Luxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ειχε συμβολαιο για 4 χρονια και εληγε τον Σεπτεμβριο. Αλλα εκαναν συμφωνια προφορικα, για αλλους μερικους μηνες, μεχρι να τελειωσει τα μαθηματα που χρωσταει. Η κοπελα μου θα εφευγε ομως απο το σπιτι τελη Δεκεμβρη, γιατι τοτε τελειωνε. Το εμαθε ο ιδιοκτητης και ειπε να το εχει αδειασει αυτο το καιρο, γιατι ηδη εχει ενα ατομο για να του το νοικιασει!! Τι μπορουμε να κανουμε; Ενας φιλος μου ειπε να τους απειλησουμε για δικαστηρια. Μεχρι να γινει το δικαστηριο και να βγει η αποφαση, θα παρει αρκετο καιρο, οποτε μεχρι τοτε θα εχει τελειωσει με τα μαθηματα της. Επισης στο δικαστηριο θα πει οτι εγινε προφορικη συμφωνια για να γλυτωσει ο ιδιοκτητης την εφορια. Ασε που καν δε νομιζω να δεχτουν να πανε στα δικαστηρια με τετοια κριση! Βεβαια δε ξερω πως θα αποδειξει οτι οντως εχουν προφορικη συμφωνια και πληρωνει κανονικα. Μπορουν να την κατηγορησουν οτι απλα μενει στο σπιτι χωρις να πληρωνει!! Τα φωτα σας!
g_alkis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Αφού το λες και μόνος σου. Προφορικά και τέτοια δεν μετράνε.
ΠάρηςΓ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 δε σε καταλαβαίνω απλα κάθεσε εκει και δε φευγεις απλό είναι! Να μουλαρώσει μεχρι τοτε που ειχαν συμφωνησει.. Δε το συμφερει να πει σε δισκαστηριο για 2 μηνες.. δε σε καταλαβαίνω απλα κάθεσε εκει και δε φευγεις απλό είναι! Να μουλαρώσει μεχρι τοτε που ειχαν συμφωνησει.. Δε το συμφερει να πει σε δισκαστηριο για 2 μηνες..
bluesattack Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Τιποτα να μην κανεις.Θελω να πιστευω οτι τετοιες εποχες θα βρειτε ξενοικιαστα σπιτια και σε καλες τιμες η καποια αλλη λυση.Γραφτον στα @@ σου.Σιγα μην μπλεξεις με δικηγορους και χαλασετε και την ζαχαρενια σας.
Luxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι ρε φιλε, να πληρωσουμε 500 ευρω για μετακομιση; Τζαμπα ταλαιπωρια και εξοδα! Και ειδικα για 2 μηνες!
Ntinaras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 να φυγει και να μεινει σε κανα φτηνο ξενοδοχειο μονο τις μερες που θα δινει
scullyist Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορουν να την κατηγορησουν οτι απλα μενει στο σπιτι χωρις να πληρωνει!! Το ενοίκιο το δίνει στο χέρι ή το βάζει σε λογαριασμό στην τράπεζα? Αν είναι το δεύτερο, έχει τις αποδείξεις της τράπεζας από την κάθε κατάθεση.
xri_ni Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραιος ο τυπος ε?4 χρονια που του τα σκαγε ηταν καλη?Να την εξυπηρετησει λιγους μηνες δε μπορει.Δεν επρεπε να του πει οτι θα μεινει για λιγο ακομη γιατι ο αλλος θελει μονιμο ενοικιαστη....να του πει οτι τελικα θα μεινει κανα χρονο ακομη και μετα την κανει οποτε θελει και να μενει ο αλλος μ@λ@κ@ς.Και μη μου πει κανεις οτι αν ημουν εγω ενοικιασης αν θα μου αρεσε αυτο,οπως της φερθηκε να του φερθει.
..MementoMori.. Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Οταν εκαναν την προφορικη συμφωνια του ειπε οτι τον Δεκεμβριο θα ξενοικιασει ή τον αφησε να πιστευει οτι θα συνεχισει να μενει εκει? Για να κανω και λιγο τον δικηγορο του Διαβολου, δυσκολα νοικιαζονται τα σπιτια πλεον, οποτε και ο ιδιοκτητης θα κοιταξει το συμφερον του.
cthulhucarbide Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 1. Εσείς φταίτε που μείνατε στα προφορικά για κάποιο λόγο. 2. http://www.insomnia.gr/topic/419695-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%cf%80%ce%bb%ce%b7%cf%81%cf%8e%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%bf%ce%af%ce%ba%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%ce%bd%cf%8c%cf%821-%cf%87%cf%81%cf%8c%ce%bd%ce%bf%cf%85/ Το σπίτι απότι φαίνεται είναι άσυλο. Μένει μέσα για 2 μήνες και δεν της κάνουν τίποτα, και λέει του ιδιοκτήτη να πάει να γαμηθεί που αθετεί την προφορική συμφωνία. Μετά τους 2 μήνες φεύγει και τέρμα. Profit
nikos21aek Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ θα σου έλεγα ρε φίλε να την χωρίσεις.Τη μία ξεχνάει να πάει να διαγραφεί από το γυμναστήριο και στέκεται στο προφορικό και της έρχεται το φέσι μετά από πόσα χρόνια.Την άλλη την πετάνε έξω από το σπίτι επειδή έμεινε στο προφορικό πάλι για το συμφωνητικό.Άμα το προχωρήσετε και σε τίποτα πιο σοβαρό τώρα που τελειώνει και με τις σπουδές της θα σε καταστρέψει. Στα σοβαρά τώρα να πάει να του πεί ντόμπρα και σταράτα ότι εγώ φεύγω τέλη Γενράρη/Φεβρουαρίου πχ και αν αρχίσει τα μα μου ο άλλος και το πάει στον τσαμπουκά να μην φύγει από το σπίτι και ας κάνει ο άλλος ότι θέλει.Και έξωση να της κάνει παίρνει 2 μήνες.
Luxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Τις διαδικασιες για εξωση τις γνωριζουμε; Στο χερι τα δινουν, ο ιδιοκτητης μενει στον πανω οροφο!
agent_smith Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μετά από 3 χρόνια δικαστικά μπορεί να σε βγάλει έξω ο ιδιοκτήτης αν δεν υπάρχει συμφωνητικό. Το ειρηνοδικείο δίνει 6 μίνες μεγίστη προθσεμια αφού δεν υπάρχουν οφειλές κτλπ + όσο καιρό πάρει να φτάσει εκεί. Αν δεν φοβάται ας μην πάει πουθενά και να τους γράψει. Στη χειρότερη να έχουν κανα βύσμα αν είναι σε επαρχεία και να βγεί μικρότερη προθεσμία, άστους να τραβιούνται.
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Να μην κάνει τίποτα. Να μην φύγει. Εφόσον ισχύει ακόμα το συμβόλαιο και του δίνει το ενοίκιο δεν μπορεί να την πειράξει.
Tablet Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 να πει οτι θελει 2 μηνες να αδειάσει το σπιτι απλο ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.