stm00192 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ΜΕΓΑΛΟ μπραβο για την κινηση..!! μια απορια,δεν θα υπαρχει προβλημα εαν τα windows σε αυτους τους υπολογιστες ειναι σπασμενα? τι θα γινει εαν γινει καποιος ελεγχος,ή ενα καρφωμα και ρθουν κ δουν οτι δεν ειναι γνησια τα windows σε υπολογιστες σχολειου? Πλακα κανεις ετσι??? Απο τι στιγμή που το ίδιο το κράτος δεν προσφέρει τους κατάλληλους υπολογιστες οπως υποχρεούταν να κανει... θα τολμήσει να κανει έλεγχο για γνήσιο λογισμικο??
Nikosgiann Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 δυστηχως δεν κανω πλακα,σοβαρα το ρωταω.. στην Ελλαδα ζουμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Αυτό είναι το λιγότερο με τα win και τις άδειες. Αλλά εμείς οι ίδιοι φταίμε με αυτούς που βγάζουμε για να μας εκπροσωπούν. Εδώ φιλε μου στο νηπιαγωγείο της μικρής μου κόρης δεν έχουν λεφτά να πάρουν δυο απλά μελάνια με κόστος πάνω κάτω τα 25-30 €. Ακόμα το χαρτί που χρησιμοποιούν είναι από αυτό που έχουμε δώσει εμείς για τα παιδια μας.. πόσα να δώσουν και οι γονείς , τσάμπα παιδεια σου λένε μετα. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2011 από Επισκέπτης
pc_expert Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δωρεά εξοπλισμού για εργαστήριο Η/Υ 70ο δημοτικού σχολείου Δάφνης Όπως λέει ο τίτλος ψάχνουμε για κάποια παλιότερα parts η pc που μπορεί να τα έχουμε όλοι μας παροπλισμένα σε μια άκρη και να μην τα χρειαζόμαστε. Δεν πρόκειται για εμπόριο το τονίζω Είναι για την γυναίκα μου που είναι καθηγήτρια πληροφορικής στο πιο πάνω δημοτικό σχολείο. Δυστυχώς απο οτι ξερετε πάμε από το από το κακό στο χειρότερο και δεν υπάρχουν κονδύλια για αγορες , ουτε για χαρτι καν. Από την μεριά μου την χρονια που μας πέρασε έφτιαξα αρκετά μηχανήματα αφιλοκερδος το τονιζω αλλά είναι λίγα και αρκετά παλιά, 9 pc για 22-24 παιδια. Σε όλα τα δημοτικά που γίνετε πληροφορική δεν υπάρχουν pc είτε είναι παμπάλαια. Έτσι θα ήθελα αν είναι δυνατών μνήμες sdram στα 100 η 133 MHz και όχι κάτω από 256 mb ξέρετε για Pentium III pc γιατί με τα xp δεινοπαθούν και σέρνονται . 3 δίσκους ας είναι μικροί 40 gb είναι μια χαρά αρκεί να είναι στις 7200 rpm πάλι για τον λόγο ότι σέρνονται τα pc αλλιώς δεν θα είχαμε πρόβλημα και για πιο αργούς δίσκους. Τώρα αν κάποιος έχει κάνα παροπλισμένο παλιό Pεntium 4 η εξαρτήματα και δεν το θέλει μου λέει. To πιο αρμόδιο site γι αυτό που θές είναι το www.xariseto.gr
Nikosgiann Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 ελπιζω να πανε ολα καλα.. απο μενα: -4* PC133 128MB -1* PC266 256MB -1* PC3200 256MB αλλα απο τον αλλο μηνα θα μπορω να στα δωσω,καμια σταση μετρο κλπ,τα βρισκουμε..
atropa Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 απο μενα... 2 χ pentium 4 (s478) cpu 1 x s478 mobo 1 x case 3 x cdrom 1 x 40g hdd 2 x keyboards 2 χ kingston ddr 333 512mb ram modules 1 x router (d-link for lan hub use) 1 x hp color printer (με 2 ολοκαινουργια μελανια) 1 χ chieftec 500w psu 1 x 5,1 speakers της φτηνιας αλλα δουλευει και οτι αλλο βρω στη πορεια... θα πρεπει ομως να περασεις απο πειραια να τα παρεις..
CaptainHog Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπερα και απο εμενα. ειμαι παλιατζης στο επαγγελμα (εχω μαντρα δλδ,δεν βγαινω να μαζεψω,μου τα φερνουν) και καθε τοσο ερχοντε διαφορα πραγματα απο υπολογιστες.απο πολυ παλιους εως και 1-2 χρονων πισια....οτι μπορω να μαζεψω θα το κρατησω και θα ενημερωσω σχετικα σε λιγες μερες για την σοδεια!!!!!!!!
