dimitris2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Πιστή στο ανανεωμένο χρονοδιάγραμμα της, η Mozilla κυκλοφόρησε πριν από λίγο τον Firefox 7 για Windows, Mac και Linux δίνοντας έμφαση στις επιδόσεις. Εδώ και αρκετά χρόνια ο δημοφιλής browser έπασχε από ένα σοβαρό θέμα που αφορούσε τη διαχείριση της μνήμης RΑΜ, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί πάρα πολλoύς υπολογιστικούς πόρους και η επίλυση αυτού συνεπάγεται πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες. Το θέμα διευθετήθηκε πλέον με τον Firefox 7, χάρις την πρωτοβουλία MemShrink η οποία ξεκίνησε να ασχολείται με τα θέματα διαχείρισης μνήμης από τον Ιούνιο. Σύμφωνα με τους προγραμματιστές της εταιρείας, η τελευταία έκδοση του Firefox καταναλώνει 20-50% λιγότερη μνήμη. Ειδικότερα κατά το κλείσιμο μιας καρτέλας αφαιρείται αμέσως η μνήμη που καταναλώνει έτσι ώστε να χρησιμοποιείται πάντα το μέγιστο διαθέσιμο απόθεμα μνήμης. Υπάρχουν και ορισμένες αλλαγές στην μπάρα διευθύνσεων, όπου αποκρύπτεται το πρόθεμα http:// και το κυρίως μέρος των διευθύνσεων φαίνεται με πιο σκούρα γραμματοσειρά από το υπόλοιπο μέρος της, κάτι το οποίο συμβάλει και στην προστασία από το phising. Site: techspot.com Download: Firefox 7 Windows - Mac - Linux
dimitris2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Κεκτημένη ταχύτητα, διορθώθηκε
efo355 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί έχω την εντύπωση ότι κάθε φορά ο firefox λέει ότι κυκλοφορεί με καλύτερη διαχείριση μνήμης; Κύριοι ο firefox το χάνει το τρένο. Δοκιμάστε τον Maxthon κύριοι του mozilla foundation να δείτε πως φτιάχνει ο κόσμος browsers.
freelove Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Γιατί έχω την εντύπωση ότι κάθε φορά ο firefox λέει ότι κυκλοφορεί με καλύτερη διαχείριση μνήμης; Κύριοι ο firefox το χάνει το τρένο. Δοκιμάστε τον Maxthon κύριοι του mozilla foundation να δείτε πως φτιάχνει ο κόσμος browsers. exactly οπως τα λες maxthon is the best
kosmasgr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 τα μικρά εικονίδια facebook , twitter κλπ που είναι δίπλα στο tab του Insomnia πως μπαίνουν εκεί ?
orck Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω την εντυπωση οτι ειχε κυκλοφορησει εδω και λιγο καιρο ενα συγκριτικο τεστ αναμεσα στους broswers και ο ff δεν ηταν ο χειροτερος στον τομεα αυτο. Ισως να ηταν και ο καλυτερος στην διαχειριση της μνημης. Γιατι αναφερεται οτι εχει προβλημα με την μνημη απο την στιγμη που ολα τα αντιστοιχα προγραμματα εχουν τα ιδια προβληματα;
lalanis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 exactly οπως τα λες maxthon is the best Ο netscape είναι ο καλύτερος, μακράν....
dimitris2006 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 τα μικρά εικονίδια facebook , twitter κλπ που είναι δίπλα στο tab του Insomnia πως μπαίνουν εκεί ? Εγώ το έχω στα Αγγλικά. Για να το κάνεις αυτό, δεξί κλικ σε μια καρτέλα και Pin as App Tab. Λογικά θα το βρεις καρφίτσωμα ως καρτέλα εφαρμογής.
jason_rethymno Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Καλα κάθε 10 μέρες νέος firefox?
freelove Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ο netscape είναι ο καλύτερος, μακράν.... δοκημασε πρωτα το maxthon
jason_rethymno Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 τι maxthon re παιδια .προτιμώ firefox
Tilemaxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Νέα γραμματοσειρά; Πάντως είναι αισθητά πιο γρήγορος.
jason_rethymno Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 εμενα δε μου ρθε καμμια ειδοποίηση πάντως για τον 7.
REDODIN7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Για μένα ο Chrome είναι ο καλύτερος αν και ανεβαίνει αρκετά στην εκτίμηση μου ο Opera για Linux
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα