Προς το περιεχόμενο

Προγράμματα θα χρειαστώ...;

eleni_93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά σήμερα έκανα παραγγελεία το καινούργιο μου laptop (dell inspiron Q15R Core i5 2410M 2.30GHz) το οποίο θα παραλάβω την Τετάρτη. Επειδή είμαι άσχετη θα ήθελα να μου πείτε κάποια από τα βασικά προγράμματα που πρέπει να κάνω εγκατασταση με το "καλημέρα",όπως επίσης αν μου προτείνετε να αγοράσω το panda2012 και που μπορω να βρω τα office microsoft(όχι τα openoffice)

• Moderators
Δημοσ.

Τα ¨βασικα¨προγραμματα διαφερουν αναλογα με τη χρηση, εαν θελεις την αναφερεις.

Σχετικα με το microsoft office, click me

Δημοσ.

το ms office μπορεις να το αγορασεις απο ολα τα καταστηματα η/υ. αν θες απο τον θειο, δεν επιτρεπεται η δημοσιευση τετοιου περιεχομενου..

για antivirus προτεινω avast home free edition.

νε το καληνερα θα χρειαστεις java, fladh player, firefox-chrome ισως, pdf reader ( acrobat-foxit) img burn για να καις iso, deamon tools lite, για να κανεις mount images, vlc για ταινιες, divx xvid codecs.. και μετα αναλογα τις αναγκες σου

Δημοσ.

Το avast είναι αξιόπιστο ...; Είμαι χρήστης imac και τα έχω παρατήσει λίγο τα windows. Τα office πόσο κοστίζουν γνωριζεις... thanks

Δημοσ.

Είδα την τιμή και.... μάλλον θα πάω στα openoffice. :) H χρήση είναι ίντερνετ ταινίες μουσική και εργασίες για σχολή και κανένα online παιχνιδάκι

Δημοσ.

Πρέπει να σκεφτείς και ποια προγράμματα θα... βγάλεις, καθώς, όσο να 'ναι, τη σαβούρα του θα την έχει και, αν μη τι άλλο, θα καθυστερεί την εκκίνηση φορτώνοντας περιττά προγράμματα.

Από άλλα προγράμματα προτείνω:

- CCleaner για γενικό καθαρισμό,

- Media Player Classic Home Cinema ή VLC για αναπαραγωγή αρχείων βίντεο,

- ενδεχομένως Winamp ή Foobar2000 για αρχεία ήχου (αν δεν σου αρέσει ο Windows Media Player),

- CDBurnerXP ή InfraRecorder ή ImgBurn ή BurnAware Free για εγγραφές οπτικών μέσων,

- 7zip ή WinRAR για συμπιέσεις-αποσυμπιέσεις αρχείων,

- Malwarebytes Anti-Malware ή Superantispyware για αντιμετώπιση spyware,

- Everything για εύκολη και άμεση εύρεση αρχείων στον υπολογιστή,

- Adobe Reader ή PDF-XChange Viewer για αρχεία pdf,

- Virtual Clone Drive για δημιουργία εικονικού drive και προσάρτηση αρχείων iso κτλ.

Δημοσ.

Το avast είναι αξιόπιστο ...; Είμαι χρήστης imac και τα έχω παρατήσει λίγο τα windows. Τα office πόσο κοστίζουν γνωριζεις... thanks

Αφού έχεις iMAC γιατί δεν πήρες MAC φορητό;

Δημοσ.

Ότι είπε ο accipio, αλλά να τονίσω καλύτερα mpc-hc αντί για vlc.

Επίσης 7-zip αντί για winrar, μιας και είναι free και σε καλύπτει απόλυτα.

Δημοσ.

τα δικά μου βασικά προγράμματα είναι αυτά

και τα περισσότερα είναι για ασφάλεια

[free] ccleaner

[€€€]panda antivirus

[free] malwarebytes

[€€€]corel video studio

[free]virtual dj

[free]winamp with plugin

[free]photofilte

[free]VLC

[€€€]microsoft office

[free]chrome

[free]firefox

[€€€]auslogics boostspeed

[free]super antispyware

[free]7-zip

[free]imgburn

με μπλε έχω επισυμάνει αυτά που έχουν να κάνουν με τα ενδιαφέροντα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...