Vasilis 07 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν έχω βγάλει άκρη με αυτό το θέμα και το έχω ψάξει κατά καιρούς. Έχω στον σκληρό ολόκληρο Blu-ray (όχι iso). Θέλω να το κάνω mkv αλλά παράλληλα οι ελληνικοί υπότιτλοι να μπορούν να παίξουν από το media player που έχω, το οποίο παίζει srt(και κάτι άλλους τύπους) αλλά όχι sub. Δοκίμασα με το MakeMKV αλλά οι υπότιτλοι εμφανίζονται μόνο στο PC (όχι στο media player). Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να δημιουργεί mkv αλλά να μπορείς να επιλέξεις και τον τύπο υπότιτλων που θες ?
TheELF Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δύο τρόπους βλέπω 1.Εξάγεις το sub από το mkv π.χ. με το mkvmerge το μετατρέπεις σε srt και εισάγεις το srt στο mkv ή απλά το αφήνεις ξεχωριστό αναλόγως τι θέλει ο Player σου. 2.Βρίσκεις έτοιμο srt στο ιντερνέτ κατά τα άλλα ότι και πάνω.
MovieFun Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Xρησιμοποίησε το tsmuxer για να κάνεις extract όλες τις ροές (video και audio) σε ένα φάκελο. Έπειτα με το mkvmerge κάνεις mux ολες τις ροες (τα προηγούμενα + τον υπότιτλο), περιμενεις μερικά λεπτά και είσαι έτοιμος. Το τελικο αποτέλεσμα θα είναι ένα MKV.
Vasilis 07 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν έβαλα το mkvmerge. Επιλέγω το mkv που έχω φτιάξει από το makemkv αλλά μετά δεν μου εμφανίζει (και το έψαξα αρκετά) επιλογή για extract υπότιτλων. Αν μπορεί κανείς να με καθοδηγήσει. Το κοίταξα και στο google αλλά τίποτα.
TheELF Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Ok το mkvmerge εμπεριέχει και το mkvextract.exe έχει και gui αλλά είναι αρκετά παλιό και ίσως δεν δουλέψει. Δοκίμασε να δεις αν τα καταφέρεις με το gui και αν όχι βρίσκουμε των τρόπο με το cmd.
giogr4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει και αυτό το GUI για το mkvextract σαν συνέχεια αυτού που αναφέρθηκε.
TheELF Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Υπάρχει και αυτό το GUI για το mkvextract σαν συνέχεια αυτού που αναφέρθηκε. Ωραίος,και ωραίο και το gui,αλλά έδωσες το λινκ για το source code.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.