Tilemaxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Xρειάζεται fresh install. Δεν θα σας έρθει νέα ειδοποίηση γιατί είναι νέα release, και όχι απλό update.
moldovan20 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Xρειάζεται fresh install. Δεν θα σας έρθει νέα ειδοποίηση γιατί είναι νέα release, και όχι απλό update. Εμένα έκανε ενημέρωση μόνο του .
phanispal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ πάντως σαν update τον πέρασα, απλά τσέκαρα εγώ αν υπάρχουν updates. Πάντως fresh install δεν έκανα,
kazantzidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Xρειάζεται fresh install. Δεν θα σας έρθει νέα ειδοποίηση γιατί είναι νέα release, και όχι απλό update. Μια χαρά έρχεται και χωρις fresh install...
Xristaras12 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 παντως ναι ειναι πιο γρηγορος. Τον τρεχω στο Netbook μου(firefox απο εποχης 3)και πραγματικα ειναι ο πιο γρηγορος αλλα οχι στο επιπεδο του chrome βεβαια τον εχω πιταρει στα προσθετα(νομιζω 8-9 τρεχουν)
Moderators Praetorian Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Πού βρίσκουμε το changelog για τις εκδόσεις του Firefox ?
phanispal Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ξεκολλάτε ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του.
dimitris2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Πού βρίσκουμε το changelog για τις εκδόσεις του Firefox ? http://www.mozilla.org/en-US/firefox/releases/
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Opera και τα μυαλά στον αποχυμωτή Ναι αλλα η εκδοση για Linux γιατι τςν παραθυρων ειναι λιγο χαλια
ftp Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Τουλάχιστον με το σύστημα των νέων εκδόσεων κάθε λίγο βγαίνουν άμεσα τα νεα χαρακτηριστικά. Μόνο καλό είναι αυτό, ειδικά για όσους είδαμε τι γινόταν με το παλιό σύστημα παρακολουθώντας το σίριαλ με τον firefox 4 και τις συνεχόμενες beta επί 10 μήνες. Την 9η έκδοση που θα έχει και speed dial να την περιμένουμε πριν τα Χριστούγεννα? Επιπλέον προστέθηκε ένα νέο χαρακτηριστικό το telemetry το οποίο είναι στατιστικά χρήσης για την βελτίωση του browser. Είναι απενεργοποιημένο σαν επιλογή, αλλά μετά την αναβάθμιση σε ρωτάει αν θες να το χρησιμοποιήσεις.
nickmanak Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ταυτοχρονα με τον firefox αλλαζουν και την εκδοση του Thunderbird. Πηγε στην 7.0 σημερα.
indian Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Επιπλέον προστέθηκε ένα νέο χαρακτηριστικό το telemetry το οποίο είναι στατιστικά χρήσης για την βελτίωση του browser. Είναι απενεργοποιημένο σαν επιλογή, αλλά μετά την αναβάθμιση σε ρωτάει αν θες να το χρησιμοποιήσεις. Ναι αρχίζουν να παίρνουν πιο σοβαρά το πρόβλημα της μνήμης γιατί στα στατιστικά θα κοιτάνε και την μνήμη .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα