pc_expert Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 αν προβεις σε αλλαγη και δεν χρειαζεσαι την παλια καρτα (στην περιπτωση που δεν την πας καπου να στην φτιαξουν και την πας για πεταμα θα με ενδιεφερε να μου την στειλεις με τα μεταφορικα δικα μου). Κάνεις επισκευή σε κάρτες γραφικών με την μέθοδο Reballing Station ?
polu_atsalos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Κάνεις επισκευή σε κάρτες γραφικών με την μέθοδο Reballing Station ? ναι αλλα το ποσοστο επιτυχιας ειναι γυρω στο 80%. αν πετυχει παιζει για παντα.... κανω και reflow (οχι με πιστολι θερμοκρασιας αλλα με workstation) σε πιο καλη τιμη αλλα δεν ειναι το ιδιο. στο reballing περνας καινουρια κολληση και αποκολας εντελως το chip και το ξανακολας ενω στο reflow απλα ξαναζεστενεται η υπαρχουσα κοληση και κολαει που οπως καταλαβαινεις δεν ειναι τοσο ανθεκτικο. αν σε ενδιαφερει κατι στειλε pm....
filip123go Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2011 ναι αλλα το ποσοστο επιτυχιας ειναι γυρω στο 80%. αν πετυχει παιζει για παντα.... κανω και reflow (οχι με πιστολι θερμοκρασιας αλλα με workstation) σε πιο καλη τιμη αλλα δεν ειναι το ιδιο. στο reballing περνας καινουρια κολληση και αποκολας εντελως το chip και το ξανακολας ενω στο reflow απλα ξαναζεστενεται η υπαρχουσα κοληση και κολαει που οπως καταλαβαινεις δεν ειναι τοσο ανθεκτικο. αν σε ενδιαφερει κατι στειλε pm.... Έχεις δίκιο, reflow λέγεται, λάθος δικό μου. (Δεν ξέρω πως μου έχει κολλήσει το overflow )
polu_atsalos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Έχεις δίκιο, reflow λέγεται, λάθος δικό μου. (Δεν ξέρω πως μου έχει κολλήσει το overflow ) το overfow εχει να κανει με δομες δεδομενων push pop και και τα σχετικα...χαχαχαχα. οταν πας να κανεις push κ σου κανει ovεrflow..lol. αν ασχολησαι με προγραμματισμο μπορει να σου εχει κολλησει απο εκει... υ.γ το χαχαχα δεν ειναι ειρωνικο γιατι καποιος απο δω μεσα μου το ειπε και αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.