Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν Logitech Mοuse με αγορές >20GBP

pagour3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μπορώ να μπω στο λινκ. Παιδια στους υπόλοιπους δουλεύει; Εχω παρατηρήσει ότι δεν μπορώ να μπω σε μερικά site από το σπίτι ( on telecoms ) ενώ με data από το κινητό μπορω μια χαρά.

Το ίδιο πρόβλημα έχω και με το e-shop

Δημοσ.

Δωρεάν ασύρματο ποντίκι Logitech M305 με αγορές άνω των 20 λιρών από το site της Logitech.

Περισσότερα εδώ:

http://www.hotukdeals.com/deals/free-logitech-mouse-m305-red-tendrils-worth-29-99-with-every-purchase-over-20-lo/1024821

Μάλλον εξαντλήθηκε το mouse.Μου προσθέτει δωρεάν ακουστικά στην παραγγελία μου.

Thanks για την προσφορά

Δεν μπορώ να μπω στο λινκ. Παιδια στους υπόλοιπους δουλεύει; Εχω παρατηρήσει ότι δεν μπορώ να μπω σε μερικά site από το σπίτι ( on telecoms ) ενώ με data από το κινητό μπορω μια χαρά.

Από on παίζει κανονικά.Για δοκίμασε με άλλους dns.

To link δεν το χρειάζεσαι.Μπες στο eshop της logitech.

Δημοσ.

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα εδώ και κάτι μέρες (eshop, hotukdeals) με on - αν γνωρίζει κάποιος τι φταιει... sorry για το off-topic

Δημοσ.

Thanks για την προσφορά

εβαλες κωδικο?

τι ακουστικά ειναι?

Δημοσ.

εβαλες κωδικο?

τι ακουστικά ειναι?

Δεν έβαλα κωδικό.

Τελικά ανάλογα με το προϊόν η το σύνολο της παραγγελίας αλλάζει και το δώρο.

Πρόσθεσε στο καλάθι σου ένα προϊόν και δες τι σου βγάζει.

Δημοσ.

Thanks για την προσφορά

Από on παίζει κανονικά.Για δοκίμασε με άλλους dns.

To link δεν το χρειάζεσαι.Μπες στο eshop της logitech.

Φίλε μου ευχαριστώ άλλαξα τους dns και όλα είναι μια χαρά. Θα στείλω π.μ και στον άλλον φίλο που έχει το ίδιο πρόβλημα

Δημοσ.

Same here, άψογη συσκευασία και στα δύο (dinovo, m305), έτσι για να παίρνουν μαθήματα προσφορών οι δικοί μας σκιτζήδες...

Δημοσ.

Eμένα που μου ήρθε μονο το δωρεάν ποντικι να αρχισω να ανησυχω?

Τσεκαρε τα email σου. Λογικα θα σου εχει ερθει και δευτερο απο τη UPS με δευτερο αριθμο φορτωτικης για το dinovo.

Ειχα και εγω το ιδιο προβλημα, τους εστειλα mail και μου απαντησαν οτι λογω αυξημενων παραγγελιων δεν μπορεσαν να τα στειλουν και τα δυο μαζι...

Δημοσ.

Εχεις δικιο!το περιμενω μεθαυριο..αληθεια εσεις που παραλαβατε τι χρηση του κανετε;εγω το θελω να χειριζομαι το archos 70 συνδεμενο στην tv για ιντερνετ στο σαλονι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...