Προς το περιεχόμενο

φορητός Dell INSPIRON N5040 P6200 στα 412 €

nek4d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο newsletter κωτσόβολου:

Link

Δεν είναι καμιά "τρελλή" προσφορά (shared vga) αλλά καθόλου άσχημη προσφορά για dell, λαμβάνοντας υπόψιν ότι στον κωτσό παίζουν και πραγματικές άτοκες δόσεις.

Χαρακτηριστικά:

Dell INSPIRON N5040 (15) P6200

Τύπος Επεξεργαστή : Intel Pentium Processor P6200 (3M Cache, 2.13 GHz)

Λειτουργικό Σύστημα : Windows 7 Home Premium (64bit)

Ταχύτητα Επεξεργαστη σε Ghz : 2.13

Τύπος Μνήμης : DDR3

Μνήμη : 2 GB

Χωρητικότητα HDD : 320 GB

Ταχύτητα HDD σε rpm : 5400

Κάρτα Ήχου : Onboard

Κάρτα Γραφικών : Intel GMA Shared

Κάρτα Δικτύου :

Οπτικό Μέσο : DVD RW

Card Reader :

Τύπος Panel : LED

Μέγεθος Οθόνης σε Ίντσες : 15.6

Ανάλυση : 1366x768

Πρότυπο : HD

Webcam :

Αριθμός Θυρών USB 2.0 : 3

Bluetooth : Όχι

WiFi : 802.11b/g/n

Τύπος Μπαταρίας : Ιόντων Λιθίου

Pointing Device : Touch Pad

Βάρος σε Kg : 2.7

Δημοσ.

με ελαχιστα χρηματα παραπανω πας σε ι3 1ης γενιας ( και με λιγα ακομα σε ι3 2ης γενιας με 7200ρπμ σκληρο δισκο 4gb ram. )

--> Dell Inspiron 15R 5010 - Laptop - Core i3 380M 2.53GHz - 15.6" LED - Μαύρο

2gb ram επίσης και "Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας" όπερ σημαίνει στα multirama ότι μπορεί να μην έρθει και ποτέ ή να είναι απλά κραχτο-προσφορά.

Δημοσ.

2gb ram επίσης και "Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας" όπερ σημαίνει στα multirama ότι μπορεί να μην έρθει και ποτέ ή να είναι απλά κραχτο-προσφορά.

τοτε σου εχω αντιπροταση για ι3 επεξεργαστη σε αυτα τα λεφτα --> Acer Aspire 5742-383G32Mnkk

και οριστε και ενας Dell που σ'αρεσουν --> Link happy.gif

οχι οτι δεν ειναι καλυτερη προταση...αλλα τα 4gb ram Που τα ειδες σε οραμα?

δεν εδειξα το ι3 2ης γενιας με τα 4GB ραμ, αυτος ειναι εδω --> http://www.e-shop.gr...l?id=PER.900678

(αν παρατηρησεις το σχολιο για τον 2ης γενιας ειναι μεσα σε παρενθεση, τα αλλα δυο που δεν ειναι κολλανε μαζι - simple math)

Δημοσ.

τοτε σου εχω αντιπροταση για ι3 επεξεργαστη σε αυτα τα λεφτα --> Acer Aspire 5742-383G32Mnkk

και οριστε και ενας Dell που σ'αρεσουν --> Link happy.gif

δεν εδειξα το ι3 2ης γενιας με τα 4GB ραμ, αυτος ειναι εδω --> http://www.e-shop.gr...l?id=PER.900678

(αν παρατηρησεις το σχολιο για τον 2ης γενιας ειναι μεσα σε παρενθεση, τα αλλα δυο που δεν ειναι κολλανε μαζι - simple math)

Acer ... μακρυα κ αγαπημένοι!

msystems, μια χαρά (με διαφορά τις έντοκες δόσεις).

eshop, οχι φιλε, παει για κλεισιμο κ φερνει μηχανηματα παραλληλης εισαγωγης που σημαινει μπλεξιματα με εγγυήσεις.

(εγώ δεν πήρα τίποτε, τα postara ενημερωτικά, έχω 5-6 φορητά κ καταπιέζω την καταναλωτική μου μανία, εν μέσω κρίσης και έχω βάλει στοίχημα να πάρω το επόμενο φορητό από Μάρτιο κ μετά με usb3 μεσα :-))

Υπάρχουν καλές προσφορές τριγύρω, γιατί δεν ανοίγεις σχετικό θέμα όταν βρίσκεις κάτι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...