Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Gtx 460

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν να μια εικόνα από το furmark και το κάνει και σε ένα παιχνίδι τουλάχιστον (League of legends) ανά καιρούς τώρα τελευταία . Γραμμές και κολλήματα και κρασάρισμα των drivers. ¨Εβαλα πιο παλιούς, έβαλα πιο καινούριους , έβαλα και τους beta τους τελευταίους. Το πρόβλημα λύνεται κατά τύχη μετά από κανένα restart και μετά εμφανίζεται χωρίς να κάνω κάτι.

Να την κάνω underclock (δεν έχω ιδέα)

Να την στέίλω πακέτο?

Είναι η Palit.

Χμ , τώρα έπαιξα με το evga precision και όσο ανεβάζω το memory clock στο 1800 τόσο μαμιέται. Αλλά και πιο κάτω κοντά στο 1600 δεν εξαφανίζεται πλήρως . Παίζει να βγει και καμμια γραμμούλα. Στο 1694 mem clock βγαίνει 1-2 γραμμούλες στο ντόνατ. Λοιπόν είναι το memory clock. Τι κάνουμε ? RMA?

post-117083-0-37852300-1317068967_thumb.jpg

Δημοσ.

Κατεβασε το msi afterburner και βαλε μια χειροκινητα τον ανεμιστηρα ας πουμε στο 70% και ξανατρεξε μια το bench.

Edit:ωπα ωπα μετα ειδα οτι στο τεστ ο ανεμιστηρας εφτασε στο 79% αλλα απο βαθμους ξεσκιστηκε.

Απο θερμοκρασιες της καρτας γενικοτερα πως πας?γιατι λογικο ειναι μετα απο ρεσταρτ να στρωνει,προλαβαίνει να κρυωσει λιγο και μετα που ζεσταίνετε παλι τα ιδια.

Την εχεις καθαρισει ποτε?

Δημοσ.

Είναι καθαρή, την έχω βγάλει πρόσφατα και από την αρχή είχε μεγάλες στροφές και θερμοκρασίες. Πρέπει να φταίει η ρημαδο υλοποίηση . Με 1600 mem clock δεν μου έκανε τίποτα. Επίσης στο παιχνίδι που παίζω άντε να φτάσει 60-70

Δημοσ.

Αμα σε μαμιασια ρολογια συνεχίζει και σου βγάζει artifacts ... ναι σε περνει ανετα για rma!!

Δημοσ.

Δεν νομιζω να εχεις μεγαλη μειωση στην αποδοση μιας και την μεγαλτερη δουλεια την κανει ο πυρηνας.οι μνημες σιγα ποσο να σε κοψουν?

Αλλα πηγαινε την για RMA ρε συ τωρα που μπορεις γιατι ενδεχεται να μην αντεξει για πολυ ακομα.

Εαν δεν την δεχτουν τοτε δουλευε την στα 1600.

Δημοσ.

Παιδια και μονο οτι ειναι παλιτ φτανει συγνωμη κιολας δεν λεω οτι φταει κατι στην αιτερεια απλα ειχα πολλα πρωβλημματα με της παλιτ και υπαληλος οταν τον ειπα αυτο το πραγμμα μου ειπε οτι η παλιτ δεν ειναι και πολυ σταθερη στις καρτες γραφικων της αλλες βγαινουνε καλες αλλες οχι, παντος αφου βγαζει χαλασμενα σχεδια και ετσι προτων εχει αυξημενη θερμοκρασια και δευτερον εχει καμμενα chip μνημης επανω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...