nikos21aek Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Που την βρήκες ρε φίλε;Αν δεν καταλαβαίνεις ότι αυτά που λες/σου είπε είναι ασυναρτησίες και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε έχεις πρόβλημα και εσύ.
Erwdios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον μου τα εξηγησε η κοπελα μου αναλυτικα. Το συμβολαιο ηταν μεχρι και τον Σεπτεμβριο. Μετα κανανε προφορικη συμφωνια για μεχρι τον ιουνιο, και θα πληρωνε το ενοικιο ακομα και αν εφευγε!! Ειναι ψιλογνωστοι ο ιδιοκτητης με τον πατερας της. ΔΛδ η κοπελα μου και τον Δεκεμβριο να εφευγε, θα εδινε ενοικιο μεχρι και τον Ιουνιο, ενω ο ιδιοκτητης θα μπορουσε να εχει και αλλον μεσα στο σπιτι! Τωρα ο πατερας του ιδιοκτητη, που ειναι λιγο στριμμενος, ηθελε να την διωξει, γιατι βρηκε καποιο παιδι για το σπιτι, και μαλλον σκεφτεται τους μηνες του καλοκαιριου που δε θα πληρωνεται. ΕΠισης αλλο ειναι ενας χρονος προφορικο, και αλλο να σου κανει παλι 4ετες συμβολαιο.. Αλλα οπως ειπα, αφου εχει βρει σπιτι, δεν υπαρχει καποιο θεμα, απλα θελω να ξερω τι θα πρεπει να κανει καποιος σε τετοιες καταστασεις. Δηλαδή θα έφευγε τον Δεκέμβριο και θα πλήρωνε και 5 μήνες επιπλέον και ο ιδιοκτήτης θα τσέπωνε διπλό νοίκι γι' αυτούς τους 5 μήνες και θέλει να την διώξει? Κάτι δεν κολλάει στην ιστορία. Τέτοιες κοροϊδάρες δεν τις αφήνεις έτσι εύκολα.
Πηδαλιουχος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορει να κατσει μεσα καταχρηστικα,ο ιδιοκτητης δεν εχει δικαιωμα να ξεκλειδωσει και να κανει αυτοδικια. Θα εχει ομως να αντιμετωπισει πιθανη αγωγη απο τον ιδιοκτητη.
otherside88 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπον μου τα εξηγησε η κοπελα μου αναλυτικα. Το συμβολαιο ηταν μεχρι και τον Σεπτεμβριο. Μετα κανανε προφορικη συμφωνια για μεχρι τον ιουνιο, και θα πληρωνε το ενοικιο ακομα και αν εφευγε!! Ειναι ψιλογνωστοι ο ιδιοκτητης με τον πατερας της. ΔΛδ η κοπελα μου και τον Δεκεμβριο να εφευγε, θα εδινε ενοικιο μεχρι και τον Ιουνιο, ενω ο ιδιοκτητης θα μπορουσε να εχει και αλλον μεσα στο σπιτι! Τωρα ο πατερας του ιδιοκτητη, που ειναι λιγο στριμμενος, ηθελε να την διωξει, γιατι βρηκε καποιο παιδι για το σπιτι, και μαλλον σκεφτεται τους μηνες του καλοκαιριου που δε θα πληρωνεται. ΕΠισης αλλο ειναι ενας χρονος προφορικο, και αλλο να σου κανει παλι 4ετες συμβολαιο.. Αλλα οπως ειπα, αφου εχει βρει σπιτι, δεν υπαρχει καποιο θεμα, απλα θελω να ξερω τι θα πρεπει να κανει καποιος σε τετοιες καταστασεις. :shock: wtf!!! τι μ@λ@κιες ειναι αυτες??? δεν παει καλα ο κοσμος!!! για ποιον λογο να πληρωνει τοσους μηνες παραπανω απο την στιγμη που 8α εχει φυγει!? γιατι δεκτηκε τετοια συμφωνια!??! ειναι κ ψιλογνωστοι κ τους καθιζει ο αλλος τετοια ταπα κ την δεκτηκαν!?
nikos21aek Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Οποιος νοικιάζει σπίτι και θέλει να του κάνω προφορική συμφωνία να του δίνω 400€ το μήνα για να μένει άλλος στο σπίτι ας μου στείλει πμ.
Luxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 :shock: wtf!!! τι μ@λ@κιες ειναι αυτες??? δεν παει καλα ο κοσμος!!! για ποιον λογο να πληρωνει τοσους μηνες παραπανω απο την στιγμη που 8α εχει φυγει!? γιατι δεκτηκε τετοια συμφωνια!??! ειναι κ ψιλογνωστοι κ τους καθιζει ο αλλος τετοια ταπα κ την δεκτηκαν!? Πως κανετε ετσι; Πρωτη φορα το ακουτε; Απο το να μεινει μισο χρονο σε ξενοδοχειο, καλυτερα να γινει ετσι.. Που ειναι το παραξενο δλδ; Τελικα ο πατερας της εκανε συμφωνητικο για 1 χρονο ακομα.. Δε νομιζω να υπηρχε και διαφορετικη λυση.. Αν και η μλκ ειναι οτι μαλλον θα τσεπωνει διπλο νοικι αυτος, σε περιπτωση που βρει αλλον ενοικιαστη. Αλλα δε νομιζω να το αφησει το σπιτι η κοπελα μου. Για διακοπες καλο θα ειναι!!