Luciddream Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 λοιπόν βρήκα προς το παρόν μια motherboard gigabyte 775 για pentium 4 με cpu πάνω (δεν ξέρω τι ακριβώς) και 512 ram... πρέπει να έχω και άλλα κομμάτια βέβαια αλλα πρέπει να ψάξω κάποια στιγμή στην αποθήκη...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και στον Δημήτρη JIMBOAthens's που συναντηθήκαμε σήμερα και μου έδωσε αρκετά πράγματα που θα βοηθησουν για τον σκοπό που τα θέλουμε. Θα απαντήσω με PM σε κάποια παιδια από εδώ μέσα και θα ενημερώνω και σχετικά με το τι άλλο θα χρειαστούμε. thanks
Liverpool89 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω δεν εχω δυστηχως..οταν το στησεις τραβα και καμια φωτο να δουμε την χαρα τους...
orotoi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν επιπλέον των μνημών που είπα παραπάνω βρήκα ακόμη.. 1χ 128MB PC133 1x Τροφοδοτικό 400W κάτι floppy drives, zip drive (καλά αυτό μπορεί να το θέλει ο dimitrisOS ), cd/dvd player, κάρτες γραφικών (άγνωστο αν δουλεύουν.. δεν έχω κάπου να τις δοκιμάσω) και ίσως περισέψει ενα κουτι midi atx (είναι ενός φίλου και ίσως το θέλει δεν τον εχω ρωτήσει..), ενα scsi controller και ενα scsi plextor recorder* *καλά ακόμα θυμάμαι πόσο το χα πάρει αυτό.. λολ 120.000δρχ !!! Σκέφτομαι τι τιμές παίζαν παλιά και γελάω... Αν βρώ κατι άλλο στην πορεία ενημερώνω.. Ξανά μπράβο για την πρωτοβουλία.. Εννοείται μετά φωτος να δούμε χαρούμενες φατσούλες.. υγ.. απο τα κομμάτια που θα μαζέψεις, κράτα έξω κάνα motherboard (χαλασμένο ξέρω γω) να μάθουν πως είναι και μέσα ένας υπολογιστής..
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Έχουμε και λέμε Ευχαριστώ και πάλι τον Δημήτρη JIMBOAthens. Μου έδωσε μνήμες sdram 128-256 mb που βάλαμε σε 2-3 pc σαν extra , ακομα modem και lan card ( η LAN θα μας χρειαστούν κάπου ) Και θα βάλω και άλλες δυο ram σε ένα P ΙΙΙ που ετοιμάζω , θέλω έναν δίσκο σε αυτό το pc καλύτερα ( 7200 rpm) αν έχει κάποιος μου λέει. Καθώς και σε αυτό θα βάλω και μια AGP svga που μου έδωσε ο Δημητρης , το mobo του P4 478 είναι OFF οπότε θα το έχουν τα πιτσιρίκια για να βλέπουν πως είναι ένα motherboard Ευχαριστώ ακόμα τον Luciddream ( Γιώργο ) που μου έδωσε ένα mobo gigabyte socket 775 με P 4 3.2 ghz cpu και 512 mb ddr ram. Παίζουν άψογα και θα τα βάλω στο κουτί του JIMBOAthens που περίσσεψε από το P4 478. Ακόμα δεν έπαιζε η svga που μου έδωσε και θα πάει και αυτή για τα πιτσιρίκια. Το dvdrw teac το καθάρισα μέσα και παίζει μια χαρά θα πάει για το παραπάνω pc Και μου έδωσε ένα ακόμα dvd rom δεν έχω δει αν δουλεύει ακόμα και κάποια fan. Και αν σκεφτούμε δεν είναι παλιό αυτό το mobo για να το χαρίσεις, thanks και πάλι. Ευχαριστώ ακόμα τον mitsoskolovos που προσφέρθηκε να μου στείλει κάποια πράγματα από Βόλο αλλά δεν δέχτηκα λόγο ότι είναι μακριά και δεν ήθελα να επιβαρυνθεί ( μου είπε ακόμα και με δικά του μεταφορικά , μπράβο και σε αυτόν ). atropa σου έχω στείλει ένα μήνυμα και περιμένω απάντηση. CaptainHog και orotoi thanks και σε εσάς αν θέλω κάτι θα ενημερώσω. Τώρα όπως είπα θα ήθελα έναν δίσκο στις 7200 άσχετου χωρητικότητας. thanks
toniloco3 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2011 εχω εναν 40αρι απο το παλιο μου συστημα αλλα δν ξερω αν ειναι 7200 ειναι wd400 με μια μικρη ψαχτικη στο νετ ελεγε 7200...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα