sheik Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Ναι αλλα εκει απο το 1ο δευτερολεπτο με το που ανοιξε το ματι του Τζακ προκαλω εναν να παραδεχτει οτι δεν μαγνητιστηκε αμεσως. Kαλα ας μην αρχισουμε για συγκριση με το Λοστ γιατι ειδικα εσυ Sellers ξερεις οτι θα μεροληπτησω, αλλα φανταζομαι/ελπιζω οτι και ο πιο ορκισμενος εχθρος του Λοστ καταλαβαινει την διαφορα στις 2 σειρες. Βεβαια ειναι λιγο αδικο γιατι η σειρα δεν εχει καμια σχεση με Λοστ και ειναι ατοπη η συγκριση Τεσπα,πολυ αξια του δωσαμε...θα το τελειωσω παντως μεχρι και το 13 μηπως και γινει κανενα θαυμα και αποκτησει ενδιαφερον. Πιο πιθανο ειναι να πιστεψω στο θεο βεβαια αλλα τεσπα
anthony_88 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μονο και μονο οτι θα το φτασεις μεχρι το 13, δειχνει οτι εισαι ανθρωπος της πιστης...
king2009 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Μονο και μονο οτι θα το φτασεις μεχρι το 13, δειχνει οτι εισαι ανθρωπος της πιστης... Μάλλον έβλεπε πολύ Lost και θέλει να το παίξει Λοκ...
Mesqal Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Χαλια η σειρα, αλλα ποιο χαλια απ την 6η σαιζον του lost δεν ειναι. Ελπιζω στο τελος να μη πανε και δω ολοι μαζι στην εκκλησιά
timoboll Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2011 Χαλια η σειρα, αλλα ποιο χαλια απ την 6η σαιζον του lost δεν ειναι. Ελπιζω στο τελος να μη πανε και δω ολοι μαζι στην εκκλησιά καλα οκ οτι πιο gtp εχω ακουσει εδω και μηνες
tolis_01 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2011 Εγώ πάντως είδα τα 8 πρώτα επεισόδια ευχάριστα, κράξτε με όσο θέλετε Δε λέω ότι είναι καλή η σειρά, αλλά όταν κάτσεις να τη δεις για να χαλαρώσεις, όχι για να ψάξεις κάθε λεπτομέρεια (μιας που είναι mainstream σειρά, όχι σαν το λοστ που ήταν κυρίως για φανατικούς), είναι μια χαρά.
Pantelthekiller Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δεν αντέχω της αμερικανιές,έκανα την μαλακια και πάω πίσω και το λέω... Δεν μπορούνε να στήσουνε έναν κακό μια φορα ? Δηλαδή τώρα που τους το είπε δεν τρέχει μια ? και θα έχουμε τον μικρό να είναι πάλι στο χωριο να δουλεύει στο μπαράκι ? Θα μου πείτε εδώ βλέπουμε τα τέρατα σε κάθε επεισόδιο αυτό σε πείραξε εσένα...και το είχα πει ότι δεν πρέπει να ξανά δω σειρά του FoX...
timoboll Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 μαλακες δείτε το τελευταίο episode έκλαψα στο γέλιο μα το θεό έκλαψα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 ελπίζω το Fox να τιμήσει την παράδοση και να ρίξει ένα βαρβάτο cancel...
sanji Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Μαμησε η σειρα στο τελος,μακαρι να ανανεωθει.Ουσιαστικα τωρα αρχιζει,οσα δεν ειχαν δειξει στα προηγουμενα τα εδειξαν τωρα. Τι λετε να παιζει με το αγαλμα εκει στο τελος,λετε να ειναι καμια αλλη πυλη
Sellers Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 μαλακες δείτε το τελευταίο episode έκλαψα στο γέλιο μα το θεό έκλαψα XviD-LOL κυριολεκτικά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 αν μάμησε η σειρά στο τέλος τότε εγώ είμαι ο Πάπας...
benign Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Η σειρα δεν ειναι ασχημη,εχει καλους ηθοποιους και πολυ καλη μουσικη.στο θεμα της πλοκης μπορει να υπαρξει βελτιωση. 1
gchris7 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Απαιτώ να μπει επιλογή και για αρνητική ψήφο σε καθε ποστ!
ikskarda Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) και εγω μολις την ολοκληρωσα . τα ειδα ευχαριστα τα επεισοδια , μαρεσε θα ηθελα και δευτερη σεζον αν και πανω κατω φανταστηκα οτι θα γινοταν καπως ετσι στο τελος. Γνωμη μου απο το αγαλμα που βρηκαν στο τελος σιγουρα θα υπαρχει και μια δευτερη "χρονοπυλη" προς τα εκει που πηγαν οι μισθοφοροι Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2012 από ikskarda 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα