gchris7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ολη η ιστορια πιστευω οτι ειναι με αυτους τους γραμμενους βραχους και το γιο του Τειλορ. Ναι, υποτίθεται ότι εκεί βασίζεται η υπόθεση αλλά είναι προφανές ότι θα το πάνε με αυτοτελή επεισόδια τύπου "επιτέθηκε ο Τ-ρεξ", "ένας δεινόσαυρος έφαγε ένα καλώδιο και δεν έχουμε ρεύμα", "ήρθε η γκόμενα του γιου και θα έχουμε δράματα" κτλ... Δεν είναι βέβαια απαραίτητα κακό αυτό αλλά εξαρτάτε και πως το παρουσιάζεις.
kabamaru21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 απορω, γιατι την βλεπετε ακομα? η σειρα ειναι γτπ! Neeeext
TheELF Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 στο breaking bad σε χαλασε που περασαν με κοκκινο ελεος και οχι τα δικα μου δεν ειναι γιατι τα λεω με humor οχι σοβαρα Μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλο, το BB δεν το είδα ποτέ μου όχι να το σχολιάσω κιόλα.
DKNI Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Λιγο πηγα να δω απο το 4 και αποφασισα οτι ουτε ο χαβαλες στο 100 πραγματα που εμαθα-τοπικ δεν αξιζει τον κοπο Τελος απο μενα
zvarthangalos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Λιγο πηγα να δω απο το 4 και αποφασισα οτι ουτε ο χαβαλες στο 100 πραγματα που εμαθα-τοπικ δεν αξιζει τον κοπο Τελος απο μενα Κι εγώ επίσης
timoboll Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλο, το BB δεν το είδα ποτέ μου όχι να το σχολιάσω κιόλα. αα ναι? sorry τοτε λαθος μου
guido Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 πόσο άθλιο ήταν το 4ο; ειλικρινά το falling skies μοιάζει διαμάντι μπροστά του.
demessakis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Αν λάβω υπόψιν μου, ότι στα πρώτα επεισόδια η ώρα δεν περνούσε με τίποτα, ενώ στο τελευταίο, δεν κατάλαβα για πότε πέρασε, τότε δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά, παρά να το εκλάβω ως σημάδι βελτίωσης. Αν διαβάζει το thread αυτό, ή το άλλο με τις 100 διδαχές, κάποιος από τους συντελεστές της σειράς, θέλω να τον ευχαριστήσω για τα λίγα λεπτά συμμετοχής του τεντιμπόι . Όσο για τον τελευταίο, δε censored που δε censored, πάει να μας το παίξει Αϊνστάιν όπως πάει . Ού να μου χαθείς censored. ΥΓ. Είχα πει, πως θα το δω, μέχρι να αρχίσουν τα ζόμπι. Ήταν ανάγκη, να ξεκινήσουν τώρα; Anyway, λέω να το συνεχίσω κι αυτό παράλληλα, ελπίζοντας... στο αναπάντεχο.
sheik Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Πολυ βαρεμαρα η σειρα τελικα. Στην εκτελεση το χανει φυσικα καθως απο "βασεις" εχει καλες και θα μπορουσε να εξελιχθει ομορφα. Το 4ο επεισοδιο το ειδα πολυ πιο ευχαριστα απο τα προηγουμενα αλλα κι αυτο ηταν τιγκα στο κλισε και στην υπερβολη. Λιγο το τελος πηγε να πει κατι, αντε να δουμε. Εγω θα την συνεχισω, ουτως η αλλως 13 επεισοδια ειναι...τι ειχαμε τι χασαμε..
gchris7 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δεν περίμενα ότι θα το έλεγα ποτέ αυτό αλλά νομίζω πως το Terra nova είναι χειρότερο και από το Falling skies.
vlachaquito Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 πφφ η σειρα ειναι τελεια... στο τελευταιο επεισοδιο, προχωρησε περισσοτερο προς το αγαπημενο μου ειδος σειρας.. γλυκαναλατες οικογενειακες σειρες με κατι ψιχουλα υποτιθεμενης περιπετειας
Pantelthekiller Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δεν περίμενα ότι θα το έλεγα ποτέ αυτό αλλά νομίζω πως το Terra nova είναι χειρότερο και από το Falling skies. +1
gchris7 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Τι έγινε? Πολύ νέκρα έπεσε. Δεν αξίζει ούτε κράξιμο το Terra Nova πλέον?
ScarletK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Πρέπει να σωπάσεις τον εσωτερικό σου μονόλογο για να καταλάβεις το βάθος αυτής της σειράς. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και καταιγιστικές! Σοβαρά τώρα, δεν έχει προσπαθήσει να αλλάξει και πολλά μέχρι στιγμής. Θυμάμαι και το stargate universe που το έκραζα ανά διαστήματα κάπου κάπου προσπαθούσε και τα κατάφερνε να κάνει ωραία scifi επεισόδια. Το terra nova συνεχίζει όπως στην αρχή, όποια και να είναι η κεντρική ιδέα (είτε σου αρέσει το προς τα που θα κινηθεί ή όχι το επεισόδιο) το 70% θα είναι family time. Όχι τίποτα εμπνευσμένο, family time αλά seventh heaven.
SPANK Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2011 Μέχρι στιγμή ειναι κατα 60% family time και σε κατι σκήνές που δήθεν και καλα παίζει ρομάντζο σιγκίνηση κτλπ το προχωράω παρα κάτω. Πάντως στο τελευταίο επεισόδιο (7) άρχισε να μας βάζει κάπως στην υπόθεση της ιστορία (πολύ αρχή βέββαια). Ελπίζω και περιμένω πως αν έχουν σκοπό να βγάλουν και αλλες seasons οτι στην πρώτη μας δείχνει τι και πως γίνεται με το ολο σκηνικό στην terra nova και στην 2ή θα έχει το κυρίως ζουμί Είδομεν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα