Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με μπουτάρισμα από CD-ROM

stoilas2312

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν καλησπέρα! Είναι η πρώτη φορά που γράφω στο forum και γενικός, ειμαι άνθρωπος που δεν ζητάω ευκολα βοήθεια, εκτός και αν έχω φτάσει στο αμήν. Εδώ και κανα δυο μέρες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Προσπάθησα να κάνω format στο pc μου αλλά το pc δεν μπουτάρει απο το CD-ROM με τίποτα. Tα Windows που προσπαθώ να βάλω δεν είναι τα γνήσια αλλά έχω κάνει με το ήδιο δισκάκι format πάνω από 4 φορές. Μπήκα στα BIOS για να τσεκάρω την σειρά που μπουτάρει και όλα είναι OK. Εξάλου δοκίμασα το γνήσιο CD-ROM και μπουτάρει μια χαρά. Πρώτη φορά το παθαινω αυτό και κοντέβω να φάω το ποντίκι. Παρακαλώ τα φώτα σας (την μεγάλη σκάλα). ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Για δοκιαμσε σε αλλο pc με το δισκακι αυτο που λες αν μπουταρει...Αλοιως δοκιμασε το να το αντιγραψεις σε αλλη μαρκα δισκακι.Μου εχει συμβει το τελευταιο...

Αφου με το γνησιο μπουταρει ή εχεις προβλημα το αντιγραφο δισκακι ή ασυμβατοτητα με το drive.

Δημοσ.

Το ξαναέκαψα με ImgBurn, μπούταρε κανονικά έκανε loading files και όταν ανοιξε η οθόνη αυτη με τα λουλούδια και τα πουλια (το λογότυπο των windows) κολησε :fear:

Δημοσ.

Δοκίμασε αυτα που σου ειπα αν θέλεις και πρόσθεσε επίσης αν δεν φτιάξει με κατι απο ολα αυτα να δοκιμάσεις και ενα αλλο drive αν εχεις

Δημοσ.

Καλημερα

Αυτο που λεει ο SPANK + και οτι να καθαρισεις με ενα βαμβακακι το ματι του λεηζερ, το μικρο στρογγυλο γυαλακι.

Δημοσ.

Προσπάθησα από στικάκι USB με το Windows 7 USB DVD Download Tool, κατέβασα και καινούργιο ISO πάλι τίποτα. Του δίνω το path για το ISO, μετά του δίνω το path για το στικάκι πατάω begin copying και μου γράφει: We were unable to copy your files. Please check your USB device and the selected ISO file and try again (την σπάς τωρα την οθόνη η δεν την σπάς) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...