LiquidOS Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδια γαιτι μου λετε ολλοι οτι δεν αξιζει...πειτε μου δηλαδη πιο αλλο 50αρι αξιζει αφου το πατε ετσι;(φιλικα παντα) Το μηχανακι θα το φτιαχνω εγω οτι και να γινει γιαυτο αλοστε θελω να παρω 2χρονο επηδη πολυ απλα δεν χριαζονται χρονισμα σαν τα 4χρονα... Είναι απλό. Ρώτησες αν συμφέρει. Σαφέστατα ΔΕΝ συμφέρει να σκαλίζεις. Κανένα μηχανάκι και ασχέτως κυβικών. Είναι πιό ορθολογική κίνηση να αγοράσεις άλλο, με τα χαρακτηριστικά που θέλεις, έστω κι αν χρειαστεί να κάνεις υπομονή μαζεύοντας φράγκα. Μη στραβώνεις, μιλάω εκ πείρας. Βελτίωσα το DR μου την άνοιξη, ξοδεύοντας πολλά χρήματα. DR παραμένει. Και τα τριπλά να έσκαγα, KTM ή HUSABERG δε θα γινόταν, πως θα μπορούσε άλλωστε... Η βελτίωση είναι σαράκι. Ξεκινάς π.χ. γιά ένα απλό pumber carb και καταλήγεις ν' αλλάξεις περίπου τα πάντα, εκτός του πλαισίου. Πολυέξοδο χόμπυ. Αν σου περισσεύουν, μαζί σου κι εγώ, προχώρα.
wertyo13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Φιλε το οτι ειναι ακρυβο χομπι συνφονω αλα το οτι δεν αλαζει ι ταχυτιτα διαφονω...εγω εχω στην ακρη γυρι στα 500 euro κ εχω σκοπω να τα ξοδεψω και να φτιαξω ενα απο τα γρυγοροτερα σκουτερ(που λεει ο λογος :Ρ)...το μηχανακι θα μου το αγορασουν οι γονεις μου ουτοσι αλλος οποτε γιατι οχι...; Τωρα καταλαβενεισ τι ενοω;...
NT1G Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ προτείνω με τα ρέστα να πάρεις και ένα λεξικό. Και όχι δεν θα φτιάξεις το γρηγορότερο μηχανάκι.
wertyo13 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Εγώ προτείνω με τα ρέστα να πάρεις και ένα λεξικό. Και όχι δεν θα φτιάξεις το γρηγορότερο μηχανάκι. Και πλυροφοριακα παντα...εχει διαφορα το σκουτερ απο το μηχανακι και γι αυτο χωρις να ξερεις απο αυτα μην κανεις καν τον κοπο να μπενεις σε τεττια θεματα και να την λες επειδη ετσι σαρεσει να ''χωνεις ταπες''...
NT1G Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Έλα έχουν διαφορά;; Σε λίγο θα μας πεις οτι έχει και διαφορά ο 4χρονος με τον 2χρονο κινητήρα. Τέλος πάντων κάνε οτι σε φωτίσει ο θεός.
palawiaris Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Για να ξεκινήσεις αγόρασε της Malossi ή Polini αυτές τις μεμβράνες (Φωτο).Κανονίζουν το μίγμα που μπαίνει στον κύλινδρο.Πρέπει να βγάλεις το καρμπυρατέρ όμως.Είναι από κάτω. Πάρε από καρμπόν.Τα μανίσια είναι μεταλικά.Τα μεταλικά κρατάνε πιο πολύ αλλά άμα χαλάσουν ο στρόφαλος καταστρέφεται. Από καρμπόν κρατάνε πιο λίγο αλλά άμα χαλάσουν δεν τρέχει σχεδόν τίποτα. Αν είναι πιο λεπτά σου δίνει ένα κλικ επιδόσεις χαμηλά και το μοτέρ ίσως στις ψηλές στροφές να μην δουλεύει τόσο ήσυχα.Πιο χοντρά δίνει επιδόσεις στις ψηλές.Για αυτό μόνο επώνυμα για ποιο σιγουριά. Υπάρχει περίπτωση όταν πας να το αλλάξεις,το μανίσιο να είναι κολλημένο -σαν τα πιρτσίνια-στον κορμό.Εκεί θα χρειαστείς ψιλό τρυπανάκι ή Dremel και μετά βίδα για να βάλεις. Εξάτμιση. Θα χρειαστείς.Καλές μάρκες οι Leovince,Stage 6,Giannelli,Technigas,Yasuni.Είναι λίγο ακριβές όμως.Κανα 150+ Αν αλλάξεις εξάτμιση θα χρειαστείς οπωσδήποτε βαράκια στο βάριο και ίσως πιο σκληρό ελατήριο συμπλέκτη.Αυτά είναι φτηνά. Δεν αλλάζεις τίποτα αν το μηχανάκι σου έχει κόφτη. Ειδικά αν αλλάξεις εξάτμιση και έχεις κόφτη θα πηγαίνει πιο χάλια. Τα δίχρονα αυτό το καλό έχουν.Κωλοφτάχνονται ακόμα και τα 50άκια
kage Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδια γαιτι μου λετε ολλοι οτι δεν αξιζει...πειτε μου δηλαδη πιο αλλο 50αρι αξιζει αφου το πατε ετσι;(φιλικα παντα) Το μηχανακι θα το φτιαχνω εγω οτι και να γινει γιαυτο αλοστε θελω να παρω 2χρονο επηδη πολυ απλα δεν χριαζονται χρονισμα σαν τα 4χρονα... Οσων αφορα τα 2χρονα 50αρια εχτως το runner sp το παλιο επηδη δεν βρισκω να πουλιετε τι αλλο μου προτινεις; http://www.car.gr/classifieds/bikes/?offer_type=sale&category=&make=12&variant=&price-from=&price-to=&so=dm&or=d®istration-from=®istration-to=%3C2009&rg=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=%3C60&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&hi=&modified= στην εποχη μου αυτα περναμε.εχει ψυγειο σε αντιθεση με το typhoon και το ζιπ.υπαρχει και το nrg,aprilia rs. @palawiaris reed πρεπει να λεγετε ή πεταλιερα.
wertyo13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.car.gr/classifieds/bikes/?offer_type=sale&category=&make=12&variant=&price-from=&price-to=&so=dm&or=d®istration-from=®istration-to=%3C2009&rg=&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=%3C60&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&hi=&modified= στην εποχη μου αυτα περναμε.εχει ψυγειο σε αντιθεση με το typhoon και το ζιπ.υπαρχει και το nrg,aprilia rs. @palawiaris reed πρεπει να λεγετε ή πεταλιερα. Ρε φιλε...νομιζεις οτι δεν θα ηθελα ενα runner; το προβλημα ειναι οτι εδω στιν κρητι που μενω δεν υπαρχουν πολλα που να πουλιουντε...τουλαχιστον σε καλη κατασταση...και εχουν κ πιο ακριβα ανταλακτικα...
BadBoy Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2011 Και φυσικά θα κρατήσεις τους καθρέφτες, μη γίνεις σα τα μαλακισμένα που τους βγάζουν για στυλ και καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.