Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως γραφω και στον τιτλο κανοντας format στον δισκο του ps3 διεγραψα και τα δυο acount το ενα το διμιουργησα προσφατα.Μολις ξεκινησα απο την αρχη για να ξαναεπαναφερω τα στοιχια μου μπαινοντας playstasion Network παταω να εγραφω σε ενα διμιουργημενο acount μου ζηταει το eimail μου τον κοδικο και μετα την ημερομινια βαζοντας τα σωστα στιχοια με γραφει οτι θα μου στειλη eimail οπου πρεπει να αλλαξω τον κωδικο μου και αυτο διαρκει για τρεις ωρες το αλλαξα στο ενα λογαριασμομου αλλα παλη τα ιδια παιδια βοηθηστε παρακαλω :cry:Να πω επισεις οτι μεσο του pc μπαινω κανονικα και στους δυο λογαριασμου μου

Δημοσ.

Για να καταλαβω... Προσπαθεις να μπεις στο psnetwork αλλα δεν δεχεται το account? Ενω απο το πισι λες οτι μπαινεις.... Δες το πιο απλο μηπως βαζεις λαθος κωδικο η λογαριασμο. Επεισης προσπαθησε να κανεις refrigerator to password στο μαιλ σου (εμενα ηρθε στα spam).

android.png

Δημοσ.

Προσπαθω να επανακτησω τον λογαριαμο μου αλλα δεν με δεχεται μεσω του playstesion 3 αλλα μεσω του pc μπαινω κανονικα στον λογαριασμο μου

Δημοσ.

Δηλαδή σου λέει να κανεις καινούργιο pass στέλνοντας το σχετικό link στο email που δήλωσες για το συγκεκριμένο account (ας το πούμε account1)

μπαίνεις λοιπόν στο [email protected] (στο mail που έβαλες για το συγκεκριμένο account δηλαδη) πατάς το link βάζεις τον παλιό κωδικό βάζεις 2 φορες τον καινούργιο πατάς αποδοχή submit η οποιο κουμπάκι έχει εκεί τελοσπάντων

μετά πας να κανεις log in στο PSN βάζοντας το παλιό username του account1 και τον ΝΕΟ κωδικό και δεν σαφήνει να μπεις???

Δημοσ.

Λοιπον να σου πω τι εχω κανει απο την αρχη κανοντας format τον δισκο(βλακεια που δεν κρατησα back up)διεγραψα τον λογαριαμο μου.Ξεκιναω απο την αρχη την διαδικασια για να επανακτησω τον λογαριασμο μου.Βημα 1 κανω sign in playstasion network 2 Με ζηταει τον λογαριασμο του eimail μου και τον κωδικο τα οποια βαζω κανονικα τα εχω σημειομενα σε χαρτι και δεν κανω λαθος το τονιζω 3 το 3 που μου ζηταει ειναι η ημερομηνια γενησεος μου την οποια βαζω και μετα αντι να δεχθει τον λογαριασμο μου μου γραφει οτι θα μου ερθει μηνυμα στο eimail για να αλλαξω τον κωδικο μου και το οπιο ισχυει για της επομενες τρεις ωρες.Μια φορα το εκκανα αλαξα τον κωδικο αλλα παλη εχω το ιδιο προβλημα. :mad: Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη

Δημοσ.

Λοιπον να σου πω τι εχω κανει απο την αρχη κανοντας format τον δισκο(βλακεια που δεν κρατησα back up)διεγραψα τον λογαριαμο μου.Ξεκιναω απο την αρχη την διαδικασια για να επανακτησω τον λογαριασμο μου.Βημα 1 κανω sign in playstasion network 2 Με ζηταει τον λογαριασμο του eimail μου και τον κωδικο τα οποια βαζω κανονικα τα εχω σημειομενα σε χαρτι και δεν κανω λαθος το τονιζω 3 το 3 που μου ζηταει ειναι η ημερομηνια γενησεος μου την οποια βαζω και μετα αντι να δεχθει τον λογαριασμο μου μου γραφει οτι θα μου ερθει μηνυμα στο eimail για να αλλαξω τον κωδικο μου και το οπιο ισχυει για της επομενες τρεις ωρες.Μια φορα το εκκανα αλαξα τον κωδικο αλλα παλη εχω το ιδιο προβλημα. :mad: Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη

Και κατι ακομα μεσο του pc κανω login κανονικα με το eimail μου και το pasword μου τα νευρα μου

Δημοσ.

παιδεια εγω εχω αλλο προβλημα μολις πειρα το πσ3 και εκει που παωνα κανω το register βαζω ημερομηνιες χωρες μετα μου ζηταει εμαιλ και κωδικο ΜΟΝΟ!! ουτε να ξαναβαλω το κωδικο ουτε id ουτε τιποτα τι πιαζει ρε παιδεια?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ξεθαβω το θεμα γιατι εχθες προσπαθησα να επαναφερω το παλιο acount αλλα τζιφος.Καποιος καποια βοηθεια :-(

1ον Διμιουργω δευτερο λογαριασμο στο ps3 ολλα καλλα.

2oν Σβηνω το παλιο λογαρισμο απο το ps3.

3oν Προσπαθω να ξαναεπαναφερω το παλιο λογαριασμο δεν γινεται με καμια παναγια :confused:

Γραφω ξανα τι κανω 1προσπαθω να ξανακανω sigh in σε ενα ηδη λογαριασμο που εχω βαζω το eimail και το pasword τα οποια δεχεται κανονικα μετα ζηταει την ημερομηνια γενησης την βαζω και αυτην και μου γραφει οτι θα μου στειλουν μεσω psnetwork eimail για να αλλαξω κωδικο και οτι αυτο ισχυει για της επομενες 3 ωρες το εκανα μια φορα και τον αλλαξα στην διαδικασια που ξαναεκανα παλη μου βγαζει αυτο το μηνημα εγω δεν θελω να αλλαξω κωδικο θελω να ξαναεπαναφερω το παλιο μου λογαριασμο.

Καποιος να βοηθηση παιδια :fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...