Προς το περιεχόμενο

αγορά βιβλίων από amazon.co.uk απορία

darksize_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας, έχει αγοράσει κάποιος βιβλία από αυτό το site?

εγώ έκανα μια παραγγελία 2 βιβλία και μου βγήκε συνολικά 46 ευρώ, καλή τιμή εάν σκεφτεί κανείς πως από δω θα έπρεπε να πληρώσω για κάθε βιβλίο γύρω στα 35 ευρώ

το θέμα ποιο είναι, έξοδα μεταφοράς δεν υπάρχουν διότι είναι το κόστος > από 25 GBP

επειδή δε το χω ψάξει, παίζει να πρέπει να πληρώσω τίποτα τελωνεία και έξτρα φόρους όταν φτάσουν τα προιόντα εδώ;

ευχαριστώ

Δημοσ.

με πιάσανε κορόιδο επομένως εδώ(έχω πάρει κάποια βιβλία σε πολύ μεγαλύτερες τιμές από ελληνικά καταστήματα).... απο δώ και πέρα μόνο από αγγλία

ευχαριστώ και πάλι

Δημοσ.

Aπ' την στιγμή που υπάρχει το book depository που έχει δωρεάν μεταφορικά πάντα και φθηνότερες τιμές δεν υπάρχει λόγος να παίρνεις βιβλία από το amazon.

Δημοσ.

το ψαξα και σε αυτό που λες, αλλά τα χει πιο ακριβά αυτά που θέλω, το ένα είναι γύρω στα 35 ευρώ και το άλλο στα 28 δηλαδή βγαίνει στα 63 ευρώ

από το amazon τα πήρα με 46 και σε new μορφή. Βασικά η βλακεία με το amazon είναι αυτό το VAT που παίρνουν, φόρος και έτσι, αλλά είναι μικρός, κανονικά θα πλήρωνα 42 αλλά με τον φόρο αυτόν πήγε στα 46

δε ξέρω βέβαια αν γίνεται το ίδιο με το depository

πάντως όντως υπάρχουν και κάποια βιβλία που είναι πιο φθηνά.

να αναφέρω επίσης και το play.com, το γνωρίζει κανείς; ένας φίλος μου έχει πάρει από κει αλλά μου είπε ότι μπορεί να πάρει και 2 εβδομάδες μέχρι να τα φέρουν

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Tι διαφορα εχει το bookdepository.com απο το co.uk?

Eπισης, αν ενεργοποιησω το Amazon Currency Converter, τι κερδιζω? Διαβασα το help αλλα δεν καταλαβα.

Δημοσ.

Tι διαφορα εχει το bookdepository.com απο το co.uk?

Το ένα είναι αμερικάνικο και το άλλο αγγλικό. Στις περισσότερες περιπτώσεις το .com έχει χαμηλότερες τιμές.

Δημοσ.

Τα βιβλια (κατω των 100ευρω) απο αμερικη περνανε τελωνειο? Εχω διαβασει δυφορουμενα σχολια και δεν ξερω τι ισχυει. Ξερεις κανεις σιγουρα? Επισης ο χρονος αποστολης με απλο ταχυδρομειο ποσο ειναι?

Δημοσ.

Όσες φορές έχω πάρει από το .com δεν έχουν περάσει ποτέ τελωνείο, βέβαια μιλάμε για μικρά ποσά. Ο χρόνος αποστολής είναι γύρω στις 7 εργάσιμες, μπορεί και λιγότερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...