moldovan20 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Το getz με το υγραέριο είναι πολύ καλή περίπτωση . Έχω φίλο με jeep cherokee με υγραέριο και μόνο θετικά μπορώ να σου πω .
lary7 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 1000ρι Ibiza μην παρεις με τιποτα. Τραγικος συνδιασμος μηχανης και σκαφους. Στα 1.100 δες και κατι σε peugeot 106-206 που βρισκεις και φθηνα ανταλακτικα, μηχανη ειναι πολυ καλη για τα κυβικα της. Αμα τωρα εισαι αθηνα και θεσσαλονικη δες και κατι σε C1 ή Aygo,ειναι απιστευτα βολικα για μεσα στην πολη. Και το Getz ειναι καλη επιλογη αρκει ο προηγουμενος ιδιοκτητης να του φερθηκε καλα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Το getz με το υγραέριο είναι πολύ καλή περίπτωση . Έχω φίλο με jeep cherokee με υγραέριο και μόνο θετικά μπορώ να σου πω . Για το υγραεριο ισως αλλα ....για το jeep χαρατσι και τελη κυκλοφοριας μονο θετικα δεν ειναι.
moldovan20 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Για το υγραεριο ισως αλλα ....για το jeep χαρατσι και τελη κυκλοφοριας μονο θετικα δεν ειναι. Σαφώς και εννοώ το υγραέριο και μόνο
Ntinaras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 παρε το γκετζ με το υγραεριο πριν στο παρει αλλος
dimitrisOS Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 smart μην πας πολλα προβλημα mini μην πας που λες γιατι ακριβα ανταλλακτηκα οπως και το smart εγω προτηνω ενα aygo που μου αρεσει πολυ
nik-dim Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. όχι δεν είμαι Αθήνα, είμαι επαρχία. από ότι κατάλαβα Ibiza το ξεχνάω … χθες που το συζήταγα με ένα φίλο μου , μου είπε για matiz . εσείς τι λέτε ? από κατανάλωση service και ανταλλακτικά τι λέει???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.