DKNI Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Μολις το ειδα το 2ο και χαιρομαι πολυ που αργησα τοσο. Αλλο 1 επεισοδιο και πολυ λεω του δινω, μπροστα του το Falling Skies ειναι βλεμα στην πρωτοτυπια Ο μονος λογος που αξιζει να δεις αυτο το πραγμα (πλεον ακομα και τα εφε ειναι χαλια) ειναι για να παιξεις στο παιχνιδι "30 πραγματα που εμαθα" Ο γιος γιατι ειπαμε οτι τα ξαναβρηκε με τον πατερα?
tzinos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 ε οριστε, ολο μαλακιες και μουρμουρες, δεν εχει πρωτοτυπια, ειναι κλισε......μπλα μπλα.... Σορυ ρε παλικαρια, αλλα ποσοι περιμενατε τα ναζια του γιοκα στον μπαμπακα να κρατησουν μονο ενα επεισοδειο? Εγω θα λεγα οτι θα τραβουσε 5-6 επεισοδεια. Το παιδι εβαλε μυαλο αμεσως, και πλεον γλυκοκοιταζει με περηφανεια τον νταντι. Now thats groundbreaking and original!
DKNI Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Ναι, απο αυτη την αποψη εχεις δικιο. Οπως επισης, σειρα που εχει ανακτευτει ο Σπιλμπεργκ να εχει χειροτερα εφε απο αλλες. Κι αλλη πρωτοτυπια Το ειχα αδικησει μαλλον
guido Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 πές το ψέματα! στο V το μπ@στ@ρδο κράτησε 2 season τα μούτρα! εύγε τους , θα το συνεχίσω μόνο και μόνο για αυτό σαν φόρο τιμής
konnak Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ο μονος λογος που αξιζει να δεις αυτο το πραγμα (πλεον ακομα και τα εφε ειναι χαλια) ειναι για να παιξεις στο παιχνιδι "30 πραγματα που εμαθα" Μην το γελάς καθόλου, το παιχνίδι έχει περισσότερο ενδιαφέρον απ' τη σειρά. Πάντως τα 100 τα φτάνουμε άνετα με τα δύο πρώτα μόνο.
speedy23 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Τώρα το βλέπω. Με μια μικρή λοβοτομη πιστεύω βλέπεται ευχάριστα... :lol: :lol: Πραγματικα sorry παιδες αλλα εχω λιωσει με αυτη την ατακα και δεν λεει να φυγει απο το μυαλο μου.Ευγε yanc πετυχημενο και πολυ αστειο.Οσον αφορα το τελευταιο επεισοδιο,εσεις πιστευετε οτι θα ξανασχοληθει η σειρα με αυτα τα σκατοπουλα or whatever they are?Πολυ αμφιβαλλω προσωπικα και αν αποδειχτει αληθεια,μιλαμε για filleria απο το 2ο-3ο κιολας επεισοδιο. ΥΓ:Ο εφηβος ολα οκ με τον μπαμπακα και φαινεται οτι ηρεμησε καπως.Ημουν σιγουρος οτι δεν θα εφτανε τα επιπεδα του σαπιλα απο το V.
guido Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 όχι ρε πoια πουλιά. στο επόμενο θα έχει δολοφονικές ζάμπες και πάει λεγοντας μέχρι να φτάσουμε στον Godzilla.
zvarthangalos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδιά είναι δυνατόν δεν μπόρεσα να βρώ το 2ο επεισόδιο σε HD 720p στα γνωστά μαγαζιά εν το μεταξί το 3ο και το 4ο υπάρχουν,το 4ο απ'οτι βλέπω στο imdb προβάλεται στις 17 Οκτώβρη γνωρίζει κανείς επι του θέματος;
gchris7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδιά είναι δυνατόν δεν μπόρεσα να βρώ το 2ο επεισόδιο σε HD 720p στα γνωστά μαγαζιά εν το μεταξί το 3ο και το 4ο υπάρχουν,το 4ο απ'οτι βλέπω στο imdb προβάλεται στις 17 Οκτώβρη γνωρίζει κανείς επι του θέματος; Αν έχεις το 1ο τότε έχεις και το 2ο. Τα έχουν βάλει μαζί.
Nikosgiann Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδιά είναι δυνατόν δεν μπόρεσα να βρώ το 2ο επεισόδιο σε HD 720p στα γνωστά μαγαζιά εν το μεταξί το 3ο και το 4ο υπάρχουν,το 4ο απ'οτι βλέπω στο imdb προβάλεται στις 17 Οκτώβρη γνωρίζει κανείς επι του θέματος; οτι ειπε ο chris απο πανω. Εξαλλου το καταλαβαινεις και απο το filesize του.
zvarthangalos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ναι όντως είναι 2.80 GB σε λίγο αρχίζει η προβολή, ευχαριστώ παιδιά.
Genatos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Ναι όντως είναι 2.80 GB σε λίγο αρχίζει η προβολή, ευχαριστώ παιδιά. Και μετα μην ξεχασεις να ερθεις εδω: Τα 100 πράγματα που μας δίδαξε το Τέρρα Νόβα
zvarthangalos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω πως η σειρά δεν καταφέρνει να με πείσει ώστε να περιμένω με αγωνία να δω την συνέχεια, κατα την γνώμη μου το μόνο που θα μπορούσα να πώ πως σίγουρα υπάρχει είναι η έλλειψη φαντασίας, πέρα απ το οτι στα σκηνικά βλέπουμε πολλά στοιχεία απο το Avatar στο δεύτερο επεισόδιο αυτο που είδα ητανε μια extended edition του Jurassic Park και στο τρίτο την φουτουριστική πλευρά των πουλιών του hitchcock.
vlachaquito Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 εμενα η σειρα μου αρεσει μονο και μονο γιατι εχει τρελο γελιο... καλη ιδεα, αστεια μεταφορα, κριμα τα λεφτα και τον σκηνοθετη..
gchris7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Καλά, το 4ο επεισόδιο απλά δεν υπάρχει. Ω θεε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα