Προς το περιεχόμενο

Lexar 16GB Micro SDHC - €14.99 !!!!

IcemanGr71

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/Samsung-MB-MSAGAEU-Essential-Class-MicroSD/dp/B0058TUDGE/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1317108333&sr=8-8

Καλύτερη είναι αυτή και συμφέρει αν αγοράσεις πάνω από 25£ για να έχεις δωρεάν μεταφορικά.

Υπάρχει και αυτή SanDisk 16GB microSDHC Memory Card σε πολύ καλή τιμή επίσης....

Δημοσ.

Φιλε, ναι πολυ καλη προσφορα, αλλα θα ξενερωσεις αν πας να την παραγγειλεις απο το play γιατι ειναι στην κατηγορια mobile ή electronics, απο τις οποιες δεν στελνουν προιοντα!

Δημοσ.

επίσης έχετε υπόψιν ότι οι κάρτες αυτές με class 6, 4 kai 2 είναι πολύ αργές!!

Βγαίνω λίγο offtopic αλλά έχω μια απορία.Όσο μεγαλύτερο το class τόσο πιο γρήγορη η κάρτα?

Δημοσ.

Βγαίνω λίγο offtopic αλλά έχω μια απορία.Όσο μεγαλύτερο το class τόσο πιο γρήγορη η κάρτα?

απ'οτι εχω καταλαβει ναι, λογικα κατι εχει να κανει με την διαταξη της καρτουλας. αναρωτιεμαι αν αξιζει να δωσεις παραπανω χρηματα για class 10 4GB ενω με τα ιδια παιρνεις class 4 16GB

Δημοσ.

Όσο μεγαλύτερο το class τόσο πιο γρήγορη είναι η κάρτα.

Ο αριθμός κλάσης είναι ενδεικτικός της μικρότερης ταχύτητας εγγραφής σε Megabytes ανά δευτερόλεπτο (MB/s).

Δείτε wiki: http://en.wikipedia.org/wiki/Secure_Digital#Speed_Class_Rating

Πρακτικά μνήμες κάτω από 6 δεν κάνουν για αναπαραγωγή βίντεο.

Επίσης πάνω από 6 δεν είναι σίγουρο ότι θα εκμεταλλευτούν σωστά από τη συσκευή. Η συσκευή μπορεί να είναι πιο αργή από την κάρτα.

Θεωρητικά η συσκευή μπορεί να διαβάσει την κλάση της κάρτας και να ενεργήσει ανάλογα.

Δημοσ.

Σωστός αλλά προσοχή γιατί είναι Class 2 άρα πιο αργή από Class 6

Βασικα Class 4 ειναι... δες και την 4η φωτο...

Την εχω αγορασει αλλωστε ;)

Και στην ουσια το "Class" ειναι δεικτης της ελαχιστης ταχυτητας, οχι της μεγιστης.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...