Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 πιστός στα spoilers... τι να πω ρε γμτ, που να μην στο είχαν ξαναπεί...
ikskarda Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 δε σε καταλαβαινω τι εννοεις !!! να βαζω spoilers η οχι , γιατι δε ξερω πως μπηκε το spoiler στο post μου καθοτι δε το εβαλα εγω και παιρνω και ορκο εκτος αν το πατησα καταλαθος γιατι επιτηδες δε το εκανα. και σιγουρα δε μου ειχαν ξαναπει τιποτα και δε ξερω πως το εννοεις. PS: γραψε λαθος τωρα βρηκα το παρακατω στις οδηγιες που δε το ηξερα 2. Απαγορεύεται αυστηρά να αποκαλύπτετε την υπόθεση μιας ταινίας ή μέρους αυτής - ιδίως όταν πρόκειται για ταινίες που προβάλλονται ήδη ή θα προβληθούν στο άμεσο μέλλον. Σε περίπτωση που θέλετε να διευκρινίσετε ένα δυσνόητο (για εσάς) κομμάτι μιας ταινίας ή να αναλύσετε την υπόθεσή της και θέλετε να γράψετε κάτι που αποκαλύπτει μέρος της υπόθεσής της (το λεγόμενο spoiler),
privateer Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 με ενα τηλεφωνο του steven ανανεωνεται αμεσως η σειρα το θεμα ειναι αν τον ενδιαφερει πια
sheik Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Παντως το φιναλε βλεποταν ευχαριστα, και ξυπνησε εξισου...ευχαριστες(σε μενα τουλαχιστον) μνημες(lost) εκει προς το τελος. Παρ'ολα αυτα, χεστηκαμε, να κοπει να ησυχασουμε, ολοκληρη σαιζον για να δουμε 2 απλα watchable επεισοδια..
1lj4z1 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2012 Παντως το φιναλε βλεποταν ευχαριστα, και ξυπνησε εξισου...ευχαριστες(σε μενα τουλαχιστον) μνημες(lost) εκει προς το τελος. Παρ'ολα αυτα, χεστηκαμε, να κοπει να ησυχασουμε, ολοκληρη σαιζον για να δουμε 2 απλα watchable επεισοδια.. Και εμένα lost μου θύμησε, καλή φάση...
kostas_dr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Πρέπει να είχε τρομερό κόστος παραγωγής. Βρήκα πολύ αδύναμο το σενάριο και γενικά την όλη υπόθεση της σειράς. Μόνο κάτι λίγα ειδικά εφέ, που δεν αρκούν για να σώσουν τα άσωστα!
KilliK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δηλαδη οχι αλλα τζιτζιφα για τον Colonel Quaritch?
kostas_dr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Πάντως ο Stephen Lang ήταν πολύ καλός στον ρόλο του. Απο τις λίγες καλές ερμηνείες της σειράς. Το Fox θα προσπαθήσει να πουλήσει την σειρά σε άλλα κανάλια. Καλή τύχη.
raziels Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 δηλαδή αν δεν πουληθεί...είναι οριστικό το τέλος?
kostas_dr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2012 Αν δεν βρει άλλο κανάλι (ποιος θα κάτσει να σκάσει ένα σωρό λεφτά; ) τότε το τέλος είναι οριστικό. Ήταν πολύ ακριβή σειρά για την τηλεθέαση που είχε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα