koularasss Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2011 μπορεις να μου δειξεις πως να το κανω γτ το asus κολλαει παρα πολυ!!!!
TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 μπορεις να μου δειξεις πως να το κανω γτ το asus κολλαει παρα πολυ!!!! Διαβαζεις εδω http://liliputing.com/2009/09/asus-eee-pc-1101ha-review.html http://liliputing.com/2009/07/asus-eee-pc-1101ha-can-be-overclocked-by-15-to-32.html http://netbooked.net/blog/overclocking-the-asus-eee-pc-1101ha/
koularasss Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 πρεπει να κανω και τα τρια η μονο το ενα και υπαρχει κινδυνος να το χαλασω? νομιζω το εκανα γτ ηθελε απλως μια μικρη ρυθμιση στο bios. και πως μπορω να δω στα ποσα ghz τρεχει? και στο συγκεκριμενο netbook μπορω να αναβαθμισω την ραμ σε 2gb?
TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2011 πρεπει να κανω και τα τρια η μονο το ενα και υπαρχει κινδυνος να το χαλασω? νομιζω το εκανα γτ ηθελε απλως μια μικρη ρυθμιση στο bios. και πως μπορω να δω στα ποσα ghz τρεχει? και στο συγκεκριμενο netbook μπορω να αναβαθμισω την ραμ σε 2gb? Δεν χαλας/ει κατι Αν εννοεις και τα 3 link, στην ουσια λενε (πως γινεται) το ιδιο πραγμα. Ειναι ξεκαθαρο εκει: πως διαλεγεις +30% στο bios & πως λειτουργει το προγραμμα της Asus, μεσα στα Windows ωστε να εναλλασεις/επιλεγεις, εσυ τη συχνοτητα λειτουργιας της cpu [εκτος απο bios αν χρησιμοποιεις το προγραμμα: στο "super performance" ειναι @ 1.73GHz) Και για μνημη, εχουμε απαντησει πιο πριν -στο ιδιο thread- εν ολιγοις: Nαι μεν 2GB (1 stick!), αλλα ξεχνας overclock. (εκτος και παρεις συγκεκριμενες μνημες, ή κανεις "κολπα"..)
hexdec Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Εγω εκανα το κολπο με την μνημη και το μηχανημα εχει 2gb και δυνατοτητα overclock
koularasss Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 την μνημη μπορω να την αλλαξω και μονος μου?
koularasss Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 απλα το απενεργοποιω του βγαζω την 1αρα ρραμ και του βαζω τη 2αρα και το ανοιγω?πως θα ειναι ποιο γρηγορο με την περισσσοτερη ραμ η με το overlock?
Voodooman Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Ναι,απλά βγάζεις την παλιά και βάζεις την καινούργια. Με την αύξηση μνήμης θα έχεις πιο καλά αποτελέσματα.
koularasss Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2011 ο αδερφος μου εχει ενα λαπτοπ απο το καλοκαιρι του 2008 υπαρχει πιθανοτητα να ειναι συμβατες οι μνημες?
TheDevilMayCare Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 πως θα ειναι ποιο γρηγορο με την περισσσοτερη ραμ η με το overlock? Αν χρηση μνημης ειναι κατω =< 1 GB, (νομιζω) καλυτερα με το overclock
Voodooman Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Από όσο ξέρω, για να κάνεις O/C σε netbook πρέπει να το έχεις στο ρεύμα, για να έχεις O/C με μπαταρία πρέπει να εγκαταστήσεις κάποιο πρόγραμμα. Αλλά netbook+μπαταρία+overclock=ελεεινή αυτονομία. Η παραπάνω μνήμη πιστεύω δίνει πιο χειροπιαστά αποτελέσματα σε καθημερινή χρήση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.