darksize_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπέρα σας, έχει αγοράσει κάποιος βιβλία από αυτό το site? εγώ έκανα μια παραγγελία 2 βιβλία και μου βγήκε συνολικά 46 ευρώ, καλή τιμή εάν σκεφτεί κανείς πως από δω θα έπρεπε να πληρώσω για κάθε βιβλίο γύρω στα 35 ευρώ το θέμα ποιο είναι, έξοδα μεταφοράς δεν υπάρχουν διότι είναι το κόστος > από 25 GBP επειδή δε το χω ψάξει, παίζει να πρέπει να πληρώσω τίποτα τελωνεία και έξτρα φόρους όταν φτάσουν τα προιόντα εδώ; ευχαριστώ
Porg Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι τίποτα έξτρα, δεν έχουν δασμούς οι αγορές απο Ευρώπη
Vasilis 07 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι φίλε. Πληρώνεις ότι βλέπεις. Και ο χρόνος αποστολής είναι το πολύ 1 εβδομάδα.
darksize_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 με πιάσανε κορόιδο επομένως εδώ(έχω πάρει κάποια βιβλία σε πολύ μεγαλύτερες τιμές από ελληνικά καταστήματα).... απο δώ και πέρα μόνο από αγγλία ευχαριστώ και πάλι
Pinball1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Aπ' την στιγμή που υπάρχει το book depository που έχει δωρεάν μεταφορικά πάντα και φθηνότερες τιμές δεν υπάρχει λόγος να παίρνεις βιβλία από το amazon.
darksize_ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 το ψαξα και σε αυτό που λες, αλλά τα χει πιο ακριβά αυτά που θέλω, το ένα είναι γύρω στα 35 ευρώ και το άλλο στα 28 δηλαδή βγαίνει στα 63 ευρώ από το amazon τα πήρα με 46 και σε new μορφή. Βασικά η βλακεία με το amazon είναι αυτό το VAT που παίρνουν, φόρος και έτσι, αλλά είναι μικρός, κανονικά θα πλήρωνα 42 αλλά με τον φόρο αυτόν πήγε στα 46 δε ξέρω βέβαια αν γίνεται το ίδιο με το depository πάντως όντως υπάρχουν και κάποια βιβλία που είναι πιο φθηνά. να αναφέρω επίσης και το play.com, το γνωρίζει κανείς; ένας φίλος μου έχει πάρει από κει αλλά μου είπε ότι μπορεί να πάρει και 2 εβδομάδες μέχρι να τα φέρουν
Pinball1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Το depository δεν έχει VAT. Επίσης έχε υπόψη σου ότι υπάρχει και το www.bookdepository.com που συνήθως έχει φθηνότερες τιμές από το co.uk.
equilibrium Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Tι διαφορα εχει το bookdepository.com απο το co.uk? Eπισης, αν ενεργοποιησω το Amazon Currency Converter, τι κερδιζω? Διαβασα το help αλλα δεν καταλαβα.
Pinball1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Tι διαφορα εχει το bookdepository.com απο το co.uk? Το ένα είναι αμερικάνικο και το άλλο αγγλικό. Στις περισσότερες περιπτώσεις το .com έχει χαμηλότερες τιμές.
equilibrium Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Τα βιβλια (κατω των 100ευρω) απο αμερικη περνανε τελωνειο? Εχω διαβασει δυφορουμενα σχολια και δεν ξερω τι ισχυει. Ξερεις κανεις σιγουρα? Επισης ο χρονος αποστολης με απλο ταχυδρομειο ποσο ειναι?
Pinball1 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Όσες φορές έχω πάρει από το .com δεν έχουν περάσει ποτέ τελωνείο, βέβαια μιλάμε για μικρά ποσά. Ο χρόνος αποστολής είναι γύρω στις 7 εργάσιμες, μπορεί και λιγότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.