Προς το περιεχόμενο

Terra Nova - Season 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς περίμενα, ηθοποιία σαν το V ενα πράγμα...

android.png

Τώρα που ανέφερες το V. Η σείρα έφερε στη ζωή ξανά τον απίστευτα ενοχλητικό-κάνω-επανάσταση-για-να-την-μπω-στον-στην-πατέρα-μητέρα-μου-και-σε-κάθε-σκηνή-που-υπάρχω-νευριάζω-το-γράφων. Ο Tyler είναι ένα απ' τα λίγα πράγματα που έκανε το V λιγότερο pure-fun και η μετενσάρκωσή του εδώ δεν ήταν εξαίρεση. Χαίρομαι που γενικώς δε μου άρεσε ο πιλότος και δε θα τον ξαναδώ μπροστά μου.

Δημοσ.

Το acting δεν ήταν τόσο κακό πιστεύω, απλά είχε πολλά cliche και πολλούς cliche χαρακτήρες, οπότε ίσως να φταίει αυτό.

Τα εφέ ήταν πράγματι ψιλο-μέτρια και ιδικά οι δεινόσαυροι που έδειχναν ίσως χειρότεροι και από το Jurassic park προ εικοσαετίας. Βέβαια μιλάμε για τηλεόραση οπότε είναι κάπως λογικό αυτο.

Δημοσ.

gchris7 : Με τα εφέ δεν είχα κανένα πρόβλημα εκτός από την σκηνή που

κοιτάζει ο νεαρός από την στρόγγυλη είσοδο οροφής του τζιπ

Δημοσ.

gchris7 : Με τα εφέ δεν είχα κανένα πρόβλημα εκτός από την σκηνή που

κοιτάζει ο νεαρός από την στρόγγυλη είσοδο οροφής του τζιπ

Και στην σκηνή που...

το κοριτσάκι ταΐζει τους μεγάλους δεινόσαυρους ήταν ψιλό-μάπα. Επίσης στην σκηνή που είναι ο στρατηγός με τον "μπάτσο" και βλέπουν την Terra nova από ψηλά το blending ήταν άστα να πάνε.

Νταξ για τηλεόραση μια χαρά είναι βέβαια. Μην θέλουμε και πολλά.

Δημοσ.

το γαμωτο ειναι οτι τους σκεφτεσε να φτιαχνουν μια τετοια σειρα και να εχουν μια λιστα με κλισαδιες και να τικαρουν, φλορωγιος επαναστατης ερωτιαρης τσεκ, κορη συνεστασταλμενη αλλα που το χτυπαει το χταποδι με μορφονιο τσεκ, μπαμπας επαναστατης λαικ φαδερ λαικ σαν τσεκ, οικογενεια και δραμα τσεκ, στρατοκαβλος αρχηγος τσεκ, ρεμπελς γκρουπ εξω απο την κοινοτητα τσεκ, περιορισμενα εφοδια και μαχη με ρεμπελς για αυτα τσεκ, μια νεα αναποδια καθε επεισοδεια για να γεμιζουμε χρονο τσεκ, ανεξηγητο μυστηριο που θα παρει 25 επεισοδεια για να ψιλιαστουμε τι παιζει τσεκ................... Προσωπικα μου θυμιζει και παλι τζερικο με διαφορετικο σετ απ βεβαια, αλλα τα στορυ θα ναι ιδια, ρεμπελς και αναποδιες και μαχη για επιβιωση και αναδομη μιας νεας ειδυλιακης κοινωνιας με χαζομελο στορυ ενδιαμεσα. Και το τζερικο εμενα με εχει στιγματισει, για μενα ηταν μια σειρα αηδια και εμετικη.

ΑΛΛΑ δεν ειναι ολα χαλια, μεσα στην κλισαδια του φαινετε καλογυρισμενο, εχει καλλα εφε και εχει ποτενσιαλ. Οι περιοστεροι ηθοποιοι δεν με χαλανε, αλλα 2-3 απο τους μαμημενους τους τηνειτζερ δεν παλευονται. Δεν ητανε καθολου κακος ο πιλοτος αλλα το θεμα ειναι να δουμε που το πανε, αν λογω μπατζετ κοψουν τα εφε και αρχισουν τα δραματα και τα σουσουρεματα, ε τοτε πολυ συντομα θα το βαρεθουμε. Ειδωμεν, θα του δωσο μερικα επεισοδεια

παντος φαινετε οτι το παιζουν τεκνολοτζι και μελλον και μαλακιες, καμια πιστολα αποτελεσματικη στους δυνοσαυρους δεν βρηκανε? παρα πανε με ραιφλς φαση και βαρανε 200 γυρους και δεν κλανουν μια, ψιλομαπα

Δημοσ.

tzinos,συμφωνώ σχεδόν σε όλα που λες. Στο μόνο που διαφωνώ είναι η σύγκριση με το Jericho, μιας και δεν το έχω δει (που αν το έβλεπα, πιθανότατα να συμφωνούσα και σ' αυτό :P ).

Το λοιπόν, πάνω από το γελοία τείχη που έχουν, για να κρατούν εκτός τις σαύρες (που θα μπορούσαν να τα ρίξουν, όποτε ήθελαν), έχουν κάτι όπλα πλάσματος (δεν ξέρω αν είναι σωστή η περιγραφή), που φαίνεται να κάνουν καλή δουλειά. Γιατί δεν βάζουν και στα οχήματά τους, ώστε να μπορούν να πηγαίνουν και για σαφάρι;

Κλισέ, πολλά και χωρίς λόγο. Το πιο σπαστικό απ' όλα, όπως έχει αναφερθεί, είναι ο έφηβος κάγκουρας-ακούω-μπίμπερ και επαναστάτης-χωρίς-αιτία, που αντί να του παίξει κανά άσχημο παιχνίδι η μοίρα (να γουστάρουμε κιόλας), αντιθέτως, του την πέφτουν οι πιο ωραίες υπάρξεις :angry: . Επίσης ο "ήρωας" πατέρας, που για να δείξουν πόσο badass είναι, πέφτει από μεγάλο ύψος πάνω σε ανώμαλη επιφάνεια (με κίνδυνο να μείνει παράλυτος), και μόλις σηκωθεί απλά ξεσκονίζεται, και που αργά ή γρήγορα, θα γίνει χαλίφης στην θέση του χαλίφη. Για να μην πολυλογώ, όλοι τους είναι αντιγραφές, άλλων χαρακτήρων. (Άραγε, υπάρχει κανάς έφηβος στην Αμερική, που να μεγάλωσε φυσιολογικά; )

Για τα εφέ, εντάξει, θα μπορούσε να γίνει και καλύτερη δουλειά. Περισσότερο μου άρεσαν οι σχεδιασμοί των κόσμων.

Τέλος, θα συνεχίσω να την βλέπω, έστω μέχρι να ξεκινήσει το άλλο με τα ζόμπι :) .

Δημοσ.

να ευχαριστησω επισης το twilight saga μια και πλεον ολοι οι teenagers που δειχνει ειναι χλωμες απομιμησεις του κρυοκωλου πρωταγωνιστη..

Συμφωνω απολυτα με τα κλισε. θελω να πιστευω οτι ειναιαρχη ακομα και θελουν να πιασουν ευρυ φασμα τηλεθεατων. γιατι εμεις τα ψαχνουμε, αλλα πιστευω οτι το 90% τα γουσταρει.

Επισης θα συμφωνησω απολυτα και με τον εξοπλισμο. που λεει ο λογος στο 2011 να ειμασταν και να γυριζαμε πισω, ενα minigun την γαντεμια μου θα το ειχαμε. οχι αυτες τις πλαστικουρες του jumbo που γαργαλανε τους δεινοσαυρους..

Τελος μια παρατηρηση. αγαπητε Jason O'Mara, η χωριστρα που εχεις ΚΑΙ σε αυτη την παραγωγη, ειναι το λιγοτερο ξενερωτη. οκ, ηταν τελεια με το vibe twn 70's στο καταπληκτικο Life on mars. Μηπως ηρθε η στιγμη να την αλλαξεις????

Δημοσ.

αυτο με το γιο που λετε μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι, και μου θύμισε και μένα αυτο το μαλακισμένο από το V

γενικά υπάρχουν κάποια κλισέ που τα προσπερνάς, αλλά το συγκεκριμένο σπάει καρύδια.

Δημοσ.

ου βρε μακαβριε νορβηγε τηνοδολοφονε :mrgreen:

αλλα συμφωνο, kill the teens!! :devil:

ναι ρε vlach, το ιδιο σκεφτηκα και εγω, τελικα αυτο το μουροχαυλο κοιμισμενο και μυστηριο λουκ ειναι και καλα hot πλεον. σαν να χει βγει απο το twilight ειναι. Αλλα χειροτερη ειναι η μαυρουλα η οποια ειναι τραγικη ηθοποιος και ποιο αχωνευτος ειναι ο αλλος τεντιμποις της παρεας που εμοιαζε με ασχημο twilight τυπο. μαλακες ανικανοι δεινοσαυροι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...