Tzimmys Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Για να του στείλει ακόμα ένα? Παιδιά, μη ξεχνάτε αυτό με το dvd. Όποιος έχει ένα εξωτερικό, ας κάνει μια δοκιμή...
xenosapo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Σορυ, μπορει να υπάρχουν άτομα που δεν ξέρουν τι είναι, άλλωστε καμία ερώτηση δεν είναι χαζη. Τα 6 δολάρια (συνολικο κοστοσ) ήταν για να μου στείλει ένα επιπλέον χειριστήριο.
empire21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά έχω ένα προβληματάκι στους υπότιτλους.Συγκεκριμένα δεν μου εμφανίζει το γράμμα «Ά».Μόνο το κεφαλάιο Α με τόνο, όλα τα άλλα είναι εντάξει. Το έχει παρατηρήσει κανείς;
aekfc212 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 κ εμένα το ίδιο μου κανει. αν ξέρει κανείς πως διορθώνεται ας μας πει
achilles_g_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 κ εμένα το ίδιο μου κανει. αν ξέρει κανείς πως διορθώνεται ας μας πει Προφανώς το κάνει σε εξωτερικούς υπότιτλους και δεν είναι πρόβλημα της συσκευής, γιατί το κάνουν πολλά. Δοκιμάστε να ανοίξετε τους υπότιτλους με το σημειωματάριο και πατήστε save as και στην κωσικοποίηση επιλέξτε αντί για ANSI το UTF-8 και πατήστε αποθήκευση. 2 δευτερόλεπτα υπόθεση είναι.Αν δουλέψει μπορείτει να με ευχαριστήσετε μετά.
gwgos21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα σε ολους.Μωλις παρελαβα και γω τον συγγεκριμενο player.Τον συνδεσα με το καλωδιο που ειχε στη συσκευασια (κιτρ-κοκ-ασπρο) σε 2 τηλεορασεις και εκανε ενα ηχο σαν κομπρεσερ.Με HDMI παιζει κανονικα.Επισης κολλαει και δεν ανταποκρινεται για πολυ ωρα,δεν κανει τιποτα και το βγαζω απο την πριζα να ξεκολησει.Εχει αντιμετωπισει αλλος τετοια προβληματα στον ηχο?Διαβασα οτι αργει λιγο στις εντολες αλλα το δικο μου κολλαει εντελως.Επιστροφες γινονται?Και πως το στελνεις αυτο τωρα πισω?
aekfc212 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 ισως να εχει θεμα με μερικες τηλεορασεις τι να πω εμενα μονο σε μια ειχε θεμα κατ'αλλα ολα καλα εκτος της καθυστερησης στο ανοιγμα τιποτα αλλο.
hritso Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά το μπλε με αυτό τι διαφορές έχει? Εκτός από την έκδοση HDΜΙ το μπλε 1,2 και το μαύτο 1,3. Επειδή αυτό φένεται να έχει καλύτερο τηλεχιριστήριο και κουμπιά πάνω οπότε και να χαλάσει-χαθεί μπορείς να δεις... Επίσης είδα γράφει πάνω FULL3D υπάρχει περίπτωση να παίζει .sup υπότιτλους που είναι για 3D?
SpirtouLisS Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Παιδιά το μπλε με αυτό τι διαφορές έχει? Εκτός από την έκδοση HDΜΙ το μπλε 1,2 και το μαύτο 1,3. Επειδή αυτό φένεται να έχει καλύτερο τηλεχιριστήριο και κουμπιά πάνω οπότε και να χαλάσει-χαθεί μπορείς να δεις... Επίσης είδα γράφει πάνω FULL3D υπάρχει περίπτωση να παίζει .sup υπότιτλους που είναι για 3D? οτι ο αλλος player εχει το boxchip f10 μεσα ενω αυτος δε ξερουμε τι τσιπακι εχει. επισης ο αλλος διευκρινιζει οτι υποστηριζει ''utf8'' στην κωδικοποιηση υποτιτλων ενω αυτος πληροφοριες για την υποστηριξη των υποτιτλων δε δινει. απο εκει και περα παντα καποιος πρεπει να κανει την αρχη να ρισκαρει να παραγγειλει 1ος
pamelouketo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Άλλος ένας ευτυχής κάτοχος μπλε εδώ,σήμερα ήρθε. Πάει μαζί με τ' άλλα media centers ( κι είναι πολλάάάά από δαύτα),μέχρι να τα πετάξω όλα και να βάλω κανα καλό pcάκι...
HERTHAN Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Μετα απο ποσες ημερες σας ηρθε η παραγγελια?
hurin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Από τις 12/1 το περιμένω, έχω στείλει και μήνυμα στο tomtop και απάντησαν ότι άργησε λόγω του νέου έτους των Κινέζων.
madtracker Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 απο τις 12/1 είμαι και εγώ στο περίμενε φιλαράκι.Πιστεύω την τρίτη θα παραλάβουμε!
hurin Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2012 απο τις 12/1 είμαι και εγώ στο περίμενε φιλαράκι.Πιστεύω την τρίτη θα παραλάβουμε! Έβαλα το tracking number εδώ και λέει ότι ακόμα είναι στο Hong Kong!
Προτεινόμενες αναρτήσεις