Προς το περιεχόμενο

Terra Nova - Season 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δε σε καταλαβαινω τι εννοεις !!!

να βαζω spoilers η οχι , γιατι δε ξερω πως μπηκε το spoiler στο post μου καθοτι δε το εβαλα εγω και παιρνω και ορκο εκτος αν το πατησα καταλαθος γιατι επιτηδες δε το εκανα.

και σιγουρα δε μου ειχαν ξαναπει τιποτα και δε ξερω πως το εννοεις.

PS: γραψε λαθος τωρα βρηκα το παρακατω στις οδηγιες που δε το ηξερα

2. Απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύπτετε την υπόθεση μιας ταινίας ή μέρους αυτής - ιδίως όταν πρόκειται για ταινίες που προβάλλονται ήδη ή θα προβληθούν στο άμεσο μέλλον. Σε περίπτωση που θέλετε να διευκρινίσετε ένα δυσνόητο (για εσάς) κομμάτι μιας ταινίας ή να αναλύσετε την υπόθεσή της και θέλετε να γράψετε κάτι που αποκαλύπτει μέρος της υπόθεσής της (το λεγόμενο spoiler),

Δημοσ.

Παντως το φιναλε βλεποταν ευχαριστα, και ξυπνησε εξισου...ευχαριστες(σε μενα τουλαχιστον) μνημες(lost) εκει προς το τελος.

Παρ'ολα αυτα, χεστηκαμε, να κοπει να ησυχασουμε, ολοκληρη σαιζον για να δουμε 2 απλα watchable επεισοδια..

Δημοσ.

Παντως το φιναλε βλεποταν ευχαριστα, και ξυπνησε εξισου...ευχαριστες(σε μενα τουλαχιστον) μνημες(lost) εκει προς το τελος.

Παρ'ολα αυτα, χεστηκαμε, να κοπει να ησυχασουμε, ολοκληρη σαιζον για να δουμε 2 απλα watchable επεισοδια..

Και εμένα lost μου θύμησε, καλή φάση...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πρέπει να είχε τρομερό κόστος παραγωγής.

Βρήκα πολύ αδύναμο το σενάριο και γενικά την όλη υπόθεση της σειράς.

Μόνο κάτι λίγα ειδικά εφέ, που δεν αρκούν για να σώσουν τα άσωστα!

Δημοσ.

Πάντως ο Stephen Lang ήταν πολύ καλός στον ρόλο του.

Απο τις λίγες καλές ερμηνείες της σειράς.

Το Fox θα προσπαθήσει να πουλήσει την σειρά σε άλλα κανάλια.

Καλή τύχη.

Δημοσ.

Αν δεν βρει άλλο κανάλι (ποιος θα κάτσει να σκάσει ένα σωρό λεφτά; ) τότε το τέλος είναι οριστικό. Ήταν πολύ ακριβή σειρά για την τηλεθέαση που είχε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...