Προς το περιεχόμενο

Αγορά Κάρτας Γραφικών

getwinner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα θέλω να αγοράσω μια καινούρια κάρτα γραφικών για το παλιό μου σύστημα..το pc είναι περίπου 6 ετών..εκτός από το τροφοδοτικό πρέπει να προσέξω και κάτι άλλο?τροφοδοτικό έχω thermaltake 600w

Δημοσ.

radeon 1650 512 mb αλλά μου κάηκε.κυρίως για το ίντερνετ και για παιχνίδια χωρίς μεγάλες απαιτήσεις όπως η σειρά από τα football manager.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513464 σκέφτομαι γ αυτή με σκοπό να πάρω και κάποιες μνήμες.τι προτείνεις?υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα εκτός από το τροφοδοτικό?

Δημοσ.

θα πάρω ram οπωσδήποτε.αυτή που μου έστειλες έχει απαιτήσεις συστήματος windows 7 και υποδοχή pci express 2. η μητρική μ νομίζω υποστηρίζει μόνο pci express.επίσης έχω windows xp.τι λες γ την asus ?

Δημοσ.

Κοίτα, η περίπτωσή σου δεν είναι τόσο απλή.

Εκτός του ότι χρειάζεσαι και μνήμη, μπορείς να βρεις σε αγγελία κάποια μεταχειρισμένη, όπως και μνήμη εξάλλου.

Αυτό σε ενδιαφέρει ή μπα;

Μια χαρά παίζουν και σε ΧΡ όλες αυτές. Επίσης δεν τίθεται θέμα με το PCIe 2.0.

Αν δεν πας στην 5670, πήγαινε σε μια 5570.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρεις κάποια με ακόμα λιγότερες δυνατότητες αφού σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, έστω και με λίγες απαιτήσεις.

Δημοσ.

εντάξει φίλε ευχαριστώ.το θέμα με την υποδοχή pci express το έθιξα γιατί δοκίμασα μια asus EAH5770 στο σύστημά μου και δεν ανταποκρίνονταν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...