Eki_13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ξαφνικα χτες κολλησε και μου εγραψε μηνυμα να κανω επανεκκινηση. απο τοτε καθε φορα που χρησιμοποιειται η amd κολλαει ολο το μηχανημα, η οθονη γινεται mosaic και το μονο που δουλεύει είναι οτι κινειται ο δεικτης .το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να το κλεισεις κρατωντας το κουμπι πατημενο. να καηκε καμια καρτα? η να ειναι θεμα software?
georgeadams Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μάλλον για hardware πρόβλημα ακούγεται
panos2000gr Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Η γνώμη μου είναι να κάνεις μια καινούργια εγκατάσταση του λειτουργικού ή αν έχεις εγκατεστημένα τα Windows (μέσω bootcamp...όχι virtual) να τσεκάρεις από εκεί την κάρτα γραφικών σου. Αν το πρόβλημα παραμείνει τότε πας απευθείας για το service.
Eki_13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Η γνώμη μου είναι να κάνεις μια καινούργια εγκατάσταση του λειτουργικού ή αν έχεις εγκατεστημένα τα Windows (μέσω bootcamp...όχι virtual) να τσεκάρεις από εκεί την κάρτα γραφικών σου. Αν το πρόβλημα παραμείνει τότε πας απευθείας για το service. δεν το ρισκαρω για επανεγκατασταση γιατι μπορει να κολλησει κατα την διαρκεια. τωρα με το gfxstatus και την intergrated δουλευει οκ. πηρα την applecare και δεν καταφερε να δουλεψει ουτε το hardware test.πεταξε kernel panic. μου ειπε να το παω στο service. 100% πιστευω καρτα γραφικών ειναι , άρα παω για νεα μητρική. το θετικό ειναι πως η αντικατάσταση μητρικής παίρνει 1-2 μερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.