Προς το περιεχόμενο

Terra Nova - Season 1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 229
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντάξει είναι scifi τουλάχιστον. Έχει μια δόση κλάψας αλά falling skies. Έχει μέσα τα γνωστά κλισέ, [τρολ]ο πατέρας golden boy του action και κάνει τη γυναίκα του να ανησυχεί, έχει πρόβλημα με τον μεγάλο γιο του. Η κόρη είναι όμορφη, πανέξυπνη και διαβάζει και είναι έτοιμη να ερωτευτεί και η μικρή κόρη είναι στην κοσμάρα της. Ο γιος είναι ίδιος με τον πατέρα του αλλά δεν το παραδέχεται, αλλά είμαι σίγουρος ότι μέσα από αυτή την περιπέτεια και την νέα του ζωή θα γνωρίσει τον εαυτό του και τον πατέρα του καλύτερα και θα καταλάβει ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε αδέρφια και ότι πρέπει να προστατεύεις την οικογένεια σου μέχρι το τέλος![/τρολ]

Η παραγωγή είναι οκ και έχει κάποιο action. Για το φαγητό καλό είναι. Spielberg πατρίς-θρησκεία-οικογένεια!

Δημοσ.

Συμπαθητικούλικο το 1ο επεισόδιο, συμφωνώ με τον φίλο από πάνω, λίγο κλισέ οι χαρακτήρες και το σενάριο αν εξαιρέσουμε την κεντρική ιδέα. Προς το παρόν καλό για να περάσετε την ώρα σας αν δεν έχετε τίποτα καλύτερο.

Δημοσ.

Δεν είναι και άσχημο το terra nova. Έχει και αυτό το μυστήριο με τις

εξισώσεις

που θέλεις να δεις που το πάνε!

Δημοσ.

Συμφωνώ και εγώ με τους από πάνω σε γενικές γραμμές. Πάντως για εμένα είχε παρά πολύ action για πρεμιέρα. Είχε μέχρι και ψιλο-gory σκηνές που δεν το περίμενα.

Καμιά σχέση με Falling skies σε ποιότητα, πολύ ανώτερο.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ.

:lol: :lol: ακυρο αλλα για καποιο λογο μου εβγαλε αυθορμητο γελιο

Στο θεμα μας, μολις το ειδα, πολυ συμπαθητικο, με ενα σωρο κλισε βεβαια αλλα κλαιν, αρχη ειναι ακομα. Εννοειτε πως θα του δωσω χρονο.

Ρε σεις, καταλαβε κανεις τι ειπε η Μιρα(η αρχηγος των sixies) για

τις εξισωσεις? Δεν το'πιασα...

Δημοσ.

:lol: :lol: ακυρο αλλα για καποιο λογο μου εβγαλε αυθορμητο γελιο

Για τα λινκ στο πρώτο ποστ το είπα.

και γω παραξενεύτηκα με το filesize :P

Πονηρούλη. :devil:

Δημοσ.

Ψιλό μάπα,ηθοποιία 0,εφέ μέτρια, πολύ αβαταροειδης αλλά με δεινόσαυρους,μέχρι τον ίδιο στρατιωτικό διοικητή έχουν,ένα-δύό επεισόδια ακόμα ευκαιρία θα'χει Αλήθεια,γιατί θεωρείται φουτουριστικός αντιβαλλισττικος θώρακας,º θώρακας του μοτοκρός,για τόσο χαζούς μας έχουν;

android.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...