ekkli Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 προ ολίγου -δηλαδή στις 27/09/2011 και ώρα 15:16 - έσκασε μήνυμα στο κινητό που είχε ως αποστολέα ένα θαυμαστικό ( ! ) και είχε μόνο ένα λινκ. το λινκ ήταν (λινκ σβήστηκε για να μην ξαναενεργοποιηθεί η μαμακία. και μόνο με την είσοδο από το πισί την πάτησα, διαβάστε πιο κάτω) το οποίο παραπέμπει σε μια σελίδα για να κατεβάσω καυτά μωρά. α. πως μπορώ να μάθω που βρήκαν το νούμερο μου ? β. πως μπορώ να απαγορευσω να μου ξαναστείλουν μήνυμα ? γ. πώς μπορώ να κατεβάσω καυτά μωρά τσάμπα -πλάκα κάνω
nikoskon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μου έχει τύχει και εμένα στο What's up! μου. MHN το ανοίξεις το λινκ που δίνει από το κινητό σου. ΜΗΝ διαγράψεις το μήνυμα όμως, και πάρε στην εξυπηρέτηση πελατών του παρόχου σου να ζητήσεις να μην σου έρχονται τέτοιους είδους μηνύματα. Ερώτηση: Μήπως τώρα τελευταία έδωσε σε site ή σε κάποιον διαγωνισμό το αριθμό του κινητού σου;
dimitrisOS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ερώτηση: Μήπως τώρα τελευταία έδωσε σε site ή σε κάποιον διαγωνισμό το αριθμό του κινητού σου; ή καποιος αλλος μπορει να εχει βαλει τον αριθμο του
nikoskon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ή καποιος αλλος μπορει να εχει βαλει τον αριθμο του Μπα... συνήθως και κάποιος άλλος να βάλει τον αριθμό σου σε κάποιο site, πρέπει εσύ να στείλεις ένα μήνυμα ή πάρεις κάπου τηλ ή να μπεις στο link που θα σου έρθει με sms/mms, για να αποδεχθείς την όποια συνδρομή υπάρχει για την υπηρεσία/διαγωνισμό κλπ... Για αυτό θέλει προσοχή. Δηλαδή δεν χρεώνεσαι αμέσως. Με την λογική αυτή μπορούμε να βάζουμε τα κινητά όσον αντιπαθούμε σε sites τέτοια. Αλλά δεν γίνεται αυτό. Υπάρχει αυτή η δικλείδα ασφαλείας, της αποδοχής δηλαδή της συνδρομής. α. πως μπορώ να μάθω που βρήκαν το νούμερο μου ? β. πως μπορώ να απαγορευσω να μου ξαναστείλουν μήνυμα ? γ. πώς μπορώ να κατεβάσω καυτά μωρά τσάμπα -πλάκα κάνω α. 1. Έβαλε κάποιος τον αριθμό σου σε ανάλογο site. 2. Έχεις δώσει κάπου τον αριθμό σου αποδεχόμενος πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφημιστικούς κλπ σκοπούς. β. Θα σου πει ο πάροχός σου. γ. Χμ...
ekkli Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 γ@μώ τους κλέφτες. κρατιέμαι πάρα πολύ να μην γράψω μερικά πράγματα για τις οικίες τους και τους προγόνους τους και να φάω και ένα μπαν ξεγυρισμένο. λοιπόν , στις 16:34 έσκασε μήνυμα από το 54034 που έλεγε welcome! έχεις συνδρομή στην υπηρεσία 2hot4mobi.com μόνο για άτομα άνω των 18 ετών χρ: 4,14εεβδ 2smsx22,07ε. ακύρωση με: join stop στο 8018038000 win αε ενώ τους έπαιρνα τηλ να τους πω τα δυο λογάκια έσκασε μήνυμα στο κινητό που έλεγε ότι δεν έχω ενεργοποιημένο το wapgprs και θα μου του στείλουνε σε λινκ και στο καπάκι το λινκ. πήρα στο 801 και ακύρωσα τη συνδρομή μέσω αυτόματου συστήματος όπου η τελευταία επιλογή ήταν ή να ακυρώσω τη συνδρομή ή να μιλήσω με εκπρόσωπο της εταιρίας. αφού πάτησα ακύρωση τέλειωσε η κλήση. ξαναπήρα για να μιλήσω λάιβ με εκπρόσωπο στην τελευταία επιλογή και ενώ πρέπει να έχω πληκτρολογήσει το κινητό για το οποίο με ενδιαφέρει αλλά δεν απάνταγε και με έκλεισε το σύστημα στο 6ο χτύπημα. το τονίζω ότι δεν πάτησα το κουμπί στο λινκ που μου άνοιξε και έλεγε πατήστε για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία , οπότε προφανώς έχουν συνδέσει το url με τον αριθμό μου. επόμενες κινήσεις , σβήνω το url από το πρώτο ποστ μου εδώ, επικοινωνώ με vodafone και διαπραγματεύομαι να μην χρεωθώ αυτά που έχω λάβει και να μην μου ξαναέρθει κανένα, επικοινωνώ με εεττ για να τους γνωστοποιήσω το θέμα αν και πριν που γκούγκλαρα το όνομα της εταιρίας τα πρώτα αποτελέσματα αφορούσαν τα πρόστιμα που έχει λάβει η συγκεκριμένη εταιρία άρα δεν ιδρώνει το αυτί του και , τέλος , ψάχνω άλλο τηλέφωνο για επικοινωνία με τη wind αε για να τους τα πω να ξεθυμάνω και να ρωτήσω που βρήκαν το τηλέφωνο μου -αυτό μπορεί να το κάνω και πρώτο. μπορείτε να βοηθήσετε στο σκέλος που αφορά την εεττ ? μόνο γραπτά γίνεται η καταγγελία ? editing: η βοντα μου λέει δεν μπορεί να κόψει τα μηνύματα και με συνδέει κατευθείαν με την win αε. μια λιγο οξύθυμη τηλεφωνήτρια με ενημερώνει πως βλέπει στο σύστημα ότι εγώ έκανα αίτηση στο ιντερνετ στις 14:35 περίπου και μου στείλαν τα ενημερωτικά μηνύματα χρέωσης της υπηρεσίας και εγώ δεν απάντησα με αρνητικό μήνυμα οπότε με γράψανε. αν αυτό είναι το επιχείρημα τους , εγώ πατάω στο sms που έχω ακόμα στο κίνητο μου και έχει ως αποστολέα ένα θαυμαστικό και μοναδικό περιεχόμενο του μηνύματος ένα url που οδηγεί σε σελίδα ενεργοποίησης της υπηρεσίας χωρίς να με ρωτάνε. κάποιο τηλέφωνο για εεττ δεν υπάρχει ? μόνο η φόρμα καταγγελίας ?
