eleni_93 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιά σήμερα έκανα παραγγελεία το καινούργιο μου laptop (dell inspiron Q15R Core i5 2410M 2.30GHz) το οποίο θα παραλάβω την Τετάρτη. Επειδή είμαι άσχετη θα ήθελα να μου πείτε κάποια από τα βασικά προγράμματα που πρέπει να κάνω εγκατασταση με το "καλημέρα",όπως επίσης αν μου προτείνετε να αγοράσω το panda2012 και που μπορω να βρω τα office microsoft(όχι τα openoffice)
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Τα ¨βασικα¨προγραμματα διαφερουν αναλογα με τη χρηση, εαν θελεις την αναφερεις. Σχετικα με το microsoft office, click me
basilis5 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 το ms office μπορεις να το αγορασεις απο ολα τα καταστηματα η/υ. αν θες απο τον θειο, δεν επιτρεπεται η δημοσιευση τετοιου περιεχομενου.. για antivirus προτεινω avast home free edition. νε το καληνερα θα χρειαστεις java, fladh player, firefox-chrome ισως, pdf reader ( acrobat-foxit) img burn για να καις iso, deamon tools lite, για να κανεις mount images, vlc για ταινιες, divx xvid codecs.. και μετα αναλογα τις αναγκες σου
eleni_93 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Το avast είναι αξιόπιστο ...; Είμαι χρήστης imac και τα έχω παρατήσει λίγο τα windows. Τα office πόσο κοστίζουν γνωριζεις... thanks
barca10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Τα office πόσο κοστίζουν γνωριζεις... thanks http://www.skroutz.gr/c/115/efarmoges-grafeiou.html?keyphrase=microsoft+office+2010
eleni_93 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Είδα την τιμή και.... μάλλον θα πάω στα openoffice. H χρήση είναι ίντερνετ ταινίες μουσική και εργασίες για σχολή και κανένα online παιχνιδάκι
accipio Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Πρέπει να σκεφτείς και ποια προγράμματα θα... βγάλεις, καθώς, όσο να 'ναι, τη σαβούρα του θα την έχει και, αν μη τι άλλο, θα καθυστερεί την εκκίνηση φορτώνοντας περιττά προγράμματα. Από άλλα προγράμματα προτείνω: - CCleaner για γενικό καθαρισμό, - Media Player Classic Home Cinema ή VLC για αναπαραγωγή αρχείων βίντεο, - ενδεχομένως Winamp ή Foobar2000 για αρχεία ήχου (αν δεν σου αρέσει ο Windows Media Player), - CDBurnerXP ή InfraRecorder ή ImgBurn ή BurnAware Free για εγγραφές οπτικών μέσων, - 7zip ή WinRAR για συμπιέσεις-αποσυμπιέσεις αρχείων, - Malwarebytes Anti-Malware ή Superantispyware για αντιμετώπιση spyware, - Everything για εύκολη και άμεση εύρεση αρχείων στον υπολογιστή, - Adobe Reader ή PDF-XChange Viewer για αρχεία pdf, - Virtual Clone Drive για δημιουργία εικονικού drive και προσάρτηση αρχείων iso κτλ.
Timonkaipumpa Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Το avast είναι αξιόπιστο ...; Είμαι χρήστης imac και τα έχω παρατήσει λίγο τα windows. Τα office πόσο κοστίζουν γνωριζεις... thanks Αφού έχεις iMAC γιατί δεν πήρες MAC φορητό;
flik Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Ότι είπε ο accipio, αλλά να τονίσω καλύτερα mpc-hc αντί για vlc. Επίσης 7-zip αντί για winrar, μιας και είναι free και σε καλύπτει απόλυτα.
JohnXarxas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 τα δικά μου βασικά προγράμματα είναι αυτά και τα περισσότερα είναι για ασφάλεια [free] ccleaner [€€€]panda antivirus [free] malwarebytes [€€€]corel video studio [free]virtual dj [free]winamp with plugin [free]photofilte [free]VLC [€€€]microsoft office [free]chrome [free]firefox [€€€]auslogics boostspeed [free]super antispyware [free]7-zip [free]imgburn με μπλε έχω επισυμάνει αυτά που έχουν να κάνουν με τα ενδιαφέροντα
eleni_93 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Timonkaipoumpa... πολλά τα λεφτά για laptop mac...Στο μέλλον το έχω στα σχέδια μου
beatshooter Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Εχει κανει το ofice2010?Αν μπορει να βοηθησει πμ.Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.