coockerman Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα σας και καλως σας βρηκα!!!! Για αρχη ενα μεγαλο μπραβο για το site και σε ολα τα μελη που βοηθανε εδω περα!!! ελπιζω να γινω χρησιμος και εγω.. πηρα πριν μια εβδομαδα το Asus x53sv-xs132v εκανα recovery disc με το προγραμμα της asus (6 dvdrw)και εκατσα να το στησω οπως ηθελα. ο !@#$!@ ομως αφησα το antivirus για το τελος, οπου βαζοντας τα υποθετικα ακινδυνα προγραμματα που ηθελα την πατησα!!! κολησα ιο και ενα προγραμμα (τυπου tune up)εκανε ξεκαθαριση και αρχισε να σβηνει αρχεια καταστρεφοντας την λειτουργεια καποιων προγραμματων. ωραια λεω μην σκας κανε ενα recover με τα dvd και θα ειναι παλι εργοστασιου... αμ δε που εγινε ομως... με το recover ολα καλα, απο την αρχη το συστημα αλλα δεν ειχαν εγκατασταθει ολοι οι drivers. και τωρα ειναι η ωρα των ερωτησεων: 1) ξερω οτι με τα recovery dvd αποθηκευει και τους drivers. κανω λαθος? 2) στο site της asus αντιμετωπιζω 2 προληματα με την manual επιλογη προιοντων (βαζοντας το serial number) μου λεει οτι εχω το k53s και στην επιλογη των drivers γινετε πανικος και δεν ξερω τι να κατεβασω. το 2ο προβλημα ειναι οτι στην αναζητηση μου βγαζει το μοντελο του λαπτοπ μου με την επιλογη drivers αλλα χωρις να μου δειχνει τπτ. τι παιζει? 3) μετα το recover οποτε ανοιγω εναν φακελο μου λεει οτι το windows explorer σταματησε να λειτουργει και πρεπει να κλεισει.. για ποιο λογο το κανει αυτο? συγνωμη ανα σας ζαλησα και ελπιζω να με βοηθησετε..
Skia11 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Kαι εγώ μπερδεύτηκα με τις ονομασίες προιόντων της ASUS,δεν έβρισκα και εγώ τη σειρα Χ53 για να βρώ drivers κλπ, (έχουμε το ίδιο laptop το πήρα σήμερα) η σειρά X είναι η σειρά K (στο λέει και στο liveupdate αμα το τρέξεις στο laptop σου το αναγνωρίζει ως K53sv-xs132v) οπότε κατέβασε άφοβα τα downloads της σειρας K53. Ελπίζω να βοήθησα μιας και το έχω μόλις μια μέρα
coockerman Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 το θεμα ειναι οτι τρεχω το asus update αλλα δεν κατεβαζει κανενα driver... καλοριζικο και το λαπτοπ οπως εγραψα και στο θεμα που ειχες ανοιξει το λαπτοπ τα σπαει θα ενθουσιαστεις αρκετα μαζι του.
Skia11 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2011 Χμμ, δε ξέρω ρε φιλαράκι, εμένα ένα πράγμα μου έκανε update (bios) και όλα τα υπόλοιπα είναι up to date.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.