nikoskon Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Επειδή έχω κάνει 2 καταγγελίες με την φόρμα αυτή του site της ΕΕΤΤ, σε πληροφορώ πως αρκεί. Γράψε εκεί όλο το case και είσαι κομπλέ.
gs20309 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 γ@μώ τους κλέφτες. κρατιέμαι πάρα πολύ να μην γράψω μερικά πράγματα για τις οικίες τους και τους προγόνους τους και να φάω και ένα μπαν ξεγυρισμένο. λοιπόν , στις 16:34 έσκασε μήνυμα από το 54034 που έλεγε welcome! έχεις συνδρομή στην υπηρεσία 2hot4mobi.com μόνο για άτομα άνω των 18 ετών χρ: 4,14εεβδ 2smsx22,07ε. ακύρωση με: join stop στο 8018038000 win αε ενώ τους έπαιρνα τηλ να τους πω τα δυο λογάκια έσκασε μήνυμα στο κινητό που έλεγε ότι δεν έχω ενεργοποιημένο το wapgprs και θα μου του στείλουνε σε λινκ και στο καπάκι το λινκ. πήρα στο 801 και ακύρωσα τη συνδρομή μέσω αυτόματου συστήματος όπου η τελευταία επιλογή ήταν ή να ακυρώσω τη συνδρομή ή να μιλήσω με εκπρόσωπο της εταιρίας. αφού πάτησα ακύρωση τέλειωσε η κλήση. ξαναπήρα για να μιλήσω λάιβ με εκπρόσωπο στην τελευταία επιλογή και ενώ πρέπει να έχω πληκτρολογήσει το κινητό για το οποίο με ενδιαφέρει αλλά δεν απάνταγε και με έκλεισε το σύστημα στο 6ο χτύπημα. το τονίζω ότι δεν πάτησα το κουμπί στο λινκ που μου άνοιξε και έλεγε πατήστε για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία , οπότε προφανώς έχουν συνδέσει το url με τον αριθμό μου. επόμενες κινήσεις , σβήνω το url από το πρώτο ποστ μου εδώ, επικοινωνώ με vodafone και διαπραγματεύομαι να μην χρεωθώ αυτά που έχω λάβει και να μην μου ξαναέρθει κανένα, επικοινωνώ με εεττ για να τους γνωστοποιήσω το θέμα αν και πριν που γκούγκλαρα το όνομα της εταιρίας τα πρώτα αποτελέσματα αφορούσαν τα πρόστιμα που έχει λάβει η συγκεκριμένη εταιρία άρα δεν ιδρώνει το αυτί του και , τέλος , ψάχνω άλλο τηλέφωνο για επικοινωνία με τη wind αε για να τους τα πω να ξεθυμάνω και να ρωτήσω που βρήκαν το τηλέφωνο μου -αυτό μπορεί να το κάνω και πρώτο. μπορείτε να βοηθήσετε στο σκέλος που αφορά την εεττ ? μόνο γραπτά γίνεται η καταγγελία ? editing: η βοντα μου λέει δεν μπορεί να κόψει τα μηνύματα και με συνδέει κατευθείαν με την win αε. μια λιγο οξύθυμη τηλεφωνήτρια με ενημερώνει πως βλέπει στο σύστημα ότι εγώ έκανα αίτηση στο ιντερνετ στις 14:35 περίπου και μου στείλαν τα ενημερωτικά μηνύματα χρέωσης της υπηρεσίας και εγώ δεν απάντησα με αρνητικό μήνυμα οπότε με γράψανε. αν αυτό είναι το επιχείρημα τους , εγώ πατάω στο sms που έχω ακόμα στο κίνητο μου και έχει ως αποστολέα ένα θαυμαστικό και μοναδικό περιεχόμενο του μηνύματος ένα url που οδηγεί σε σελίδα ενεργοποίησης της υπηρεσίας χωρίς να με ρωτάνε. κάποιο τηλέφωνο για εεττ δεν υπάρχει ? μόνο η φόρμα καταγγελίας ? μην ασχολήσε, ζήτα από voda(1399χωρίς χρέωση) φραγή σε όλα τα 5ψήφια μηνύματα που λαμβάνεις και καθάρισες.
ekkli Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 μην ασχολήσε, ζήτα από voda(1399χωρίς χρέωση) φραγή σε όλα τα 5ψήφια μηνύματα που λαμβάνεις και καθάρισες. μίλησα με βόντα στο 13830 και μου είπαν ότι δεν γίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.