mchls Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Line attenuation Downstream κοιτάς. Αφου μονο Τοπικο και Απομακρυσμενο βλεπω εγω...
Heatspreader Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν το ξέρω αυτό. Πόσταρε όλα τα Stats να δούμε.
mchls Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν το ξέρω αυτό. Πόσταρε όλα τα Stats να δούμε. Sorry για το Off-Topic:
Heatspreader Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 27db έχεις. Αυτά με 10m ε? Για δες αν δεν βαριέσαι με 30m και με το μικρό που δίνει ο Router. Αν μπορείς παίρνε 2 μετρήσεις κάθε φορά.
mchls Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 27db έχεις. Αυτά με 10m ε? Για δες αν δεν βαριέσαι με 30m και με το μικρό που δίνει ο Router. Αν μπορείς παίρνε 2 μετρήσεις κάθε φορά. Δεν ειμαι ο topic-starter φιλε... Καλωδιο τηλεφωνου εχω στα 21 μετρα...
Heatspreader Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ωχ! Sorry. Το PC και το Playstation 3 τα έχω με Ethernet καλώδιο συνδεδεμένα. Έχω άλλο ένα Ethernet πάνω στο γραφείο για κάποιο Laptop ή για PC που πρέπει να φτιάξω και από εκεί και πέρα το WiFi ανοιχτό για να μπαίνω με το iPhone ή όποιος άλλος έρχεται με Laptop ή κινητό.
mchls Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Ωχ! Sorry. Εγω μια απορια ειχα για αυτο ζητησα και συγγνωμη για το off-topic... Ελεγες για downstream εγω βλεπω μονο ΤΟΠΙΚΟ και ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ... Τα νουμερα πως τα βλεπεις φιλε μου; ; ;
Heatspreader Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Πως να τα βλέπω; Τέλεια! Εγώ έχω 40.5db, συγχρονίζω στα 5Mbit. Η γραμμή μου βέβαια είναι φοβερά σταθερή. Βασικά ποτέ δεν τρώω DC.
mchls Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Πως να τα βλέπω; Τέλεια! Εγώ έχω 40.5db, συγχρονίζω στα 5Mbit. Η γραμμή μου βέβαια είναι φοβερά σταθερή. Βασικά ποτέ δεν τρώω DC. Εγω κλειδωνω απο 10Mbit εως 17Mbit [αναλογως τα κεφια του]... Οταν λες DC, τι εννοεις; ; ;
Heatspreader Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Είναι μεγάλη η διαφορά μία να κλειδώνεις 10Mbit και άλλη φορά 17Mbit. Φαντάζομαι πως το "Σήμα προς θόρυβο" (SNR), θα είναι γύρω στα 7db, όταν κλειδώνεις στα 17Mbit, κάτι που σημαίνει αστάθεια στην γραμμή σου. Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με αποσυνδέσεις ή τέλος πάντων δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα, δεν χρειάζεται ψάξιμο. DC: Disconnect, αποσύνδεση.
mchls Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Είναι μεγάλη η διαφορά μία να κλειδώνεις 10Mbit και άλλη φορά 17Mbit. Φαντάζομαι πως το "Σήμα προς θόρυβο" (SNR), θα είναι γύρω στα 7db, όταν κλειδώνεις στα 17Mbit, κάτι που σημαίνει αστάθεια στην γραμμή σου. Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με αποσυνδέσεις ή τέλος πάντων δεν σε απασχολεί ιδιαίτερα, δεν χρειάζεται ψάξιμο. DC: Disconnect, αποσύνδεση. Τωρα που κλειδωνω σε 16.400 το SNR ειναι ΤΟΠΙΚΟ 9.5db και ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ 11.5 db...Τι πορισμα βγαινει; ; ; Δεν μου απαντησες ομως, το ΤΟΠΙΚΟ ή το ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ''μετραει''; ; ;
Heatspreader Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Το τοπικό. Το απομακρυσμένο δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι. Φαντάζομαι πως εννοεί το Upstream ή μπορεί και διαβάζει του dslam? Δεν ξέρω. Ας μας πει κάποιος άλλος με περισσότερες γνώσεις επί του θέματος.
Sarandis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Το απομακρυσμενο που λεει ειναι το upstream. Θα πω οτι εχουν προτεινει παραπανω, βαλε ενα κοντο τηλεφωνικο καλωδιο, εστω για δοκιμη. Θεωρητικα θα εισαι καρφωμενος στη μεγιστη ταχυτητα της γραμμης σου, το 17 πχ που ειπες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.