Προς το περιεχόμενο

Προβλημα στην αρχικοποιηση του πινακα ελεγχου ΑΤΙ

alixalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια . Θα θελα την βοηθεια σας για ενα προβλημα που προεκυψε στον υπολογιστη μου. Εδω και 2 εβδομαδες οταν ανοιγει ο υπολογιστης μου ,στην επιφανεια εργασιας μου βγαζει ενα μηνυμα ""Δεν ηταν δυνατη η αρχικοποιηση του πινακα ελεγχου ΑΤΙ ,επειδη δεν εχει εγκατασταθει προγραμμα οδηγησης ΑΤΙ ή το προγραμμα οδηγησης ΑΤΙ δεν λειτουργει σωστα .Τωρα θα βγειτε απο τον πινακα ελεγχου ΑΤΙ "" . Τι μπορω να κανω για να λυσω το προβλημα αυτο ;Ευχαριστω

Φιλικα

Μικες

Δημοσ.

Αρχικα μας λες απο τι αποτελειται ο υπολογιστής σου (με λεπτομέριες) η εναλλακτικά ανεβάζεις ενα screenshot απο το speccy και αν εκανες καποια αλλαγή στο hardware σου!

Δημοσ.

Καταρχην φιλε μου θελω να σ ευχαριστησω για το ενδιαφερον σου. Το προβλημα εμφανιστηκε απο τοτε που κατεβασα ενα προγραμμα για μονταζ βιντεο(pinacle).

Δημοσ.

Από τον θείο να φανταστω εεε??? Μηπως είχε κανενα ιουδακι και στα διέλυσε όλα?? Για αρχη κανε ένα full scan με το antivirus σου και με το malwarebytes!!!

Επίσης ακομη περιμένω τα χαρακτηριστηκα του υπολογιστή σου!!

Μετα απο τα παραπάνω scan πας στο add remove programs και κανεις unistall οτιδηποτε έχει σχεση με ATI\AMD drivers και κατοπιν κανεις και ενα καθαρισμα με το driversweeper!

Τελος κατεβάζεις του τελευταίους drivers απο εδώ και του κανεις εγκατασταση!!

http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...