Προς το περιεχόμενο

Logitech diNovo Mini™ - Blemished Box + Wireless Mouse M305 Red Tendrils = ~60€ @ logitech

macabre_sunsets

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Blemished σημαίνει αλλοιωμένες.

Λέτε να υπάρχει πρόβλημα?

Αυτό ούτε καν που το σκέφτηκα. Ελπίζω να είναι όπως τα λέει ο Sebu και να μην υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ίδια την συσκευή. Θα είναι πραγματικά κρίμα νομίζω.

[...]Πότε να το περιμένουμε στην πόρτα μας;[...]

Ελπίζω σύντομα.

Όσοι πλήρωσαν με πιστωτική κάρτα, ξέρετε πόσο βγήκε τελική τιμή; Μέσω paypal εμένα μου βγήκε 59.62€ νομίζω, ενώ μέσω Google όταν κάνω την μετατροπή βγαίνει περίπου 57€. Να δω πόσα τρώει το paypal.

Δημοσ.

Σιγουρα ειναι καλη τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο, αλλα ποσο χρησιμο μπορει να ειναι?

Νομιζω υπαρχουν αρκετα προγράμματα που μπορεις να ελενξεις το pc απο το κινητο, πχ όπως το Salling Clicker

Δημοσ.

[...]Νομιζω υπαρχουν αρκετα προγράμματα που μπορεις να ελενξεις το pc απο το κινητο, πχ όπως το Salling Clicker

Η κάθε λύση έχει τα θετικά και τα αρνητικά της.

Προστέθηκε ένα ακόμα πληκτρολόγιο στο αρχικό post εάν θέλει κάποιος.

Δημοσ.

Με τον κωδικό mht4ipgmt παίρνετε έκτπωση 15% σε οποιοδήποτε ποντίκι επιλέξετε και φυσικά αν είναι πάνω από 20 παίρνετε και το ποντικι δώρο

Για παράδειγμα εγώ έβαλα στο καλάθι το MX Anywhere και το ποντίκι-δώρο Μ305 (μπήκε αυτόματα) και όλα μαζί βγαίνουν €58 (με το κουπόνι)!!!

http://www.logitech.com/en-gb/mice-pointers/mice/devices/5846

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...