theo93 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας,ειδα οτι δεν υπαρχει καποιο θεμα για την σειρα "GRΣΣK" ειδα 2 με 3 επισοδεια στον αντ1 και αφου κολησα την ειδα ολη την σειρα , και τις 4 σεζον , αλλα δυστιχως τελειωσε , κανενας αλλος που να την εχει δει (την σειρα ), ...!!
salazar1991 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω ειμαι στα τελη 2 σαιζον.Καλη ειναι.Εχει σκηνες γελιου.Γενικα βλεπεται ευχαριστα
chill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος υπήρχε θέμα σχετικό με την σειρά. Πολύ καλή σειρά αλλά με ξενέρωσε το απότομο τέλος της.......ήθελα λίγο ακόμα ZBZ και κυρίως Ρεμπέκα Λόγκαν
theo93 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος υπήρχε θέμα σχετικό με την σειρά. Πολύ καλή σειρά αλλά με ξενέρωσε το απότομο τέλος της.......ήθελα λίγο ακόμα ZBZ και κυρίως Ρεμπέκα Λόγκαν και εμενα ρε γμτ , πιστευω πως ειχε πολυ ζουμι ακομα και μπορουσε καλυστα να συνεχισει για αλλες δεν ξερω και γω ποσες σεζον ακομα ,και μου θυμισε american pie αλλα χωρις τον stifler(πιο σοβαρο , αν και λατρεβω a.p.)???
chill Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ε το greek είχε χειρότερο stifler....τον beaver Μαμά stifler πάντως δεν είχε xaxa!!!!!
theo93 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ε οχι και stifler , ο beaver ειχε μακραν καλυτερες ατακες απο αυτον οσο για την μαμαstifler i agree αν και ειχε casie,ash,rebeka... ξερει κανενας καμια αλλη σειρα σε τετοιο στυλ(οχι απαρετητα κολεγιο )...
giorgospan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ξερει κανενας καμια αλλη σειρα σε τετοιο στυλ(οχι απαρετητα κολεγιο )... Freaks & Geeks και Undeclared από Judd Apatow με Seth Rogen και Jason Segel/James Franco στην πρώτη και Jay Baruchel/Charlie Hunnam στη δεύτερη. Είναι πάνω κάτω στο ίδιο ύφος, η μία με λύκειο/γυμνάσιο η δεύτερη σε κολλέγιο. Και οι δύκο κόπηκαν στην πρώτη σεζόν αλλά είναι πολύ καλές και αξίζουν το χρόνο σου. Επίσης αν και δεν τις έχω δει, έχω διαβάσει ότι είναι πάνω-κάτω στο ίδιο ύφος τα The O.C. και One Tree Hill.
theo93 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 ευχαριστω για τις προτασεις σου,αμα ειναι σε στυλ greek θα τις τιμησω αλλα γιατι τις σταματανε , τ θα κανω εγω χωρις greek τωρα (θα αντεξω με υποκαταστατα να μου πεις , αλλα greek δεν νομιζω να ειναι ) ξερει κανενας αμα παιζει η σειρα με ελληνικους υποτιτλους, και γιατι την εκοψε ο αντ1 ??
giorgospan Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 ευχαριστω για τις προτασεις σου,αμα ειναι σε στυλ greek θα τις τιμησω αλλα γιατι τις σταματανε , τ θα κανω εγω χωρις greek τωρα (θα αντεξω με υποκαταστατα να μου πεις , αλλα greek δεν νομιζω να ειναι ) ξερει κανενας αμα παιζει η σειρα με ελληνικους υποτιτλους, και γιατι την εκοψε ο αντ1 ?? Ο ΑΝΤ1 την έκοψε λόγω πολύ χαμηλής τηλεθέασης. Περίμενε ότι θα κάνει παρόμοια νούμερα με το Life of the American Teenager ή κάπως έτσι αλλά δεν... Ίσως βιάστηκε κιόλας αλλά όπως και να 'χει δεν αλλάζει προς το παρόν αυτό. Όσο για υπότιτλους είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν για τις 3 πρώτες σεζόν και ίσως και για την 4η αλλά μη το παίρνεις τοις μετρητοίς, έχω σταματήσει εδώ και καιρό να ασχολούμε με ελλνικούς υποτίτλους. Αν εννοείς για τις σειρές που πρότεινα O.C., One Tree Hill και Freaks & Geeks έχουν σίγουρα. Για Undeclared το βλέπω λίγο χλωμό αλλά still...
theo93 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 λαθος τους , για το greek ξερεις που θα το βρω με ελληνικους υποτιτλου, to one tree hill το εχω δει απο το σταρ που το εδειχνε παλιοτερα
timoboll Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 λαθος τους , για το greek ξερεις που θα το βρω με ελληνικους υποτιτλου, to one tree hill το εχω δει απο το σταρ που το εδειχνε παλιοτερα παντου υπαρχουν subs για το greek
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.