macabre_sunsets Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Blemished σημαίνει αλλοιωμένες. Λέτε να υπάρχει πρόβλημα? Αυτό ούτε καν που το σκέφτηκα. Ελπίζω να είναι όπως τα λέει ο Sebu και να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ίδια την συσκευή. Θα είναι πραγματικά κρίμα νομίζω. [...]Πότε να το περιμένουμε στην πόρτα μας;[...] Ελπίζω σύντομα. Όσοι πλήρωσαν με πιστωτική κάρτα, ξέρετε πόσο βγήκε τελική τιμή; Μέσω paypal εμένα μου βγήκε 59.62€ νομίζω, ενώ μέσω Google όταν κάνω την μετατροπή βγαίνει περίπου 57€. Να δω πόσα τρώει το paypal.
gkp Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Το χτύπησα και εγώ τελικά και ο θεός βοηθός
k_dinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Σιγουρα ειναι καλη τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο, αλλα ποσο χρησιμο μπορει να ειναι? Νομιζω υπαρχουν αρκετα προγράμματα που μπορεις να ελενξεις το pc απο το κινητο, πχ όπως το Salling Clicker
macabre_sunsets Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 [...]Νομιζω υπαρχουν αρκετα προγράμματα που μπορεις να ελενξεις το pc απο το κινητο, πχ όπως το Salling Clicker Η κάθε λύση έχει τα θετικά και τα αρνητικά της. Προστέθηκε ένα ακόμα πληκτρολόγιο στο αρχικό post εάν θέλει κάποιος.
kukukali Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 και τα 2 ειναι με συνδεση bluetooth ???
JIMBOAthens Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Προστέθηκε ένα ακόμα πληκτρολόγιο στο αρχικό post εάν θέλει κάποιος. Δεν παίρνει τον εκπτωτικό κωδικό σε αυτό...
MacPhisto Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 το dinovo mini δουλευει οταν υπαρχει 2ο keyboard πανω στην ιδια συσκευη , πχ pc;; ή πρεπει να βαζεις/βγαζεις ολη την ωρα;;; thaaaaanks...
macabre_sunsets Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν παίρνει τον εκπτωτικό κωδικό σε αυτό... Μάλλον θα τελείωσε η προσφορά. Θα το σβήσω για να μην υπάρχει μπέρδεμα.
steveee Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Στο τελος θα με κανετε να τσιμπησω και γω ενα, χωρις να το χρειαζομαι...
kyriosotinanai Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 το dinovo mini δουλευει οταν υπαρχει 2ο keyboard πανω στην ιδια συσκευη , πχ pc;; Δουλεύουν όλα παράλληλα, no worries
karasardelis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Με τον κωδικό mht4ipgmt παίρνετε έκτπωση 15% σε οποιοδήποτε ποντίκι επιλέξετε και φυσικά αν είναι πάνω από 20 παίρνετε και το ποντικι δώρο Για παράδειγμα εγώ έβαλα στο καλάθι το MX Anywhere και το ποντίκι-δώρο Μ305 (μπήκε αυτόματα) και όλα μαζί βγαίνουν €58 (με το κουπόνι)!!! http://www.logitech.com/en-gb/mice-pointers/mice/devices/5846
kanari Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν παίρνει τον εκπτωτικό κωδικό ούτε στο diNovo Mini...
macabre_sunsets Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Πιθανώς να έληξε και αυτή η προσφορά. Ελπίζω να παραλάβουν όσοι παραγγείλαν και να είναι ευχαριστημένοι με το προϊόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.