Προς το περιεχόμενο

Φοιτητής για αγορά αυτοκίνητου

nik-dim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας ,

είμαι φοιτητής και σκέφτομαι να αγοράσω ένα μικρό οικονομικό αυτοκίνητο .

θέλω κάτι έως 5000 ευρώπουλα , και έως το πολύ 1300 cc (προτιμότερο 1100)

Το ζητούμενο είναι να είναι οικονομικό (σε κατανάλωση-service-ανταλλακτικά).

δεν με ενδιαφέρουν οι επιδώσεις καθώς η πόλη σπουδών και κατοικίας απέχουν 60-70 χλμ.

και τα ταξίδια δεν είναι καθημερινά αλλά μια φορά στις 15 μέρες .

σκέφτομαι κάτι σε getz 1100 cc , Ibiza 1000 cc , ή mini 1100 cc εσείς τι προτείνετε ??

τι αμαξάκι να κοιτάξω σε αυτή την κατηγορία ???

Δημοσ.

Σου προτείνω το ibiza 100%!!

Tο καλύτερο στα λεφτά αυτά είναι ενα ibiza!

Τωρα διάλεξε πια έκδοση θές!

Εγω προτείνω 1,400 κυβικά 101 άλογα! Πολύ αξιόλογο ! Το έχει ενας φίλος μου!

Εγω εχω το 1,400 με τα 115 άλογα!

Δημοσ.

leonidas_fs

σε ευχαριστώ

Μπα, δεν θέλω 1400 . πραγματικά μου πέφτει πολύ …

Θέλω κάτι μικρότερο…

το seatάκι οκ είναι τρέλa και το Ibiza

Δημοσ.

Με αυτά τα λεφτά μπορείς να βρεις άριστο Getz μέχρι 3ετίας. (Από ιδιώτη αλλά και από Μαντρά)

Δημοσ.

Ψαξε τότε για 1,200 Seat. Βγαίνει μέχρι και 105 άλογα!

Έως 5χιλιάρικα (γιατί έως τόσο λέει ο ts ότι θέλει να δώσει); δώσε μου σχετικό λινκ please να κανονισω ένα για την κοπελιά!

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Δημοσ.

Μηχανικά επειδή ακούγονται για κινητήρες toyota και σκυλιά και δεν συμμαζεύεται θα πήγαινα σε getz. Παίζει και το fiat punto στην λίστα σου... το 1.2 8v με 60άλογα και το 1.2 16v με 80άλογα το ποιο οικονομικό δεν χρειάζεται να σου πω ποιο είναι...

Και εγώ έχω ακούσει για μεγάλες καταναλώσεις αλλά Γιάννη ο γιος σου οδηγάει όπως έσυ;; :devil:

Επίσης κοίτα και τα ανταλακτικά! Τα ιαπωνικά γενικά γουστάρουν να χρεώνουν ακριβά τα ανταλακτικά, δεν ξέρω τώρα με το getz τι παίζει απλά εφιστώ προσοχή :)

Δημοσ.

Για μενα μικρο και Γιαπωνεζικο ειναι η λυση.Ο γιος οδηγει πολυ νορμαλ αλλα το Ibiza ρουφαει.

Κοιτα τι λενε και αλλοι

http://www.insomnia.gr/topic/419756-ibiza-new-14-85ps-%CF%80%CE%BF%CF%83%CE%BF-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%B5%CE%B9/

Δημοσ.

το getz που προαναφερθηκε, 1.1 και με γκαζι...ππιστευω δεν παει πιο οικονομικο απο αυτο! το επομενο ειναι παπακι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...