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Βασικα ναι, εγω πρωτη φορα ακουω να πληρωνεις παραπανω μηνες (χωρις να εχεις υπογραψει συμβολαιο ε) και να εχεις φυγει. Φυσικα και δεν θα πρεπει να το αφησει το σπιτι και ο αλλος να παιρνει διπλο ενοικιο εστω και για το γμτ. Και δη απο τη στιγμη που ο "φιλος" δεν εκανε την υποχωρηση των δυο μηνων.
Luxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Εννοειται πως δε θα το αφησουμε ετσι το σπιτι. Απλα το θεμα ειναι οτι ολα τα πραγματα θα φυγουν απο εκει. Λες ο ιδιοκτητης να κανει τιποτα; Εχει και τα κλειδια της πορτας.. Αλλα σπουδαζει και η αδερφη μου κομοτηνη, οποτε θα μπορει να κανει εναν μηνιαιο ελεγχο. Εαν αυτος βαλει αλλο ενοικο μεσα στο σπιτι, δεν ειναι παρανομο;
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Εννοειται πως δε θα το αφησουμε ετσι το σπιτι. Απλα το θεμα ειναι οτι ολα τα πραγματα θα φυγουν απο εκει. Λες ο ιδιοκτητης να κανει τιποτα; Εχει και τα κλειδια της πορτας.. Αλλα σπουδαζει και η αδερφη μου κομοτηνη, οποτε θα μπορει να κανει εναν μηνιαιο ελεγχο. Εαν αυτος βαλει αλλο ενοικο μεσα στο σπιτι, δεν ειναι παρανομο; Koιτα, αν εχει υπογραψει συμφωνητικο και πεταξει καποιον αλλον μεσα οταν λειπετε, νομιζω πως το "παρανομο" θα ειναι πολυ light εκφραση για να περιγραφει η κατασταση
cthulhucarbide Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι ρε φιλε, να πληρωσουμε 500 ευρω για μετακομιση; Τζαμπα ταλαιπωρια και εξοδα! Και ειδικα για 2 μηνες! Και για να γλυτώσετε 500€(το πολύ) είναι καλύτερα δηλαδή να δίνετε 6 μήνες ενοίκια
otherside88 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Πως κανετε ετσι; Πρωτη φορα το ακουτε; Απο το να μεινει μισο χρονο σε ξενοδοχειο, καλυτερα να γινει ετσι.. Που ειναι το παραξενο δλδ; Τελικα ο πατερας της εκανε συμφωνητικο για 1 χρονο ακομα.. Δε νομιζω να υπηρχε και διαφορετικη λυση.. Αν και η μλκ ειναι οτι μαλλον θα τσεπωνει διπλο νοικι αυτος, σε περιπτωση που βρει αλλον ενοικιαστη. Αλλα δε νομιζω να το αφησει το σπιτι η κοπελα μου. Για διακοπες καλο θα ειναι!! βασικα εμενα η ολη φαση μου φαινεται παραξενη... καταρχας αν η κοπελα σου ειναι να φυγει σε 2 μηνες για ποιο λογο να κανει συμφωνητικο για αλλο ενα χρονο?? δευτερον αφου το εκαναν τελικα το συμφωνητικο γιατι να μαζεψει τα πραγματα της κ να του αφησει το σπιτι για να βαλει αλλον μεσα??? γενικα για ποιον λογο να ανεκτει η κοπελα σου ολες αυτες τις μ@λ@κιες?!?!?! και κατι τελευταιο... η κοπελα σου τελειωνει την σχολη της σε 2 μηνες η οχι!? γιατι παραπανω ειπες πως ειναι καλυτερα να τα δινει εκει τα λεφτα για τους παραπανω μηνες απο οτι σε ξενοδοχειο... μπερδευτηκα!
Garnele Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Κατ' αρχήν δε γίνεται να τελειώνει τη σχολή της σε δυο μήνες. Ας ξεκινήσουμε από κει. Και οι ορκωμοσίες ακόμα είναι ή τώρα ή το Φλεβάρη. Κατά δεύτερον η κοπελιά είναι ή κομοτηναία ή τεφαα ε; Βασικά. Λουξ. Το βρήκα. Σου λέει ψέματα ρε συ για να σου τρώει τα λεφτά. Χώρισέ την.
otherside88 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Κατ' αρχήν δε γίνεται να τελειώνει τη σχολή της σε δυο μήνες. Ας ξεκινήσουμε από κει. Και οι ορκωμοσίες ακόμα είναι ή τώρα ή το Φλεβάρη. Κατά δεύτερον η κοπελιά είναι ή κομοτηναία ή τεφαα ε; Βασικά. Λουξ. Το βρήκα. Σου λέει ψέματα ρε συ για να σου τρώει τα λεφτά. Χώρισέ την. μπορει να φυγει πριν ορκιστει... δεν εχει σημασια... αν εχεις τελειωσει τα μαθηματα κ πρακτικες/πτυχιακες ποιος ο λογος να μενεις περιμενοντας την ορκωμοσια?! εδω εχω συμφοιτητες που ειναι απο ροδο πχ κ εχουν κανα 2 μαθηματα ακομα αλλα εχουν γυρισει πισω στα σπιτια τους...
Garnele Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό εννοώ. Ότι δεν παίζει να χρειάζεται να μείνει δυο μήνες, ή πρέπει να μείνει παραπάνω ή μπορεί να φύγει χθες.
otherside88 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 αρα... λουξ η σε δουλευει η κοπελα σου οπως ειπε κ η garnele η ειναι λιγο χαζουλα (ας το πω ομορφα!) οπως ειπε ο nikos21aek ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.