Προς το περιεχόμενο

Πόσο κάψιμο έχει ρίξει το παλικάρι?

Tsino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...κι αν βάλεις ότι ώρες-ώρες γράφει κάτι χόουμ-μέηντ σύνθετες που πιάνουν μια σειρά η κάθε μια, είναι να βαράς το κεφάλι σου. Πολύ byte λέμε.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σιγά.

Τον τρώνε χαλαρά λάχανο

ThReSh με γύρω στα 17 μηνύματα κάθε μέρα για 8 χρόνια

και

karmen1983 με γύρω στα 21 κάθε μέρα εδώ κι έναν χρόνο

Χώρια που δεν είναι δα και ο μόνος με ανάλογα στατιστικά, υπάρχουν κάτι poulinos, κάτι alexzzz, κάτι washcloud που το βαράνε καλά κι αυτοί (το πληχτρολόγιο)

To αυτό ακριβώς. Τι να πεί ο thresh με 50,000 δηλαδή; Και δεν είμαι και σίγουρος αν στο προφίλ του φαίνονται και του μπλα μπλά.

Δημοσ.

Και εγω απο περυσι τον Σεπτεμβρη γραφω (ασχετα αν ειχα 0 ποστ για εναν χρονο) και ειμαι 2000 ( ; ) καπου εκει.

Βαλε και σε αλλα φορουμ οτι εχω αλλες 3000 παμε καπου στα 5000 σε εναν χρονο.

Μην ξεχνας ομως οτι καποιοι απο εμας ενδεχομενως να εχουμε δουλεψει σε net cafe (πως να περασει η ωρα; ) ή καποιοι αλλοι.. στο δημοσιο. B) Εκει να δεις πως ανεβαινουν τα ποστς.

Δημοσ.

Αν σκεφτείς οτι ο washcloud έχει γράψει συνολικά περισσότερες λέξεις από ολο το υπόλοιπο φορουμ συνολικά τότε τα μηνυματα του thresh δεν ειναι τιποτα :P

Είναι τόσες πολλές, που το συνολικά το βάζουμε 2 φορές για να τις καλύψουμε όλες!!! Αλήθεια, κοίταχτε το μήνυμα του κρισξξξ

Δημοσ.

Είναι πολλά 12 posts την μέρα;Δηλαδή τρως πολλή ώρα να τα κάνεις;

Εμ, δεν γίνεται, εκ των πραγμάτων, να έχεις άποψη για όλα, και τα ποστ πρέπει να έχουν ένα νόημα, πχ το "ορίστε;" δεν είναι ποστ, μια μπούρδα είναι.:Ρ

Δημοσ.

Μην ξεχνάς φίλε μου ότι στο forum υπάρχουν αρκετά μέλη που προσφέρουν καθημερινά συμβουλές/βοήθεια σε πολλά θέματα.

Ε, δεν μπορείς να πεις καμμένο τον άλλο επειδή μοιράζεται την όποια γνώση έχει

Δημοσ.

Για εμένα παίζει ρόλο η ώρα στην οποία γράφονται τα μηνύματα.

Κάποιος που στέλνει μηνύματα καθημερινά και ιδιαίτερα βραδινές ώρες για χρόνια συνεπάγεται:

Δε μαμάει

Δε μιλάει

Δε συναναστρέφεται με αληθινούς (με σάρκα και οστά) ανθρώπους.

Είναι καμένος και δε το έχει πάρει χαμπάρι.

Υπάρχουν εξαιρέσεις όπως οι mod λόγο του ότι είναι η δουλειά τους, άνθρωποι με πολύ σοβαρά κινησιακά ή γενικά προβλήματα υγείας (πάρα πολύ σοβαρά), αυτοί που φιδιάζουν σε βραδινές εργασίες για να περάσει η ώρα.

Οι υπόλοιποι είναι κατεστραμμένοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...