corporation).

Google query: nv4_disp.dll NVIDIA Corporation KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED_M

Κατέβασα το dll με ονομασία nv4_disp.dll και μόλις πατάω διπλό κλίκ μου βγάζει παράθυρο με μήνυμα που λέει RegSvr32

Η φόρτωση της βιβλιοθήκης ("C:Documents") απέτυχε - Δεν ήταν δυνατό να εντοπιστεί η καθορισμένη μονάδα.

Τί να κάνω ;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...